KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Olay atmosferde çizimler önemli değil.Çöp adamlardan onepiece yapsalar gene izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 one piece in dünyasını, espiri tarzını çok seviyorum ben. başta bu ne lan karakterler karizma yoksunu falan derken bi baktım başından kalkamıyorum. gerçi çok uzatıyolar ufacık olayları veya çok tekrarlıyolar ama oralardada fast forward devreye giriyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 güzel olabilir, seyretsem beğenebilirim de. sadece o suratların ne kadar itici geldiğini söylemek istedim konu açılmışken. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Kaede sataşmayı öyle bi boyuta getirmişki hani bilgi eksikliğinden komik duruyo.. Eleştirmek için ne olduğunu yeteri kadar bilmekde gerekir az çok, ben sözgelimi narutoyo kaba tabiriyle itin g.tüne sokar sokar çıkarırım, olmamış derim, olan bişeyleri bozan bi anime çünkü.. Diğer taraftan one piece olan bişeyleri hep daha ileri taşıyan bir anime.. 350'ye kadar izledim diyosunda, 350 lerde başlayan water 7 ve ennies lobbynin girdiği kısımlar Oda'nın mangayı yakaladığı için mecburiyetten sündürdüğü yerler, anlamsız yerlerde fillerlar giriyo flashback üstüne flashback geliyo.. Şu an bile animesi mangasından 1 mini arc geride ve 30-40 bölüm civarı fark var.. Bu kadar cesur çizimler yapan ve kitlesini dahada arttıran başka bi anime daha yok.. Postladığın resim ayrıca fan art. Odanın çizimlerini one piece takip eden herkesde bilir, çizim kalitesi detayı taraması okuyanı bezdirir mangada, animede yine biraz daha rafine edilmiştir.. WallofTextime son verirken, o saatlerce bakışma dönüp dolaşıp aynı şeyi yapma işi narutoda olur en genel örnekle, saatlerce ağaçların üstünde zıplamalar vs.. One piece enies lobby dönemindeki mecburiyetten sonra onu çokda güzel bi şekilde aştı, gayette bakışmıyolar uzun uzun flashbackler saatlerce sürmüyo eskisi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 o ennies lobby kısımlarındayım ben şu an, bazen arada bölüm atlıyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 zuaaa http://img401.imageshack.us/img401/2212/1205049165740.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yalnız uzun animeler cidden kötü abi. 50-60 bölüm izlemişimdir bi çoğunu. tamam izletiyorlardır da kendilerini abartı ya. en temizi 26 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 nasıl yapıldığına bakar, bir 110 bölümlük logh var ki gömmeyeceği anime çok az. ya da monster gibi yakın zamanlardan bir örnek var gene 74 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 püuuu aksiyonu kaçırmışız :P http://img223.imageshack.us/img223/1435/animee.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fenrisin çok sevdiği bir animenin açılışı http://www.youtube.com/watch?v=DWMuHtp5F6g hani böyle closet gay olurya bizimkide closet otaku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 KenshinHimura said: yalnız abi bu nasıl bir resimdir ya auaesfusdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Origami yapması süpermiş gifin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mnemosyne konusunda kaede ile aynı görüşdeyim yönetir Shounen top trio konusunda katılmıyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 elesso said: o ennies lobby kısımlarındayım ben şu an, bazen arada bölüm atlıyorum resmen. Atlama.O bölümler bitince de diyeceksin ulan keşke atlamasaymışım ne çabuk bitti, yok mu başka bölümü.Bana öyle oldu en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar