nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Aynen öyle. Zaten arkadaşlarda falan oynayınca bariz fark oluyo performansımda, ama grafikler kısık kısık açmıyo beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 osn sd2 hardcore a bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Kojiroh said: Şu bikaç saattir girdiim oyunlar sonucunda, ne demek istediini iyice anladım :) Ben 100-120ms ping ve 30fps ile oynarken adamlar 50ms ve 80-90fps ile oynuyolar; bırak öldürmeyi, headshot'lar havada uçuşuyo resmen. Killcam'i izleyince aradaki performans farkı çok belli oluyo. Duvardan çıkar çıkmaz vuruyorum sanıyosun, fakat killcam'de gördüğün şey: köşeyi dönmüş az yürümüşsün, adam seni gördüğü an kafanı çevirmişsin, o vururken sen hala izliyosun, tam ölmeden önce ateş etmişsin :P Bütün bunların 50-60ms içinde olduğunu mu iddia ediyorsun sen şimdi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Aynen öyle oluyor ama yahu ben de yaşadım. Ben kapıdan dışarı çıkıp bi anda ölüyorum çıktığım anda. Bi bakıyorum çıkmışım gidiyorum adam rahat rahat vuruyo beni :D Mesela tek bi kurşun sesi duyup ölüyorum, killcamden bakıyorum adam 3 kez vurmuş öyle öldürmüş. Ama kırmızı falan da olmadı hiç. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 O zaman ya CoD4'ün gösterdiği ping değerleri yalan, ya adam hile yapıyor, yada fizik kuralları değişmiş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 30 fps zaten 0.02 sn ediyo 100pingin olsa anca 12 sanise farkın var adamlardan. oda frame basına denk gelirse. pocket loss oluyodur sende öle adamı 1 sn sonara cıktıysa falan. 60 fps ile 30 fps arasında 1 sanise fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Valla ben 80fpsde cod2 oynarken çok daha farklı oluyordu 30 fpsden. Gerçekten. Baya bi fark ediyor. Kaldı ki demin aynı şey başıma geldi cod4'te yani, herifi gördüm bi ateş eti direk öldüm. Killcamden baktım 2-3 kez ateş etmiş aslında öldürene kadar. Garip değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Pinnnggg, 10 ping bile deli fark ediyor. FPS'den daha berbat şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 game of the year edition cikti... yeni online haritalar ve silahlar eklenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 pingden cok pocket lost sorun, pinginiz 20 değil 80 olsun ama pocket lostunuz olmasınd aha rahat edersiniz. 30fps 80 fps arasındaki fark akıcılıkla ilgili, sonucta etkinin tepkisini alman gereken anda (yanı hiç bi zaman aynı anda almıyosun ama işte daha yakın alıyosun) almana yarıyo. ama dediğin adam cıkıyo ben görmüyorum durumu lagle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ya şimdi biraz matematiksel hesap yapıp bakalım. Mesela adamın duvarın köşesi gördüğü ana 0. ms diyelim. gereksiz matematik :p Herif bi adım attı, adım attı bilgisi servera gitti server onayladı; adamın pingi 50msyse yaklaşık 50ms geçti. Adamın kendini gitmiş gibi görmesi toplam 100ms aldı. Tam o 0 anında ben de ileri adım attım diyelim. Adımı attım, 100ms sonra servera adım attı bilgisi geldi. Benim kendimi gitmiş gibi görmem için bi 100ms daha geçti; toplam 200ms. 50+50=100mslik anda benim köşeden çıktığım bilgisi serverda zaten var; o yüzden adam beni gördü. O sırada 30ms refleks payıyla, 130ms anında bana ateş etti diyelim. 100ms sonra bana ateş ettiğini gördü. Yani 230ms anında. Adam ateş ettiği sırada 130ms geçmişti. Adamın pingi 50ms, benimki de 100ms olduğu için; kendi vurulduğumu 130+50+100=280ms anında görecem. Yani adam beni vurduğunu gördükten SONRA ben vurulduğumu görecem. Aradaki ping farkı 50ms. Bi 30ms refleks payı da bana koyarsak; adama karşılık verebilmem için 310ms anında ateş edecem. 200ms daha sonra ateş ettiğimi görecem; yani vurduğumu 510ms anında görecem ama adam vurulduğunu 230+30+50+100=410ms anında görcek. Aradaki fark 100ms. Kısacası, biri adamı görmem için, öbürü adama ateş etmem için toplamda 2 defa "ping farkı" kadar süre geçiyo. Yani benim pingim 110 adamınki 50 falansa, 120ms geç tepki veriyorum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 aslında 150 de görüyo adam senı, cunki serverdan adama dönüşde bi 50 tutuyo seni 180de vuruyo sen vurulduğunu 200 de anlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Kojiroh said: Tam o 0 anında ben de ileri adım attım diyelim. Adımı attım, 100ms sonra servera adım attı bilgisi geldi. Benim kendimi gitmiş gibi görmem için bi 100ms daha geçti; toplam 200ms. CoD4 oynamadım ama bildiğim hiçbir FPS sunucusu söylediğin gibi çalışmıyor. Kendi yaptığın şeyi görebilmen için paketin sunucuya gidip geri gelmesini beklemiyorsun. Almanya'dan Türkiye'deki TF2 sunucularına girince 200ms civarı ping alıyorum bazen. Olduğum yerde duruyorum diyelim. İleri tuşuna bastığımda paketin sunucuya gitmesi 200ms. Sunucunun update rate'ine göre sunucunun paket göndermesinde max 30ms gecikme olabiliyor. 200ms de paketin geri gelmesi diyelim. 400-430ms arası beklemem lazım attığım adımı görebilmem için. Yok böyle bir şey. İleri tuşuna bastığım anda görüyorum ilerlediğimi. Attığım adımı sunucuda onaylanmadan görüyorum yani. O yüzden bazen ölüp bakıyorsun ki aslında o adımı atmamışsın. Yada bazen ping yüksek olunca böyle geri tepmeler (ışınlanmalar diyeyim) falan olur. Onlar da bu sebepten oluyor. Zaten her yaptığın iş için sunucudan onay bekleseydin 50ms ile bile oynayamazdın. Her attığın merminin 100-130ms gecikmeli gösterildiğini düşünsene. Oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 1.4 yüklü xfire da var ama hiç biyere giremiyorum. Oyun açılır gibi oluyor ama açılmıyor xfire ı kapatırsam açılıyor ama mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 alakası yok ama "cock of doody 4!" demeden geçemeyeceğim yok halo sevmiyom ve cod4 çok güzel bi oyun ama yine de cock of doody fo çok süper bi geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hopp kaynatmayalım sorumu pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 single player ı bitirdim de helal olsun cidden güzel yapmışlar. En kısa zamanda orjinalini alıp akmak lazım multiye dangalak gibi en zor da açtım ilk oyunumda ve çernobil deki survival şeyinde kanser oldum, sinirden ağladım resmen ama güzel yapmışlar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Orjinal neden alıyosun ki? Biz gayet güzel oynuyoruz korsan korsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ben oynayamıyorum yukarda yazdığım nedenlerden dolayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 cernobil en kolay bölümdü bence B)- sırf o film gibi action icin 345354 kere oynadim orayi........ hala da oynuyorum oO ama o tanklarin gecisinde zorlanmis olabilirsin bir kere öldükten sonra ikincide nerede yatip kalacağini öğreniyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 chernobil derken kaptan price ile zakayev i indirip kaçtığımız bölümün sonundaki helikopter beklediğimiz kısımı kastetmiştim =) en zor seçenekte oynamayı dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 bu arada, o son yerdeki hindı vurmayı basaran varmı? 100 kez falan denedim ama vuramadım ben belki son değişir, cunki köpürüy havaya ucuran o vuramadığımız hind sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 hmm adamın biri said: on Google video it shows a guy using the infinite ammo cheat with slow-mo and he hits the chopper several times and it still doesn't go down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 rpg lemi vuruyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 adam bastan demis You will not survive diye, ben egitim bolumlerini bile oynamam onda. bakarsin halat kopar yere duserim, el bombasi elimde patlar asdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar