Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer & Age of Conan .....

Uzun

Öne çıkan mesajlar

kore oyunlari oynayanlar > aion
western mmo oynayanlar aoc ve war arasinda karar verecek gibi bu yaz.
kimseden ben aoc oynicam diye birsey duymadim ben bugune kadar..ozellikle aoc'un bir open beta yapmasi gerekiyorki gorelim oyun nedir. yoksa patlicak adamlar.sirketide tanimiyoruz..enazindan war'un arkasinda mythic var

buyuk ihtimalle wowun devamli yukselen subscriber sayisida dusecek bu 3 oyun ciktiginda..hadi bakalim hayirlisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yaklasık 6-7 aydır bu oyunu takıp edıyorum ....Bu yıl oss dolayısıyla pek takıp edemedım ve edemıyecegımde glb oyun cıkana kdr ...Sonunda anlıyamadıgm noktalarda yardımcı olacak warhammer online grubunu burada olusturdunuz ıcın oncelıkle tesekkur edıyorum...Warhammerı tek gecerım ... aoc ye gore bence cok daha ıyı gıbı gorunuyor pwp mı pwe mı daha cok zevk verır dıyenler ıcın tum dunya pwp den zevk alanların sayısı pwedekılerden fazladır en koalyından ...8 yıllık ultıma oyuncusuyum pwp den baska bırsey yoktur oyunda 2 boyutlu olmasına karsın pwp olayıyla yıllardır oynuyorum oyunu ancak bır ıkı kere knıghta basladım ve gordumkı playerlarla savasmadıktan sonra zevk mevk yok paso yaratık kes kes kes cok sacma ....Warhammer rlz dıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sirayla cevap vereyim :D

AoC un yapimcilari tanimadigimiz degil hatta cok sevdigim ve simdiye kadar oynadigim en iyi mmorpg lerden biri olan Anarchy Online i yapan Funcom firmasi yapiyor, ama acrade-fps tarzi kontrol sistemi benide korkutuyor ama unutmaki verdigin Ultima orneginde ki OSI de oynamadigini varsayarak mazur goruyorum :) pvp den cok sosyal eylemler vardi, housing, crafting, gathering, mining, sadece house customization tek basina yeter artardi benim icin :) kisaca bir oyunda sadece pvp yetmiyor, icerik olmasi lazim bu oyunlara bosuna MMORPG demiyoruz devasa bir icerigi olmaliki bizde doya doya oynayalim. Aion konusuna gelirsek warhammer kadar yakindan takip ettigim bir oyun oldugu icin su kadarini soyleyeyim, warhammeri wowa benzetenler gidip aion u incelesinler grafik haricinde tum sistem nerdeyse ayni WoW diyebilirim.

Benim oynayacagim mmorpg de ise pvp ve pve dengeli olmali yani pvp deki adrenalin belki guzeldir ama pve deki organize yapilan raidlerinde farkli bir eglencesi vardir. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Guru dogru soyluyorsun denge olmalı evet ama sırf pweden sahsen tanıdıgım coluk cocuk harıcı zevk alan yok ornegın coluk cocuk kaynıyor ko hepsı pwpnın ne oldugunu pek bılmez pweyle ugrasırlar .....Ultıma osıde oynamadım dogru ama pwp kadar dedıgın gıbı dıger oyun ıcı aktıvıtelerde onemlı katılıyorum...Ultımaya oss yuzunden son verdım ve artık yazın hayırlısıyla kendımı ıcerıgınde pwpnınde oldugu warhammera adıyacagım :) 8 yıllık uo hayatından sonra kaldırabılırım umarım :) hadı hayırlısı paticik olarak acıldıgında guıld kurarsınız herhalde:)
Sosyal ağlarda paylaş

Guru said:
acrade-fps tarzi kontrol sistemi benide korkutuyor ama unutmaki verdigin Ultima orneginde ki OSI de oynamadigini varsayarak mazur goruyorum :) pvp den cok sosyal eylemler vardi, housing, crafting, gathering, mining, sadece house customization tek basina yeter artardi benim icin :) kisaca bir oyunda sadece pvp yetmiyor, icerik olmasi lazim bu oyunlara bosuna MMORPG demiyoruz devasa bir icerigi olmaliki bizde doya doya oynayalim.

Herkes pvp / rvr / pve'den bahsetmiş. Ama benim için asıl önemli olan Guru'nun bahsettikleri. Devasa içerik istiyorum. Büyük bir dünya istiyorum. Boş boş gezebilmek, ev kurabilmek yada OSI'de olduğu gibi kasmadan eğlenebilmek istiyorum. Bu konuda hangi oyunda neler var çok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
logcupasa said:
ama sırf pweden sahsen tanıdıgım coluk cocuk harıcı zevk alan yok ornegın coluk cocuk kaynıyor ko hepsı pwpnın ne oldugunu pek bılmez pweyle ugrasırlar

evet wow dünyasının yarısı çoluk çocuk. pve guildlerine girerken kreşe girioruz biz. emzik veriyorlar agzımıza. ko dan kastın knight online ise, apos kesmeyi pve zannediosan pencereyi aç kendini aşağı at. ha ben yanlış anlamışsam bişi demiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

logcupasa said:
Guru dogru soyluyorsun denge olmalı evet ama sırf pweden sahsen tanıdıgım coluk cocuk harıcı zevk alan yok ornegın coluk cocuk kaynıyor ko hepsı pwpnın ne oldugunu pek bılmez pweyle ugrasırlar .....Ultıma osıde oynamadım dogru ama pwp kadar dedıgın gıbı dıger oyun ıcı aktıvıtelerde onemlı katılıyorum...Ultımaya oss yuzunden son verdım ve artık yazın hayırlısıyla kendımı ıcerıgınde pwpnınde oldugu warhammera adıyacagım :) 8 yıllık uo hayatından sonra kaldırabılırım umarım :) hadı hayırlısı paticik olarak acıldıgında guıld kurarsınız herhalde:)

aga pwe ve pwp nin açılımını yazar mısın ,bide party pls aga.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...