Selamon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 karpuz said: ne kilo vermesi, şu anki hâli ile mükemmel. Bariz bir şekilde, tüm derdimi tasamı unuttum, salak bi gülümsemeyle kızın videolarını izliyorum. Böyle küçük çocukken, sonu hep iyi biten masalları dinlerkenki o salak mutluluk, güvendelik ve huzur duygusunu buluyorum. Acayip bir şey... Kesinlikle en ufak bir cinsellik barındırmıyor. Bakıp da "nasıl yalarım, nası yutarım" diye düşünmüyorum. Sadece aptal bir gülümseme ile ekrana kilitli kalıyorum. Çok garip bir duygu... Kendisine ne kadar teşekkür etsem az herhalde... Hehe, duygularıma tercüman olmuş karpuz, sağolsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bu hatun 60 kilonun altina düşünce bana biri pm atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kingpin said: kız kaşla göz arasında albüm mü yaptı şimdi lolalbüm yok sanırım amatör bir şekilde cd doldurup yolluyor bir prodüktörü falan yok yani :) yakındır ama onun da olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 süper yaa hayat dolu bir kız hahaha çok tatlı hayranlıkla izledim.genelde sarışın mavi gözlü çok sevmem ama bu çok çok güzel bir kız =) sanırım aşık oldum :P haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bonepart allah sana tependen baksın emi sabah akşam dinliyorum böle off çok tatlı hayat dolu yav deli oldum aşık oldum lam ben bunu istiyorum benim olmalı benim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ah bea abi şirinmiş harbiden , videolarda eğlendiriyor BonePART Saygı duyuyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ses var :) o değilde ses var yazarken ikinci s de x e gitti elim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 BEN BU KIZI YERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 vermez ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar