Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım! Unable to Validate Game Version Hatası


47

Öne çıkan mesajlar

-Herkese selam..
-Son günlerde wowa giriş yapamaz oldum sebebi başlıkta yazdığım hata.Bi kaç gündür bu mesajı veriyor.Biraz araştırdım forumlara baktım çözüm buldum ancak tüm çözümleri yerine getirmeme rağmen hatayı düzeltemedim.Makinem sıfır yeni formatlı,tertemiz wow kurulu..Eskiden kopya ms kullanırdım orji ms e geçtim böyle bir sorun oldu.Bunla pek alakalı olduğunu sanmıyorum ancak tüm çözümleri denedim..
Wowun teknik ekibi hataya karşı bilgilendirme yapmış ancak onlarda bana yardımcı olamadılar..Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Aşadaki link hata ve çözümleri hakkında bilgi veriyor..Şimdiden teşekkürler.

http://forums.wow-europe.com/thread.html;jsessionid=059E04568BCE419390DC24E8678EE090.app03_03?topicId=93929715&sid=1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
Reinstall yapdın değilmi? yapman gerekior reinstalldan sonra Upgrade patchleri değil full 2.3 ü çekmen gerek Mpq'unda sorun olmaması için.


Formattan sonra kurduğum akşam pc yı açık bıraktım.Sabah patch inmiş baktım çalıştı.Kapattım akşam bu hatayı aldım..Makine 1 kere kapandıktan sonra oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim başıma gelmişti yeniden yuklemiştim full...

ama sonra kendime 2 klasör açtım 2 sinde farklı wow lar vardı yani 2 side aynı patch ama farklı klasörler bi kere daha böyle sorun oldu.. o klasörü komple sildim diğeri ile sorunsuz oynamaya devam ettim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:
Aynı sorun bende de olmuştu.
Düzgün çalışan wow.exe ve launcher.exe dosyalarını yedekleyip bu hatayı verdiginde wow klasörüne atarak hallediyordum.
Bir dene istersen,umarım işine yarar.


Düzgün çalışan wow.exe ve launcher.exe yi nerden bulup yedekledin..Ben başka bi dosyaya daha kurmayı deneyip ordan çalıştırmayı deneyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:
Aynı sorun bende de olmuştu.
Düzgün çalışan wow.exe ve launcher.exe dosyalarını yedekleyip bu hatayı verdiginde wow klasörüne atarak hallediyordum.
Bir dene istersen,umarım işine yarar.


Söylediğini denemek için bi kez daha yükledim.Hiç girmeden kopyaları bi dosyaya koydum.Oyuna girdim.Sonra pc ye res attım hata verdi.Daha sonra o kopyaları yapıştırdım.Ve çalıştı.Daha sonra bidaha yapmak gerekti ancak bu sefer çalışmadı.Nasıl birşey bu ben anlamadım vallaha :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayaranızı bir virüs taramasından geçirin wow.exe'ye bulaşmış bir virüs exe'yi bozmuş olabilir, ben windows'uma format atmıştım sp 2'yi kurmadan internete bağlandım, bağlanmamla win32 bulaştı, haberim yok tabi wow'u açtım aynı hatayı verdi, avastla tarattım gece win32 çıkmıştı, eğer laucher kulanıyorsanız forumlarda bir trojan uyarısı vardı dikkat bu arada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı hatayı zamanında bende yaşamıştım... Oyunu kapatıp msn veya nette herhangi bir sitede gezinti yaptıktan sonra oyuna yeniden girmek istediğimde unable to va... hatası veriyordu... Bu sorunu çözebilmek için neler denemedim ki; akşamları iş dönüşü sırf oyuna girebilmek için oyunu baştan kuruyor, patchleri yeniden yüklüyor ve oyuna öyle girebiliyordum ama bilgisayarda başka bir işlev yaptıktan sonra aynı hatayı yeniden veriyordu.. Repair yapıyordum ve o vakit düzeliyordu ama yine nette gezdiğimde aynı hatayı veriyordu... Ama sonunda soruna çare buldum ve zannedersem sorunun ana kaynağını anladım...

Öncelikle windows güncellemeleri çok önemli... Özellikle sp2 yüklü olmayan sistemlerde bu sorunu çok verebiliyor oyun... Sorun şu ki; wow.exe dosyası ve launcher.exe dosyası sp2 olmayan sistemlerde bir şekilde bozulabiliyor... Bu olayı tam anlayamadan önce ben geçici bir çözüm bulmuştum... Bozulmamış wow.exe ve launcher.exe dosyasını cd'ye yazdım... Ve doğal olarak msn veya nette gezdikten sonra bozulan bu iki dosyayı oyunu açmadan önce cd'deki kopyalarıyla değiştiriyordum ve oyuna rahatlıkla girebiliyordum... Daha sonraları windows update sitesinden önemli güncelleştirmeleri indirmeye başladım (önceleri önem vermezdim bu tip güncelleştirmelere) ve bu sorunu bir daha yaşamadım...

Sende bir dene istersen bu yazdığım yolları. Bir faydası olacağını düşünüyorum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...