Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBC (ve Mage) Noobuyum


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Cidden oyleyim.
Eski usul kasiyorum simdi, level oldu 30. Bikac sey soracaktim mage basliginda cocuklar kesilmis ondan kitlenmis, burada sorayim dedim.

Frost gidiyorum, aldim talent tipleri de, o sekilde verip ilerliyorum. Ilk olay itemization, questlerle ilerledigim dusunulurse + spell dmg mi yoksa + crit mi daha iyidir frost mage icin, tahminen spell dmg'a agirlik verecegim? (levellamak icin yani, 70 icin konusmuyorum).

2. olarak, yolda karsilastigim insanlarla yaptigim pvplerde hep elime aliyorum (su ana kadar hep shamandi bu insanlar gerci neden bilinmez). Bu benim yetersizligimden mi yoksa eskiden oldugu gibi low lvl shammy > all durumu gecerliligini koruyor mu. Napicam ya anlatin biraz mage pvpsi, oyunu unutmusum zaten 1.5 yil gecmis : )

Son olarak da, TBC ile yeni alanlar geldi mi low lvllar icin, hizli level onerileriniz nelerdir (Hordeum).

Tenks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bir guide göre lvl kas karakterine çok daha hızlı ilerleme kayıt ediceksin.

Daha lvl 30'sun Pent Mage zaten kesinlikle bir kaç skille ihtiyaç duyuyor saat çarkını tamamlamak için daha sonra pvpde kaymaya başlarsın.Bence tribe girmişin uzun kulaklı healer :)

Spell Damage git tabiki zaten fazla seçeneğin yok low lvllarda.

Gerçi eski bir meyç olarak bıraktım ben başka classmı kalmadı kasıcak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

<===noobmonian
hordeum yeni bi mekan sandim salak gibi wowhead de aradim.
ama plaza ismi gibi duruyo cidden.
nese ben de frost gidiyorum spell damage gitmek en mantiklisi heralde, zaten %4 un altinda su anda benim lvl 21 im, onun ustune koyacagim critten gelecek hayir allahtan gelsin, critlerse shatter sayesinde critler zaten yoksa nadir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. Spell Damage > * (Gerçi biraz INT ve STA da fena olmaz) yani ben olsam, Fiery XXX almam da, üzerinde Spell Damage ve farklı bir Stat olan itemi alırım, gerçi QReward ve InstanceLootlar baya iyileşti.

2. LvL30 için = Thousand Needles (Shimmering Flats) - (Possible STV quests) - Desolace - Arathi Highlands - SM Lib / Arm - Feralas - Some more STV - SM Cath & RFD - Swamp of Sorrows olabilir - Tanaris - (possible Zul'Farrak) - The Hinterlands - (possible Sunken Temple & BRD) - Un'goro - WPL - Winterspring - EPL - Silithus yolunu izleyebilirsin.

3. Lowlevel Frostmage, PvP'de zordur, özellikle şaman gibi, Grounding Totemi, Windfury'si, yok Earthshocklu ve Healing'i olan bir class zorluk çıkarır.

4. Gel gör ki, Firemage olsan, oyoy, biraz SpellDamage ve InstanceLoot ile akarsın :p (Leveling ve lol-PvP action için diyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende değişik bir oneri verim ealos,crit item toplamaya çalış bolca çunku frost mage pvp si %80 frost nova yemiş targete ice lance atmaktan geçiyor.spell dmgdan cok crit verirsen cok rahat edersin gibi.
Gerci senın boyle bir soru sorman bile ilginc geldi,sonucta 2 sene oynamıssın,mage bildigin mage oyun bildigin oyun işte :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
aboo mage topii. * kaçar *

aynen ben de bir post atıp kacıcam.
mage kasıcaksan fire kas derim spelldamage spell crit itemleri bulamazsın bulsanda cok az bir katkısı olucak o yuzden int ve staminaları on planda tut. frost da kasabilirsin tabi zevk meselesi ama fire ile daha tatlı kasarsın.

mal akerfeldt seni frost yaptık ben senin kiteladıgın mobun arkasından surekli backstab cakaım diye. lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

20-60 outdoor elite mob ve outdoor elite quest kalmadı doğru düzgün 15 tane belki var.questten ve mobdan gelen xp 3 katına çıktı.mesela daha bugün rfd nin boss öldürme questini verdim 7200 xp verdi =D

elite yaratıklar eskiden 200 verirken şimdi 600-700 veriyor ve normali 200-300 veriyor.kısaca bedava.bide itemlar değişmiş.ota boka spell dmg gelmiş ne gerek varsa artık...lvl arası xp ise %20 düştü sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

23 35 arasını sm runlarla aldım, arkadaşın hunterı vardı benim charı arkasına followlayıp 2 client açmak suretiyle kastım hep. İlk başlarda 2-3 turda bir lvl gelirken daha sonra 6-7 tura cıktı ben de baktım saatte 1 lvl falan alamaz olmuşum, vurdum kendimi stv'ye.

Bir de artık dustwallow march çok iyi oldu. Q'ları yap yap bitmiyor. Ben 41'lvlde bıraktım orayı hala q vardı. Her instance'ın Qlarını mutlaka yap, eskiden 3-4k exp veren q'lar şimdi 10k veriyor. Özellikle ZF 42-43 arasını sadece bir run ZF + Q rewardla atladım. Günde 5-6 lvl kasmak çok kolay artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barrens 22 ye kadar götürüyo level.neyse zaten 18 olmuş sonrasına yönelik yaziyim.

22-27 hillsbrad
27-31 stonetalon
31-40 arathi - hillsbrad - stranglethorn
40-50 stranglethorn - hinterlands - tanaris
50-58 ungoro

levelinglerde en iyi performansı burlardan aldım özellikle hillsbrad ve hinterlands lvling olarak dünyanın en iyi 2 arazisidir.

bi tarlaya gidersin 15 quest yapar dönersin bi dağa çıkarsın 10 quest yaparsın filan çok hızlı kasılan yerler.mekanda cıvıl cıvıl şirin =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sıra şöyle;

Belflerin mekanında 20'ye kadar geliyorsun hatta geçebilirsen süper olur.
Ordan 20-22 arasını barrens'ta, sağda solda kasıyorsun.
Ben sonra 13 lvl SM farm yapmıştım. O aradaki lvlleri Tarren Mill ve çevresinde kasabilirsin.
27-28 civarında orası biter, doğruca freewind post'a gidersin 31 falan olursun orda direk.
Herkes desolace vs. diyor ama ben sevmediğimden orayı direk stv'ye geçmiştim zamanında rogue'u lvllerken.
35 lvl civarı arathi'ye gidersin bir kaç lvl alıp geri stv'ye gidersin. Ordan da booty bay e inersin.
STV bitince Dustwallow march. Oradan Badlands.
43 lvl'de Tanarise'e gidersin 4 lvl civarı geliyor orada sanırım.
Tanaristen sonra,hinter lands (eski elite qlar şimdi normal ve 9k exp veriyorlar)-feralas, MC'nin oralar. (searing george'du sanırım)
Un'goro Crater. (Burayı bitirdiğinde 50-51 lvl falan olman lazım yanlış hatırlamıyorsam.)
Sonra ashenvale'in üstündeki mekan.(Cenarion post'a flight point eklenmiş vs.) (adını unuttum şimdi)
Oradan Winterspring'e çıkıp bir kaç q yapıyorsun. Sonra WPL'ye geçtim ben normalde 56-57 lvl için önermiş joana vs.)
Son 5 lvl için de sırası hiç önemli değil; Silithus, EPL, WPL, Winterspring karışık yapabilirsin. Tanıdıkların varsa scholo qları baya exp veriyor ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum, bana parti atmışlardı healler misin diye (60+ydı adamlar) 6-7 bara yakın kastım scholoda :P )

Eğer cefakar arkadaşlarınız varsa 58 lvlde mutlaka OL'ye çıkın ve size ramparts farmlasınlar 2-3 kişi. Deli gibi exp geliyor.

@Xo; hangi serverde kasıyosun?!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne?deadwoll?dediğin arazilerde kasarsan oynadığın her 1 saatin 15 dk sı cesede koşmakla geçiyor.1K needles ölüm zaten.35 yaratığın içindeki boncuğu al diyor al alabilirsen saçma sapan questler.dustwallow marsh ayrı ölüm.yoldan gitmediğin sürece ölmeme gibi ihtimalin yok.badlands de questlerin birbirine en uzak olduğu yer.kurt avla diyo avlıyosun veriyosun sonra allahın defettiği yerde kurtun amcasını avla filan diyo.

dediğimi uygula ama bulunduğun servera göre hillsbrad sorun yaratabilir.

bazı serverlarda 3-5 işsiz lamer ally harraslıyor sağı solu gang yiyebiliyosun.senin anlican hillsbrad dışı sorun çıkarmaz ama deadwollün dediği yerler bilmemne bohçası gibi hani anla sen =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...