Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Çıkıyor arada. Arkadaş indirmiş mesela Battle Programmer Shirase diye bişey. Küfrediyorum izlerken sfd çok kötü. bildiğimiz en kötüleri yazalım buraya da boşuna indirmesin insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 haha bende izledim onu :) aslında o biraz su kubrick in su elim gozum .otum kapalıdaki ( eyes wide shut ) sahneyi hatırlattı kızın bulundugu mekanlar kısım felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 KYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Gundam 00? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 HAHAHAH Battle Programmer Shirase'yi ben de izle(me)dim. Hayatımda bu kadar saçma bi anime görmemiştim, o da oldu. İlk başta böyle adamın dağınıklığı, ortamın sıcaklığı ve bayıklığı güzel geldi ama sonra ÇOK saçmaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hayatımda Başlayıpta devam etmediğim tek anime:Rental Magic yane gousu-sama ninomiyo-kun u bile izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 shining tears x wind. ordaki bi manita icin seyredeyim dedim, yine de cekılecek gıbı degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 İstanbuldan Bağyan Arkadaş Arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hmm Samurai Deeper Kyo yu küfür ede ede bitirdiğimi hatırlıyorum. Shining Tears Cross Wind de "ulan madem başladık bitirelim bari" diye zorla bitirdim. AIKa ve Najica Blitz Tactics bir insan nasıl izler bilmiyorum. Ama herhalde izleyip de harcadığım vakite yandığım bir anime varsa o da Wolf's Rain dir. Lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bleach. Bence Hellsing de çok kötü ama beğeneni tonla ya ayrı konu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 rental magica cok kotu degil yaw o kadarda işte bildigin hafif romance hafif superpower hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dev said: Bleach. Bence Hellsing de çok kötü ama beğeneni tonla ya ayrı konu o da. Allah çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cidden bleach izlediğim en iyi seridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 BulletRide said: Dev said: Bleach. Bence Hellsing de çok kötü ama beğeneni tonla ya ayrı konu o da. Allah çarpar Hakkaten carpar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Wolfs raini de izleyip. Özellikle Çok beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kaede said: Najica Blitz Tactics bir insan nasıl izler bilmiyorum. pantsu! pantsu! pantsu! (:D elfen lied. öeh dedirtmişti çünkü saçmasalak eroguromtrak bir yapım beklemiyordum. izlediğim anime gerizekalı olduğunu baştan belli ediyorsa öeh demem ama "şahaneyim ben yılın anime'iyim" diye girişince öeh deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bunu 2. deyişim oluyor. Sam, hocamsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 devil may cry yetersizdi, afro samurai yetersizdi, naruto'nun fillerları mide sorunlarına ve bağırsak düğümlenmesine neden oluyordu, mmm başka mmm... yok sanırım başka. izlemedim kötü anime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sawer said: cidden bleach izlediğim en iyi seridir pokemon ve narutodan başka bir şey izlemediğini varsayıyorum o zaman. Gallant said: BulletRide said: Dev said: Bleach. Bence Hellsing de çok kötü ama beğeneni tonla ya ayrı konu o da. Allah çarpar Hakkaten carpar:) allaşkına ya ne bleachin ne de hellsingin; ne animasyonları animasyon, ne konusu konu, ne müzikleri çok kral. standart konu, tekrar eden animasyonlar, kırk dakika sohbetle süren kavgalar falan. çocuk animesi resmen. iki kan var , bi de alucard var diye hemen hellsing kral anime mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 samurai deeper kyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 *367632176371 hit combo on Dev for talking bad about Hellsing >:D< Edik: BOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bleach cok kotu kurgulanmis hikayesi tirt kendini tekrar eden animedir ama aksiyonunda ustune kimseyi tanimam ozellikle Bankai! diyince benim icin is biter guzel gaza getiriyor gaza getirmeye devam ettigi surece bleach e laf yok :P izledigim en gerizekali animeye gelince G Gundam! mechalar in tekme tokat dragonball tadidna dovsutugu ozel hariektleri oldugu abidik bir yapim sonra gundamn 00 var kilim elfen lied rezalet her turden bir parca karistiralim corba olsun tadinda bisey, omrudne anime izlememis insanalra konsantre anime direk bide pokemon kac senedir oynuyor ulan dangalaklar elinzide super sans vardi su diamond&pearl ile ash denen gerizekaliyi aticaktiniz mis gibi hikari vardi herkes hasta bknz sekle ne alalhin gerizekali veletini benzer bolumelrde donrur dondurur gosterirsiniz 10 sene oldu la ash hala bacak kadar cocuk bonzai mi bi hicmi buyumuyor diamond pearl in ilk bolumune hevesle atlamistim son 5 dakikaya akdar superdi dedim olmsu bu defa sonra ash denen zibidiyi soktular gene bir daha dokunmadim palpatine bile dertli o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dev said: Sawer said: cidden bleach izlediğim en iyi seridir pokemon ve narutodan başka bir şey izlemediğini varsayıyorum o zaman. Gallant said: BulletRide said: Dev said: Bleach. Bence Hellsing de çok kötü ama beğeneni tonla ya ayrı konu o da. Allah çarpar Hakkaten carpar:) allaşkına ya ne bleachin ne de hellsingin; ne animasyonları animasyon, ne konusu konu, ne müzikleri çok kral. standart konu, tekrar eden animasyonlar, kırk dakika sohbetle süren kavgalar falan. çocuk animesi resmen. iki kan var , bi de alucard var diye hemen hellsing kral anime mi oluyor. Hellsing ile ilgili birşey mi denmiş?ALucard'a gelene kadar çok fazla adam da sayılır. Ama konu Bleach.Harbi çarplırsın =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dev said: Bleach. Bence Hellsing de çok kötü ama beğeneni tonla ya ayrı konu o da. naptın be Dev :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bleach başlarda gayet güzeldi bence. İlk 60 bölüm filan. Fakat sonradan Naruto gibi bozdular ya. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar