Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ne tür yapıo hangi albümleri tavsiye edilir biri söler mi ? doom gibin geldi adı da öleyse dalacam o yüzden bilgi istedim sizden :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 progresif... daha cok bilgi icin muzik okuluna bakmani tavsiye ederim[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 son yılların en yaratıcı, en orjinal grubu diyebilirim... bu aralar en sık dinledigim, favori grubum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 PoS gibi tavsiyeler istiyorum ama gelipte dream theater felan demeyin üzmeyin. Eşsiz biliyorum ama yakın bişeyler de olur favori albümüm remedy lane ama her şarkılarını ayrı ayrı seviyorum (son albüm hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Green Carnation bi bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Sieges Even Wolverine Mindflow Riverside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Alcest said: Green Carnation bi bak derim bu amcaların bi 'burden is mine' diye şarkısı vardı, peki bi huzurluydu. lisede falan arada açar dinlerdim, ama başka parçalarını ya da albümlerini bilmiyorum. iyi midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Art of Simplicity var bile ama onlar direk PoS tarzını kopyalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Green Carnation diyorsan eğer Light of Day, Day of Darkness progressive müziğin başyapıtlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 PoS tarzı olmasa da progressive metal olsun diyorsan Vanden Plas türdeki favori gruplarımdan. Little Atlas sonra. Pythia, Myrath, Echoes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 riverside dünyanın en underrated grubu olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Vanden Plas ve Hawkwind o madalyanin sahipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RCarter Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Pos'un tarzı değil çok fazla ama bir disco queen'i dinleyin derim , çok eğlenceli şarkıdır. PoS-disco queen http://www.youtube.com/watch?v=JrHVmksnV9k tavsiye edeceğim diğer şarkıları da tell me where it hurts sisters linoleum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 enter rain, 4:50 sonrasi mükemmel ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bi undertow dinleyin once sonra konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar