Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirüs // Spyware Program Tavsiyeleri 2008 !!!

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Firewall icin ne kullanmak gerekir ?

Bi ara her isi kaspersky a birakiyodum, gecen kurdum , makine acilmadi resmen , neden oyle oldu ben de anlamadim - kotu bi vs indirdik heralde h@xor sitelerinden - Burdaki tavsiyeler uzerine AVG ve Ad-Aware kurdum , bi de firewall iyi olur zannimca ?
Sosyal ağlarda paylaş

mcafee security center kullanıyorum cok memnunum,onceden ilaçlı nod32 kullanıyordum ama arasıra bişiler bulaşıyordu son 3 aydır mcafee ile tık yok,arasıra freeav lerden birini indirip taratıyorum sorunsuz sımdılık.Birde elimde temiz ghost yedeği var,sıkıldıkça ghostla yeniden yukluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip topicler çok sık açılıyor, o yüzden yenisini açmiyim dedim. formattan sonra mükemmmmmel komboyu kurmak istiyorum da, bulamıyorum yahu.

antivirüs + firewall + spyware. üçünün birden işlevini görecek bedava ya da bedavamsı (ehem) kombolar arıyorum. kaspersky internet security kullanırdım da, artık kullanamıyorum (malum sebepler), hepbirini gören başka birşey olmasa, 3 ayrı program olsa da olur..
Sosyal ağlarda paylaş

sağol aktif ilk tavsiye için =)

bu arada belirteyim, senin önceki topicteki tavsiyeyi yarım dinledim, comodo kurdum webroot yerine. pişmanım alenen lol. beenmedim pek comodoyu. avast yerine de avg vardı, ama başarısız bi kombo bence. güven duymuyorum şahsen, comodo makineyi kastırmasa da program ekranı çok hantal.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi

1- spybot search destroy.
2- ad aware
3- avira antivir(çooooooooooooooook ender virüs kaçırır)(ram sorununuz hiç olmaz !)
(benim çooooooooooooooook ender virüse tahamülüm yok diyenler için kaspersky 7.0)(hafiften hakkını vererek ram yer :) )

spybot ve ad aware arka planda çalışmadığı için haftada bir yada spy yediğinizi hissettiğiniz anda benim gibi üşengeçlik yapıp taratmazsanız kaspersky ve antivir sizi kurtarmaz :D

spy için bu ikisinden sorunum olmasada daha iyisi budur diyebilenler için önerilere açığım

edit: antivirüslerin security versiyonları firewall içerdiği için firewall ismi yazmadım farklı markalar salak salak hatalar veriyorlar antivirüs ile o yüzden aynı marka antivirüs ve firewall kullanmak en mantıklısı B)-
Sosyal ağlarda paylaş

kaspersky ı severim ama şuan lisanslı norton internet security kullanıyorum kendini oldukça geliştirmiş pcnet son sayısında antivirus incelemelerinde de zaten norton ile kaspersky ı önermiş ve sadece ilk kurulumda içinde spam engelleyici olmadığı için birinciliği verdiğini söylüyor. satın aldıktan sonra eklenti olarak aile kontrol ve spam engelleyicisini indirebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

spybot search destroy ve ad aware aynı işi yapıyor ikisinden birini kurmak yeter. Ayrıca ikisi de firewall değil.

Comodo benim bilgisayarıma trojan sokmayı başarmış bi güvenlik duvarı. Ama ilginç şekilde çok methediliyor o yüzden yazdım. Zaten webrootla problem flan çıkarsa dedim, yani başka seçenek kalmasa hiç yoktan iyidir, program kontrolü sağlar, portları kapatır falan.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
spybot search destroy ve ad aware aynı işi yapıyor ikisinden birini kurmak yeter. Ayrıca ikisi de firewall değil.

ikisinin de aynı işi yaptığını biliyorum ama birinin görmediği şeyi diğeri görebilir

bar kapısında 2 badigart bulundurmak gibi birşey bu (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Uzun süre antivirüs programı kullanmadan sorunsuzca yaşayan Windows kullanıcıları var mı aramızda bakim? Ben kaç yıldır Avira AntiVir kullanıyorum ama nerdeyse hiç virüse rastlamadım. Bir sonraki formatımdan sonra hiç virüs programı kurmamayı düşünüyorum.

Antivir'in az da olsa bilgisayarı yavaşlatması bir yana, otomatik güncellemeleri hasta ediyor beni. En olmadık zamanlarda fırlıyor "hop güncelle" diyor. Otomatik güncellemeyi kapatıyorum. Bu sefer de "çok eskidim ben güncelle beni böö" diyor. Grrr. Sizce hiç antivirüs programı kullanmadan daha rahat edilir mi?

Edit: Yada paralı olup da tıkır tıkır çalışan bir program alsam daha mı iyi olur? Norton, Karpersky falan da çok kastırıyor bilgisayarı deniyor. Kendi kendini çaktırmayan güncelleyini var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...