Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

w32.wulik@mm virüsü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw norton böle bi virüs keşfetmiş bilgisayarda ama unresolved diyor yane silemiyorm remove diyince silme ekranı doluyo ama silinmiyo . yeri de yazmıyo virüsün bide high yane önemli bi risk tasıyo . pff napcam anlamadım arattım bu dosyayı bulamadı simdide virüs taraması yapıyorm. bu sorunu nasl düzeltebilirim ? simdiden tskrler
Mesaj tarihi:
yaw zaten avast kullanıyodm günü bitti norton da bilg. da yüklüydü basından beri onu kullanıyorm bi ara . ayrıca spybot nedir virüs programımı _?
Mesaj tarihi:
norton feci kötü..

yahu çok pahalı değil şu antivisrus programları. çakın bi nod32 oem falan gitsin.

neyse. virüsün piyasada bilinen adı wukill. norton garip isimler veriyor virüse nedense.

şu program kaldırıyor olsa gerek.
Mesaj tarihi:
hepinize tskrler arkadaslar biliyorm norton kötü ama hazır yüklüyken bilg.de ve elimdeki virüs programının da süresi bitmişken nortonu calıstırıyim dedim . yane bi kaç gündür norton vardı ve dün de böyle bi hata uyarıda blndu herneyse işte :P
Mesaj tarihi:
sürekli güncellenen antivir ve yanına da destek olsun diye ara sıra açılan spybot her$eye çözüm bence. $u ana kadar sorun ya$amadım.
  • Yeni Oluştur...