memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Evet arkadaşlar canım sıkıldığında takılabileceğim bir kaç kızla muhabbet edebileceğim site arıyorum.Uzun süren gözlemlerim sonucunda bir çok siteyi eledim işte aşağıda bir kaçı : Yonja:Burda bırak kızla buluşmayı kızla diyaloğa girmek bile çok zor, her türlü profile yoğun talep var .Ayakta kalmak istiyorsan çon zengin ve yakışıklı olacaksın Netlog:İnsanların kız tavlamak için bot script ettiği yer.Her profile kör , sağır ,topal bakmadan istisnasız yazılan en az 15 kişi oluyor tam bir abazan kampı.Bütün güzel kızlar da lezbiyen olmuş. Siberalem:Yazıldığım hiç bir kızdan karşılık alamama karşın sürekli birilerinin göz kırptığı ve onlarla iletişime geçebileceğim yer.Paralı üye olman lazım yoksa chat yapmak işkence. hi5:Valla henüz hayat belirtisi bulamadım . 30 küsür kişiye mesaj atmışımdır. Evet işte böyle ; eğer başka alternatifi olan varsa söyleyin . (Yakışıklıyım bu arada :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Aha MEme var'!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben xuqadan baya kız kaldırdım bilemiyorum valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bulmuşun işte en iysini paticik rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 isexyou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 www.adultfriendfinder.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adultfriendfinder.com Geç kaldık tüh. PRETTY GIRLS IN TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oley yeni bi uydumuz daha olcak yörüngeye gönderilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adultfriendfinder tabi önermiş arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cok les siteler lol.Patiden erkek kaldiririm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 *başlığa bakar, nick'e bakar* PUAHAHAHAHAhahAHaHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 neyse, gereksiz. anlatsam da anlamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 newfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mr_Hand said: *başlığa bakar, nick'e bakar* PUAHAHAHAHAhahAHaHA +1 yörüngeye doğru yola çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bonec le kız tavlayın sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Aga kız mesenesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hemen benim mesene mi veriyim, oradan konuşalım. yuzumesaleppuskurt@bombacıgelin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Voys said: bonec le kız tavlayın sokakta Maksat ulaşamadığım gidemediğim diyarların çiçeklerini koklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 alsancakta bi cafe var içersi içine kapanık alternative style, mmorpg sever, tombul çocuklara aşık olan kızıl saçlı seksomanyaklarla dolu oraya git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ulan koydurtmayın fotomu buraya, daha önce banlanmıştım o yüzden gösteremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: cok les siteler lol.Patiden erkek kaldiririm daha iyi. SADFŞSDKFOJGDAGS Hot girls in turkey Sluts in istanbul. diye cok link var tıkla birine asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 koy lan hadi lan... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Randıman siteden çok seninle alakalı bir şey. Şahsen tanıdığım bir arkadaş, o sitelerin hepsinden üçer beşer ekmek yemiştir. OrÇun derler adına, iyi bir çocuk olursan bir gece ansızın gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ekmek yemek nedir ya fasdufashudfuasdhf kızları mal olarak gördüünüz sürece bi ... alamassınız benden söylemesi adam gibi yaklaş o sitedeki kızlara bak nasıda koyu muhappet çeviriosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 aga feysbuk varmış herkes oraya qiriomuş ben de arqtan duydummm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar