Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif İzmir Buluşması a.k.a Çimlere Hayır vol.1


Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Şimdi efendim, bu hafta sonu değil, diğer yada ondan sonraki hafta sonu otun ve ciğer düşmanı ortamların olmadığı bir İzmir buluşması yapalım diyorum, buluşmanın yapılıcağı zamana kadar planı programı hazırlar çıkarız, bir önceki buluşma gibi saçma mekanlara da girmek zorunda kalmayız.

Gelmeyi düşünen insanlar ve varsa düşündükleri aktiviteleri yazsınlar yapıcaklarımıza bir karar verelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
otun ve ciğer düşmanı ortamların olmadığı .


canım çiğerim sen böle yer bul taparım valla. hem alkol olucak hem rock bar olucak hemde ciğer düşmanı olmicak oh ohhh sen bizi direk cennete çağıyorsun yavv :D

İzmir cennet buluşması vol.~ilkez ve sonkez.ebediyete kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rock bar olmasın, jazz bar olsun. alkol olmasın hatta, olucaksa geç saatte olsun, gündüz olucaksa kaliteli ama gürültüsüz bir mekanda olsun, ama öncesinde cafe gibi bir yer olsun, aslında selin ciddi değil gibiydi ama, starbucks o kadar da tırt bir yer sayılmaz gibi. *lulz* aslında bahane de bizi kaldırıcak yer ayarlayabilsek orası daha bir güzel olabilir. ama işte önceden söylemek lazım sanırım geliyoruz biz yer ayırın diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm ben gelmicem zaten
50 erkek içine tek ütop
olmuyo hoş değil sıkılıyorum
valla.

gidin abi kahve diyarına sakız adasına falan oturun nedir yani. güzel şeyler yapın. brownieye gidelim çankayada. yapalım bir şeyler. yapalım gidelim derken yapın gidin yani gsfag.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
karıkarıkarı şeklinde?


uhzuhauhzahuzauhazhuahahahahgzuazhuazhauhzahhaha rofl

Kesin öle gelirler.

Sizi götürebileceğim bir mekan var fakat sigara var onun dışında müzik bakımdan çok çok hoş müzikler çalmakta.Hometown bilen ve giden vardır belki aranızda.Hoşnut kalabileceğniz bir yer.Hatta dart felanda var içerde atacak olanlar atabilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha alakası yok güzel bir yer çok beğeniyorum olmadı eğer gece gidiceksek The pub da olabilir.Orasıda rock bar değil sigarası var müzik olarak Tecno çalıyor ama salak salak kılabırların dinlediği gibi deği adam gibi endustrial/tecno tarzı.Ama ucundan acık lüx yer bira vs şeyler biraz pahalı.Tato gibi 3 ytl fealn değil.ya 5 yada 7 ytl idi 500 likler :D.Ama mekan çok çok güzel verdiğin paranın hakkını veriyor yani :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...