irin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Voys said: pati kural : 1 kız olduğunu belli etmeyeceksin pati kural : 2 içinde kız olduğunu belirttiğin topicler açmayacaksın pati kural : 3 kızsan sevgilinle ilgili topic açmayacaksın pati kural : 4 1'den tekrar başlakeşke önce söyleseydin bunu voys.bilseydik hiç gelmezdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 adamınbiri said: bence diğer kız daha güzel senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 axedice magazin servisinden yılın bombası.. Suat'ın hiç bir yerde görülmemiş resimlerini yayınlıyoruz!! http://img223.imageshack.us/img223/7672/grnt007ijx4.jpg Zavallı çocuğa yaptığı muameleye bakın lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 urmesque said: valla elinde sonunda beni aricak olan adam için neden üzliyim?? walla elinde solunda seni aramasını bekleyip, yeni sevgilisi benden daha güzel değil diye topic açamamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Kimin eli kimin cebinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 eneeeem amma ciddiye alınmış yahu ciddiye alıncak bişe olsa garbıça açılmaz zati ama o kız seni beni geç ondan bile güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Voys said: pati kural : 1 kız olduğunu belli etmeyeceksin pati kural : 2 içinde kız olduğunu belirttiğin topicler açmayacaksın pati kural : 3 kızsan sevgilinle ilgili topic açmayacaksın pati kural : 4 1'den tekrar başla eksik bu. 5. kural, erkek olsan dahi sevgilinden memnunsan asla bununla ilgili topik açmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 DO YOU ORGY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ivy said: eneeeem amma ciddiye alınmış yahu ciddiye alıncak bişe olsa garbıça açılmaz zati ama o kız seni beni geç ondan bile güzel değil anlayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben anlamam diğer kız daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bırakınn hüleynn kızı !!1 şakaydı devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 anlayana falan hikaye. get over it. bak cons var boşta. Neeeeeeext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 AYAR VAR YALNIZ BU SAYFADA DIKKAT ETTIYSENIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ay geyiğin altın çağını kaçırmışım =((((8888sekisseksensekis asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 topıc ın butun guzellıgı 4. sayfada gıtmıs, elıne saglık ardeth, git tv e cık sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 istanbuldan bağyan arkadaş arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 güzellik göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben özür diliyorum sen daha güzelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahahaa. olayı kavrayan biri çıktı sdsfsdfsg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben bile daha güzel olabilirim *erkeğim özel msj atılmasın lütfen* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 daha güzel tabi. ama korkunç sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamınbiri said: ben bile daha güzel olabilirim *erkeğim özel msj atılmasın lütfen* ben kesin daha güzelim. ps : erkek olmayabilirim ama, ona göre davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 1! 2! 3! FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 AÇILMIYOR ZUAAA edit : lan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 nutella yerim said: kalıbından cıkmak ? kalıbından çıkmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar