Sawer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Abi eşşek gibi chemistry calısmıstım 2 hafta sonraya aldılar.Herşeyi unutcam of ya.
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 iyi de yeditepe zaten tatildi bu hafta dersler bitti(:
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hazırlık okulları var bide işletme fakultesinin ki bitmedi sanırım
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 doğru unuttum hazırlığı, keşke bize de okul varken tatil olsaydı boşa gitti :p
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bizi tatil etmediler ben kendi adıma tatil ediyorum o yolda ölmeye niyetim yok ben gitmiyorum adsöfgdh
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bizim ışık'ı niye tatil etmiyolar onu anlamıyorum. bu kadar zor tatil olamaz heralde. şile yolu buz olmuş hoca arabayı çarpa çarpa geldim ama geldim diyo ne psikopat adamlar var :P
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben de bomba ihbari mi yapsam ne yapsam acaba ?
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ulan gece usenmedim ne var ne yok yaptim odevleri sabah gitti mderse hoca haftaya erteledim dedi. yahu kadın yazsana course online a bilelim iki gun onceden donelim evimize olum tehlikesi yasamayalim sile yolunda 30defa?!?
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 zahmet edip syllabus bile koymuyo hocalar course'a. bırak ertelemeleri :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yeditepe tatil di ya hani şimdi kalktım bende iyi uyumuşum*etrafına bakar ve koşarak kaçar*
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 *modlarla diyalog icine girip ip sinden adresini tespit etmeye çalışır
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 al işte bide arkadaş diyorum bölesine insan 20 milyon falan ister terbiyesiz:D
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 harbi ya 10ytl ne demek abi çok ucuz olmuş bir de pazarlık payı olur genelde ondan daha yüksek fiyattan başlaman lazım
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 heyecanlanmıyım yeni topic açmiyim diye bunu kullanıyorum kayışdağı kar içindeymiş hatta arkadaş 1 metre vardır diyo belki beni kekliyodur ama okul yine tatil olsun yaa:(
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ya heyecan yaptım şimdi yarına fizik2 var ama tatil değil kar da yok yağmıyor da 1 metre kar hiç yok hele ama gece bastırır mı bilemem hoş http://www.meteoroloji.gov.tr/index.aspx+ yağmurlu gösterio kar yok tatil yok
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ah be benim de şimdi tipografi sınavım var çıkcam birazdan, bi umut tatildir diye kalktım :p
Burax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hee okulda biraz kar vardı ama o da yeşil alanlardaki eriyemeyenler :F paşa paşa girdik sınava *küfürlü içerik*
Öne çıkan mesajlar