Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kız yoksa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Abi sen yoksan bende yokum. Ah kaldın ... gibi Ege :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 slayer77 said: oha alakası yok güzel bir yer çok beğeniyorum olmadı eğer gece gidiceksek The pub da olabilir.Orasıda rock bar değil sigarası var müzik olarak Tecno çalıyor ama salak salak kılabırların dinlediği gibi deği adam gibi endustrial/tecno tarzı.Ama ucundan acık lüx yer bira vs şeyler biraz pahalı.Tato gibi 3 ytl fealn değil.ya 5 yada 7 ytl idi 500 likler :D.Ama mekan çok çok güzel verdiğin paranın hakkını veriyor yani :) yok abi daha 1 hafta önce gittim hometown'a cidden çok bayık ya :D çalan müziklerden tut ortamın basıklıgına kadar.. the pub ii ama bak, güzel orası. gidilcekse oraya gidilsin direkt ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 marlon okdar kişi bi cafeye oturulmaz. anca küçükparktakilere belki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Theridone said: Abi sen yoksan bende yokum. Ah kaldın ... gibi Ege :D:DHAHAHAYT!, BEN YALNIZ DA EĞLENİRİM AGALİ. SİZ KAYBEDERSİNİZ. YAAAEE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Akşam güzelce kopmalı bir gece geçirmek isteyen varsa thePub da güzelce eğleniriz.utopia eğer oraya gidersen gelirsin sorun olmaz orada 8920752243890423890 kız olacağında sorun yaşamazssın ki senin gelebileceğini hiç sanmıyorum ama sana alternatif sunuyorum genede.Olmadı Paticik olarak güzel bir dungeon veya ozze venu yapalım derim. :D:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 gitmeyin nan oz venüye orayı işleten adam oranın mülk sahibinin mülküne çökmüş eşkıya yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 slayer77 said: Akşam güzelce kopmalı bir gece geçirmek isteyen varsa thePub da güzelce eğleniriz.utopia eğer oraya gidersen gelirsin sorun olmaz orada 8920752243890423890 kız olacağında sorun yaşamazssın ki senin gelebileceğini hiç sanmıyorum ama sana alternatif sunuyorum genede.Olmadı Paticik olarak güzel bir dungeon veya ozze venu yapalım derim. :D:P Ne zaman gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 varsınolsun said: gitmeyin nan oz venüye orayı işleten adam oranın mülk sahibinin mülküne çökmüş eşkıya yani %90 bar tipi yerlerin %90nında var öyle bişey zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Pyro said: slayer77 said: Akşam güzelce kopmalı bir gece geçirmek isteyen varsa thePub da güzelce eğleniriz.utopia eğer oraya gidersen gelirsin sorun olmaz orada 8920752243890423890 kız olacağında sorun yaşamazssın ki senin gelebileceğini hiç sanmıyorum ama sana alternatif sunuyorum genede.Olmadı Paticik olarak güzel bir dungeon veya ozze venu yapalım derim. :D:P Ne zaman gidiyoruz? sen iste hemen gidelim bea haftaya cuma yada cts o günler full dolu oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 the pub ile ufak bir uyarı eğer oraya giderken girme konusunda problem yaşarız 897353534578 erkeği biranda içeri almıyorlar yani anladınız ne demek istediğimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bahenyi unut ege döt kadar mekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 en son gittiğimizde sığamamamızın sebebi ne yer ayırttık ne bir şey, cumartesi öğlen 2.30da sıkıysa yer bul alsancakta değil bahane herhangi bir mekanda :d bahane iyidir yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Yaa sallayın bahane mahaneyi...Siz bana takılın hayatın tadının farkına varın yav :D...Hayat gece başlar adamım dündüz dinlenir... o yeas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 slayer77 said: Yaa sallayın bahane mahaneyi...Siz bana takılın hayatın tadının farkına varın yav :D...Hayat gece başlar adamım dündüz dinlenir... o yeas :P gencay ne bu benı doldurusamı getırmeye calısıyorsun sabahlama falan gıbısınden bırader sonra sen denıze dusuyon ama donuyon ben ateş yakmak zorunda kalıorum bı ton iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sonra ben söndürmek zorunda kalıyorum fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bende sıcacık yatagımda yatıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben gene gelmiyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 olay mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Redogski said: bence buluşup imbata oturalım... get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yalan oldu galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 finalleri var insanların hacı. herkes benim gibi evde mi oturuo :D bitsin herşey ben gitmeden yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 26 27 ocak sınavlarım var o gunler harıc ıstedıgınıze gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 25 inden sonra 15 tatil var.herhangi bi zaman uygun olurum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Redogski said: yalan oldu galiba :D her buluşma topicinde bunu demesen bi yerin şişer demi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar