Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ya İsveç'te, İngiltere'de felan hayat düzeni oturmuş yerli yerinde gidiyor.. Geçen sefer elektrikler kesilmiş 1 saat da, adamlar terröristler felan yapmış sanmışlar. eee tabii adamlar alışkın değil elektrik kesintisine, kaç yıldır tek bir kesinti bile olmamış... Ama Ankara'ya bakıyorum, herşey rezil herşey berbat.. Geçen hafta 2 gün elektrik stresini çektik. elektrik geliyor 2 dakka sonra yine gidiyor. 5 dakka sonra geliyor 2 dakka sonra gidiyor.. Bizim ev Çankaya köşküne felan çok yakın 4-5 km ötede atakule var. Ama öyle garip bir yer ki, hem yerel hem bölgesel olarak habire birşeyler kesilip duruyor.. Melih Gökçek "su yok su kesintisi yapçaz" demese bile suyumuz kesilip duruyordu felan ben öss'ye hazırlanırken (2 sene önceki büyük su kesilmesi durumu) şimdi gene yerel bir kesinti oldu. Okula gidiyorum su yok, eve gidiyorum su yok felan.. dün düzelmiş herhalde Ankara'da borular tamir edilmiş, ama bizim evde gene su yok. Bir de düşünüp dururum, elektrik direkleri yerine elektrik yerin altında geçse ne olur? yani ne sakıncası var? İlla görmemişler ya da gelişmemiş ülkeler gibi yerin üstünden geçirmek, hatta bazı yerlerde de insanların tam kafasının üstünden geçirtecek şekilde yapmak mı gerekiyor? para bol. ama kullanım yok. herkesin elinde bir cep telefonu, bir araba, bir ev var. İngiltere'de bile insanlarda bu kadar göşteriş olayı görmedim.. Adamlar çok zengin değil. Ama paralarını çok iyi kullanıyorlar. Yağmur yağsa bile niye bizde su olmuyor kafam basmıyor.. Neden her daldan bilim adamı eğitmemize rağmen belediyeler bunları kullanmıyor, Akay Kavşağı gibi saçmalıklar yapıyorlar, yollar bozuk anlamış değilim.. Ha sırf devlet değil bizim millet de kopuk. Yayalara yeşil yansa bile bazı kavşaklarda geçmeniz çok zor, çünkü başka bir yoldaki arabalara da yeşil yanıyordur, ve sizin geçmeniz gereken yolun yanında o arabaları durduracak bir kırmızı lamba da yoktur (bizim evin ora.) hoş, olsa da ne olucak, adamlar o kırmızı lambaya uymuyor üstünüze üstünüze sürüyor (kuğulu park'ın orası) dün bir kaza gördüm. Bir taksi aniden durdu, arkasındaki araba ona çarptı, onun arkasındaki araba da ona çarptı.. Karşıdan karşıya geçip bulunduğum dükkana bir baba-oğul geldi. arabaların çok hızlı gittiklerinden yakınıyorlar. Kendilerine yeşil yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçememişler. İlerde de taksi, başka bir adam geçmekte olduğu için de aniden durmuş ve kaza gerçekleşmiş.. İşin en acı tarafı ise egzoz olayı.. Ya ingiltere'ye gitmiştim 4-5 sene önce. 5-6 şehri dolaştım orda. Hiç bir arabadan, hiç bir otobüsten siyah duman çıkmıyor. Siyah dumanı bırakın, egzoztan hiçbirşey çıkmıyor.. Etraf tertemiz, kaldırımlar sürekli yıkanıyor, bizim gibi dandik taşlar koyup 2 ayda bir değiştirmiyorlar. en kaliteli taştan koymuşlar kaç yıldır pırıl pırıl kalmış o kaldırımlar. Hatta aşırı yağmurdan üstünü yosun kaplamaya bile fırsat bulmuş.. Egzoz muayenesi, filtre diye birşey yok herhalde bizim memlekette. Kaldırımda yürürken, arabanın içinde giderken bile otobüslerin o kap kara egzoz dumanını teneffüs etmek zorunda kalıyorsun.. Çok rahat bir ülkede yaşıyoruz. Herşey serbest. Arkada kemer bağlamak zorunda değilsin. Parklarda çöp attığında para cezası yok. Çiçekleri kopardığında bir ceza almıyorsun. Polislere rüşvet vererek trafik cezalarından kurtulabiliyorsun felan... Ama bu serbestliğin bedeli, iğrenç sokaklar, pis caddelerle ödüyoruz.. Yahu ben evden 7.30da çıkıyorum. 6.30da işlerini bitirmesi gereken çöpçüler 8.30da geliyor. Ne sefalettir anlamış değilim..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 şu yazıyı partilere mail çeksek aslında :) belediyelere+partilere+cumhurbaşkanına falan şöle toptan bi geçsek mail olarak kıyak olur[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Ya bone ne diyorsun abi ya. Kafayı yedım bu Ankara köyünde. köy resmen köyde bile olmaz benım tahmınım. 4 gündür banyo yapmıyoruz ne reziillik ya varmı böyle bişey. gece 12.30 1 .00 e kadar beklıyorum evde ha sular geldi gelicek de banyo yapıcaz . hay koyayım ya body den cıkıyoruz terli terli eve gidiyoruz su yok . öbürsü gün aynen . sonra insan içine cıkamıyoruz bu ne ya. bankaya gidicem kaç gündür gidemiyorum . a.k.a bugun zaten hamama gidicektik sular gelmeseydi sabah . Burda zaten elektirik kesilmesine alıştık. sen bizim halımızı goruceklsın. Önce sular sonra internet hah geldi derken elektirik köy ya burası köy . bende hastalık derecesinde titizlik var ya su olmaasa ben kafayı yerım .