Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ebayde lioncorp nickli israilli bi eleman vardi cod2 key almistim zamaninda, key in use cikinca hemen yenisini vermisti 2 yil kullanmistim sorunsuz. halen duruyosa ara onu. bir de turk siteleri var key satan ama alisvreisim olmadi onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Buralar tanidik geldi mi? :) Hayalet sehir Pripyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oeh adamlar birebir yapmis oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oha harbi abartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ya ek paket gelsin bu oyuna of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Pripyat için ohannes diyorum kesinlikle! Exp gelmicek sanırsam,ayrıca yeni oyunu yapması içinde başka firmaya vermişler. Akıl fikir yok bu adamlarda; en çok tutan zirveye oynuyan oyununun ekibii niye değiştirirsin?!? Anlamak mümkün değil! Son olarakta bir soru geliyor internette mod olarak bildiğin güzel mission paketleri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ekip deişmiyo heycan yok başka firma cod 5 yapıyo aynı anda infinity ward cod 6 üzerine çalışıyo 5. oyun tırt olabilir ama 6. oyunun bomba olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 5'i baska firmaya veiryolar cunki, adamlar hem uzun surede yapıyor hemde pahalıya yapıyor, sonuc iyi ama, nasılsa namını salmış bir oyun için bu kadar uğraşmadan para harcamadan maaş vermedende iyi satış rakamlarına ulaşırsın. 5. oyun bu amacla daha ucuz hadı satyoz oyun oyunu olucak, 6. oyun yine reputasyon kasıcak bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ek paket gelebilir bence 5 çıkana kadar hatta o çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 xfire ı yüklemiş bulunmaktayım fakat yeterli sayıda Türk serverı göremedim.Güzel ve kaliteli Türk serverlarından haberdar ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben www.oynasana.com dan oynuyorum hiç sorun olmadı şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 15 hazirandaki lan partyden sonra aynı tadı verir mi bilmiyorum ama yeni pc aldığımda ben de yardırcam direk box alıp. o değil de, yine bi ara toplanıp 14v14 kapışsak ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şu sanane artık 1.7 olsa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ulan keçke çıkarmasalardı şu oyunu wow bıraktım artık rahat uyurum diyodum bunun multisi yüzünden hiç uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ta ilk ciktiginda gidip orjinalini almistim, multisini oynamak daha yeni nasip oldu. mapler hakkinda cok bilgisizim ya genelde. sanirim bunda counter strike gibi iki takimin basta belirli bir spawn noktasi var daha sonra az cok degisiyomu? ozellikle su arasindan dere (kurumus) gecen, tarlali falan haritada mesela dusmanin ciktigi yerde bizim tkaimin elemanlarinin ciktigini gordum aktif olarak yer degistiriyodu takimlar. bir de sorcagim sey sudur, sniper challangelarini yapmak istiyorum ama genel olarak sniper icin iyi olan mapler nerelerdir ? yani her mapte snipe yapilir ama mesela wet work gibi haritalarda asiri zorlasiyo surekli bi kargasa oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Spawnlar sürekli değişiyor takım arkadaşların neredeyse oraya yakın yerlerde spawn oluyorsun sanırım.Wet Work'de sniper olabilirsin ama karşı tarafta sniper olmayınca kaostan dolayı aşağıdaki askerlere nişan alıp vurabilmek pek zor oluyor, aslında shipment hariç her haritada sniper olabilirsin ama benim önerim patchle gelen tarafların 2 karşı tepede savaştığı haritada sniper olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya bi sey daha soracam, oyunun kendi arayuzunu kullanarak serverlari refresh ettigimde bariz bi sekilde interneti yavaslatiyo. arkaya command prompt acip biyere ping -t cektigim zaman pingler refreshe bastigim an artmaya basliyo. bunun yuzundende oyuna girdigimde 100~ ping aldigim yerler server listesinde 600 gozukuyo. xfire denedim ama onda da adam gibi filtreleme yok uyuz oldum. varmidir bunun gibi bisi yasayan ? bi cozumu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bariz firewall sorunu o yaşadığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok ya firewall kapali olmasina ragmen yapiyo. gamespot forumlarinda biri oyunun bu tarz bi refreshle routera asiri yuklenme bindirdigini falan yazmista bi cozum bulamadim. refresh ederkenki ping Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=650ms TTL=241 Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=575ms TTL=241 Request timed out. Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=490ms TTL=241 Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=633ms TTL=241 Request timed out. Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=647ms TTL=241 Request timed out. Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=79ms TTL=241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya bu duruma bi cozum bulan yokmudur ya. reinstall ettim gene yapiyo. firewall falan kapali hic bisi yok. ilk cikan serverlarin gercek pinglerini gorebiliyorum gerisi 600-800 arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yeni cod4 almak dışında çare yok gibi http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12396146 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 audsf, boostluyorum ilanı 666 yeteleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bazı serverlara girerken bu hatayı alıyorum. kurtulmak için ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hah düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar