Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Firewall icin ne kullanmak gerekir ? Bi ara her isi kaspersky a birakiyodum, gecen kurdum , makine acilmadi resmen , neden oyle oldu ben de anlamadim - kotu bi vs indirdik heralde h@xor sitelerinden - Burdaki tavsiyeler uzerine AVG ve Ad-Aware kurdum , bi de firewall iyi olur zannimca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 netlimiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 mcafee security center kullanıyorum cok memnunum,onceden ilaçlı nod32 kullanıyordum ama arasıra bişiler bulaşıyordu son 3 aydır mcafee ile tık yok,arasıra freeav lerden birini indirip taratıyorum sorunsuz sımdılık.Birde elimde temiz ghost yedeği var,sıkıldıkça ghostla yeniden yukluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bende nortonculardandim ama bu 2008 versiyonu hem cok kasiyor hemde bir ise yaramiyor. aman nortondan uzak durun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 firewall için zonealarm kullanıyorum. yukarıda bi mesaj daha yazdım bu başlıkta orada yazdım. zonelarm antispyware+firewall ikiside harika çalışıyor. güvenli, legal ve beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 en basitinden vista 64 e geçin yeni işlemci falan alıp bi:P baktım nod32 nin 64 bit versionu da varmış yükledim hemen. ama firefox 64 yok .... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bu tip topicler çok sık açılıyor, o yüzden yenisini açmiyim dedim. formattan sonra mükemmmmmel komboyu kurmak istiyorum da, bulamıyorum yahu. antivirüs + firewall + spyware. üçünün birden işlevini görecek bedava ya da bedavamsı (ehem) kombolar arıyorum. kaspersky internet security kullanırdım da, artık kullanamıyorum (malum sebepler), hepbirini gören başka birşey olmasa, 3 ayrı program olsa da olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Önerim Webroot firewall, Avast Antivirüs. İstersen Ad-aware de kur ama 40 yılda bir adware ancak girebilir bu ikisi varken. Gerçi adware diğerleri gib devamlı arkaplanda çalışan bi yazılım değil, bulunmasının zararı olmaz. edik: Bunların hepsi bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sağol aktif ilk tavsiye için =) bu arada belirteyim, senin önceki topicteki tavsiyeyi yarım dinledim, comodo kurdum webroot yerine. pişmanım alenen lol. beenmedim pek comodoyu. avast yerine de avg vardı, ama başarısız bi kombo bence. güven duymuyorum şahsen, comodo makineyi kastırmasa da program ekranı çok hantal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 şimdi 1- spybot search destroy. 2- ad aware 3- avira antivir(çooooooooooooooook ender virüs kaçırır)(ram sorununuz hiç olmaz !) (benim çooooooooooooooook ender virüse tahamülüm yok diyenler için kaspersky 7.0)(hafiften hakkını vererek ram yer :) ) spybot ve ad aware arka planda çalışmadığı için haftada bir yada spy yediğinizi hissettiğiniz anda benim gibi üşengeçlik yapıp taratmazsanız kaspersky ve antivir sizi kurtarmaz :D spy için bu ikisinden sorunum olmasada daha iyisi budur diyebilenler için önerilere açığım edit: antivirüslerin security versiyonları firewall içerdiği için firewall ismi yazmadım farklı markalar salak salak hatalar veriyorlar antivirüs ile o yüzden aynı marka antivirüs ve firewall kullanmak en mantıklısı B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kaspersky ı severim ama şuan lisanslı norton internet security kullanıyorum kendini oldukça geliştirmiş pcnet son sayısında antivirus incelemelerinde de zaten norton ile kaspersky ı önermiş ve sadece ilk kurulumda içinde spam engelleyici olmadığı için birinciliği verdiğini söylüyor. satın aldıktan sonra eklenti olarak aile kontrol ve spam engelleyicisini indirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 spybot search destroy ve ad aware aynı işi yapıyor ikisinden birini kurmak yeter. Ayrıca ikisi de firewall değil. Comodo benim bilgisayarıma trojan sokmayı başarmış bi güvenlik duvarı. Ama ilginç şekilde çok methediliyor o yüzden yazdım. Zaten webrootla problem flan çıkarsa dedim, yani başka seçenek kalmasa hiç yoktan iyidir, program kontrolü sağlar, portları kapatır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 spybot search destroy'u tekrar yazmaya gelmiştim topicin uplandığını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2008 yılı için Avira Antivir Premium ile Kaspersky arasında kaldım diyebilirim. :) Avira Antivir'in false positive'leri can sıkıcı olabiliyor. Siz karar verirsiniz artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 NOD32 Smart Securty Lisanslı kullanıcısıyım. Anti-Virüs , Spyware , Firewall , Anti-Spam , Online Protect vs .. gibi herşeyi içinde barındırıyor. Sistemi hiç yormuyor. Gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 En saglami o zaten de, crack mumkun olmadigi icin isine gelmiyor insanimizin galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 noddan heme nsonra kurduğum kav baya bişey bulunca sinirlenmiştim, yoksa çok seviyodum ben de gayet sakin yapısını. antivir ve spybot, açılın ben geliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 aktiftablet said: spybot search destroy ve ad aware aynı işi yapıyor ikisinden birini kurmak yeter. Ayrıca ikisi de firewall değil. ikisinin de aynı işi yaptığını biliyorum ama birinin görmediği şeyi diğeri görebilir bar kapısında 2 badigart bulundurmak gibi birşey bu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 janis said: NOD32 Smart Securty Lisanslı kullanıcısıyım. Anti-Virüs , Spyware , Firewall , Anti-Spam , Online Protect vs .. gibi herşeyi içinde barındırıyor. Sistemi hiç yormuyor. Gayet memnunum. ne kadar oldu eset-nod32 paketleri 35 ve 50 ytl diye duydum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hayir, sadece antivirus 50, smart security paketi 75. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Askerde Avast ve AVGnin virüs yediğini çok gördüm: Uzak durun AVIRAnın adı yeter anti virüs olarak zira ücretsiz en iyi çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kasper kullanıyorum. Canavar gibi maşallah mouse sağ tık yapsam hoop sağ tık yaptın bi durum mu var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Todesengel said: Kasper kullanıyorum. Canavar gibi maşallah mouse sağ tık yapsam hoop sağ tık yaptın bi durum mu var diyor.AHAHA çok güldüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Uzun süre antivirüs programı kullanmadan sorunsuzca yaşayan Windows kullanıcıları var mı aramızda bakim? Ben kaç yıldır Avira AntiVir kullanıyorum ama nerdeyse hiç virüse rastlamadım. Bir sonraki formatımdan sonra hiç virüs programı kurmamayı düşünüyorum. Antivir'in az da olsa bilgisayarı yavaşlatması bir yana, otomatik güncellemeleri hasta ediyor beni. En olmadık zamanlarda fırlıyor "hop güncelle" diyor. Otomatik güncellemeyi kapatıyorum. Bu sefer de "çok eskidim ben güncelle beni böö" diyor. Grrr. Sizce hiç antivirüs programı kullanmadan daha rahat edilir mi? Edit: Yada paralı olup da tıkır tıkır çalışan bir program alsam daha mı iyi olur? Norton, Karpersky falan da çok kastırıyor bilgisayarı deniyor. Kendi kendini çaktırmayan güncelleyini var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar