memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Evet arkadaşlar canım sıkıldığında takılabileceğim bir kaç kızla muhabbet edebileceğim site arıyorum.Uzun süren gözlemlerim sonucunda bir çok siteyi eledim işte aşağıda bir kaçı : Yonja:Burda bırak kızla buluşmayı kızla diyaloğa girmek bile çok zor, her türlü profile yoğun talep var .Ayakta kalmak istiyorsan çon zengin ve yakışıklı olacaksın Netlog:İnsanların kız tavlamak için bot script ettiği yer.Her profile kör , sağır ,topal bakmadan istisnasız yazılan en az 15 kişi oluyor tam bir abazan kampı.Bütün güzel kızlar da lezbiyen olmuş. Siberalem:Yazıldığım hiç bir kızdan karşılık alamama karşın sürekli birilerinin göz kırptığı ve onlarla iletişime geçebileceğim yer.Paralı üye olman lazım yoksa chat yapmak işkence. hi5:Valla henüz hayat belirtisi bulamadım . 30 küsür kişiye mesaj atmışımdır. Evet işte böyle ; eğer başka alternatifi olan varsa söyleyin . (Yakışıklıyım bu arada :P)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben xuqadan baya kız kaldırdım bilemiyorum valla =)
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adultfriendfinder.com Geç kaldık tüh. PRETTY GIRLS IN TURK
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oley yeni bi uydumuz daha olcak yörüngeye gönderilcek
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adultfriendfinder tabi önermiş arkadaşlar :D
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cok les siteler lol.Patiden erkek kaldiririm daha iyi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 *başlığa bakar, nick'e bakar* PUAHAHAHAHAhahAHaHA
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mr_Hand said: *başlığa bakar, nick'e bakar* PUAHAHAHAHAhahAHaHA +1 yörüngeye doğru yola çıkar...
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hemen benim mesene mi veriyim, oradan konuşalım. yuzumesaleppuskurt@bombacıgelin.com
memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Voys said: bonec le kız tavlayın sokakta Maksat ulaşamadığım gidemediğim diyarların çiçeklerini koklamak
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 alsancakta bi cafe var içersi içine kapanık alternative style, mmorpg sever, tombul çocuklara aşık olan kızıl saçlı seksomanyaklarla dolu oraya git bence
memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ulan koydurtmayın fotomu buraya, daha önce banlanmıştım o yüzden gösteremiyorum
Killer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Olivies said: cok les siteler lol.Patiden erkek kaldiririm daha iyi. SADFŞSDKFOJGDAGS Hot girls in turkey Sluts in istanbul. diye cok link var tıkla birine asfd
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Randıman siteden çok seninle alakalı bir şey. Şahsen tanıdığım bir arkadaş, o sitelerin hepsinden üçer beşer ekmek yemiştir. OrÇun derler adına, iyi bir çocuk olursan bir gece ansızın gelebilir.
JD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ekmek yemek nedir ya fasdufashudfuasdhf kızları mal olarak gördüünüz sürece bi ... alamassınız benden söylemesi adam gibi yaklaş o sitedeki kızlara bak nasıda koyu muhappet çeviriosn
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 aga feysbuk varmış herkes oraya qiriomuş ben de arqtan duydummm!!
Öne çıkan mesajlar