sehzade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yaw norton böle bi virüs keşfetmiş bilgisayarda ama unresolved diyor yane silemiyorm remove diyince silme ekranı doluyo ama silinmiyo . yeri de yazmıyo virüsün bide high yane önemli bi risk tasıyo . pff napcam anlamadım arattım bu dosyayı bulamadı simdide virüs taraması yapıyorm. bu sorunu nasl düzeltebilirim ? simdiden tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 norton'u çöpe atmakla ba$layabilirsin i$e.. bi de virüs taraman bitince spybot ile tarat makineyi.. bakalım o neler dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yaw zaten avast kullanıyodm günü bitti norton da bilg. da yüklüydü basından beri onu kullanıyorm bi ara . ayrıca spybot nedir virüs programımı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Güvenli kipte taramayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 spybot anti-spyware yazılımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 norton harbiden cok dandik,avg free versiyon var onu deneyebilirsin,sonra üstüne bide ad-aware kurabilirsin,bence en babası kaspersky ama o da free değil :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 jonq said: Güvenli kipte taramayı denedin mi ? +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 norton feci kötü.. yahu çok pahalı değil şu antivisrus programları. çakın bi nod32 oem falan gitsin. neyse. virüsün piyasada bilinen adı wukill. norton garip isimler veriyor virüse nedense. şu program kaldırıyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hepinize tskrler arkadaslar biliyorm norton kötü ama hazır yüklüyken bilg.de ve elimdeki virüs programının da süresi bitmişken nortonu calıstırıyim dedim . yane bi kaç gündür norton vardı ve dün de böyle bi hata uyarıda blndu herneyse işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bende norton antivirus 2008 aldim ama hic memnun degilim! Su anda nod32, mcafee fln iyi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sürekli güncellenen antivir ve yanına da destek olsun diye ara sıra açılan spybot her$eye çözüm bence. $u ana kadar sorun ya$amadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar