LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 urmesque said: yoo bende gördüm :D bizim dersanenin karşısında dersanesi. ssdgshfdhg :D ayrıca üzülmem ki :)peki sana bir soru neden üzülesin ki?çok şaşırtmacalı oldu :D
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 eski sevgilim cok bok bi insanmış ben bugun bunu gördüm.(eski sevgililer hakkında yoruma cevirdim topiği amac urmesque in ustune gelinmesin)
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ne bokluğunu gördün kendisinin ? montla sıçarken filanmı yakaladın olmadı.evet O.o
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yok len gul gibi adamdı ben kıymetini bilmedim.(ehuehhe ama amaca ulastım gibi konu değişior gibi)
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 urmesque in üstüne mi gitsek..naapsak
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 irin said: eski sevgilim cok bok bi insanmış ben bugun bunu gördüm.(eski sevgililer hakkında yoruma cevirdim topiği amac urmesque in ustune gelinmesin) öyle oluyolar genelde ama eğlenmesini biliceksin (:P) mesela dün geldi benimle konuştu :D:D bende soktum lafları "haydi yolunaa" dedim =)
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 urmesque said: bana benzeyen bi kız bulmuş ama daha çirkin (yani gören herkes de böyle söyledi tanıdıgım tanımadıgım) ahahahahaha :D ne güldüm varya!! sen çirkinsin o daha çirkin yani
Necro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 urmesque demiş zaten abi ben çirkinim o kız benden daha cirkin esmer mi iyh kılda vardır lan.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim anlamadığım senden güzelini bulsaydı oturup ağlıycak mıydın?
Öne çıkan mesajlar