Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 4

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Pripyat için ohannes diyorum kesinlikle!

Exp gelmicek sanırsam,ayrıca yeni oyunu yapması içinde başka firmaya vermişler. Akıl fikir yok bu adamlarda; en çok tutan zirveye oynuyan oyununun ekibii niye değiştirirsin?!? Anlamak mümkün değil!

Son olarakta bir soru geliyor internette mod olarak bildiğin güzel mission paketleri varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

5'i baska firmaya veiryolar cunki, adamlar hem uzun surede yapıyor hemde pahalıya yapıyor, sonuc iyi ama, nasılsa namını salmış bir oyun için bu kadar uğraşmadan para harcamadan maaş vermedende iyi satış rakamlarına ulaşırsın.

5. oyun bu amacla daha ucuz hadı satyoz oyun oyunu olucak, 6. oyun yine reputasyon kasıcak bizimle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
ta ilk ciktiginda gidip orjinalini almistim, multisini oynamak daha yeni nasip oldu. mapler hakkinda cok bilgisizim ya genelde. sanirim bunda counter strike gibi iki takimin basta belirli bir spawn noktasi var daha sonra az cok degisiyomu? ozellikle su arasindan dere (kurumus) gecen, tarlali falan haritada mesela dusmanin ciktigi yerde bizim tkaimin elemanlarinin ciktigini gordum aktif olarak yer degistiriyodu takimlar.

bir de sorcagim sey sudur, sniper challangelarini yapmak istiyorum ama genel olarak sniper icin iyi olan mapler nerelerdir ? yani her mapte snipe yapilir ama mesela wet work gibi haritalarda asiri zorlasiyo surekli bi kargasa oldugu icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Spawnlar sürekli değişiyor takım arkadaşların neredeyse oraya yakın yerlerde spawn oluyorsun sanırım.Wet Work'de sniper olabilirsin ama karşı tarafta sniper olmayınca kaostan dolayı aşağıdaki askerlere nişan alıp vurabilmek pek zor oluyor, aslında shipment hariç her haritada sniper olabilirsin ama benim önerim patchle gelen tarafların 2 karşı tepede savaştığı haritada sniper olman.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi sey daha soracam, oyunun kendi arayuzunu kullanarak serverlari refresh ettigimde bariz bi sekilde interneti yavaslatiyo. arkaya command prompt acip biyere ping -t cektigim zaman pingler refreshe bastigim an artmaya basliyo. bunun yuzundende oyuna girdigimde 100~ ping aldigim yerler server listesinde 600 gozukuyo. xfire denedim ama onda da adam gibi filtreleme yok uyuz oldum. varmidir bunun gibi bisi yasayan ? bi cozumu falan.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya firewall kapali olmasina ragmen yapiyo. gamespot forumlarinda biri oyunun bu tarz bi refreshle routera asiri yuklenme bindirdigini falan yazmista bi cozum bulamadim.

refresh ederkenki ping

Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=650ms TTL=241
Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=575ms TTL=241
Request timed out.
Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=490ms TTL=241
Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=633ms TTL=241
Request timed out.
Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=647ms TTL=241
Request timed out.
Reply from 66.249.91.147: bytes=32 time=79ms TTL=241

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...