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 turkiye'de ya$amak bir ayrıcalıktır bone bende ankaradayım ve yani komiq geliyo bana da bu derece olmazz ki diyorum ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 neyse sular geldi bize de.. 4-5 km yazmışım da 2.5 kilometre olcak o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 istanbul'da kadıköydeyim. valla çooook uzun bir süre sonra (ne zaman hatırlamıyorum bile 6 ay olabilir belki) ilk defa dün elektrik kesildi 20 dakkalığına eskiye göre baya bi düzelme var. haklarını yemeyelim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ankarada çok uzun zamandır ilk kez sular kesildi. Elektrik kesintisi ise geçen hafta sıktı oonun dışında gene ayda 1 falan anca rastlıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Alt Yapı çalışmasıda yapılıyo olabilir nede olsa Türkiye daha gelişme aşamasında olan bi ülke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 gelişme deil gerileme[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Absolut, 22 January 2004 11:19 tarihinde demiş ki: Ankarada çok uzun zamandır ilk kez sular kesildi. Elektrik kesintisi ise geçen hafta sıktı oonun dışında gene ayda 1 falan anca rastlıyorum. Yılda 3 - 4 kere oluyor bu ne dıyon abso . Yok 1 gun var 1 gün yok . yazın oldu ondan önce olduu ohoho[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ama haklısınız sizler sürekli akan suya, kesilmeyen elektriğe alışık bi nesilsiniz. Yani bana şu an günde 1 kesilse elektrik çok gelmiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hehe gülerim ağlanacak halimize kar yağıyo benim güç kaynağı kafayı yiyo 5 dakkada bi voltaj korumaya geçmekten geçen kar yağdığında sabah bi kalktım baktım güç kaynağı her voltajda kendini kapatıp açıyo aha zıçtık dedim söktüm prize takkılı kenarda duruyodu şimdi yine kar yine voltajdan bilgisayar resetlemeye başladı bağlaadım düzgün ama 5 dakkada bi korumaya geçiyo bakalım nereye kadar dayanıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bide sağa sola yazıyolar istanbulda bilmem ne kadar yol döşendi istanbulun 2040 a kadar su problemi yok büyükşehir çalışıyo... yine sular kesiliyo acıbademde hadi kesilmedi diyelim 2040 a kadar 40 senelik suyu napalım doru düzgün elektriklerimiz yok ki suadiyede oturuyom yani merkezi yer kar yağıyo takur tukur gidip geliyo herşey kar yağıyo elektrikli şeylerri prizden çekiyom artık çat çut herşey açılıp kapanıyo yol yapmışlar nereye yaptılar kendi bahçelerinemi ? al bağdat caddesi eskiden spor arabalara göreydi şu anda hummerllara göre normal arabayla baştan sona giden kadıköye wardığında çekici çağırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 absocum türkiye nasıl gelişme aşamasında bir ülke anlamadım? ben 20 yaşımdayım, herhalde 4 yaşımda ankara'ya geldik, o zamandan beri hatırladığım tek şey, sonbahar yollar kaldırımlar kırılır, kışın yapılır, ilk bahar kırılır, yazın yapılır.. kazılı yollar, kumlu kaldırımlar.. tek hatırladığım bu, hala da devam ediyorlar.. çankaya belediyesi sağolsun sakarya ve yüksel caddesi taraflarını çok güzel döşedi güzel yaptı.. ama o taşlar da ne kadar dayanır bilemiyorum.. yap en kalitesinden bir asfalt, yap en kalitelisinden bir kaldırım, belki normalde yaptıklarından 3-4 kat pahalı olcak ama eskilerden 10 kat fazla dayancak..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Absolut'a katılıyorum ben... Heh mum ışığında gölge oyunları oynama, her evde gaz lambaları fenomenini yaşadığımız zaman çoğunuz yoktunuz muhtemelen... Bu arada bu dediğim Doğu illerimizin unutulmuş köyleri değil, ben doğma büyüme Ankara'lıyım... Tabii ki edkiden böyleydi demek bu tip normal devlet hizmetlerine ulaşmak bizim şu an yaşadığımız gibi zorluklarla olacak demek değil. Hepsinin sürekli olması lazım, bu işleri dürüst çalışkan insanların yürütmesi lazım, şehrin belediyesinin 1.8 katrilyon civarı borcunun mantıklı harcamalara yapılmış olması lazım, her yıl bir daha asfatl dökerek birilerinin ceplerinin dolmaması lazım...... vs. vs. Tek tesellim Washıngton DC'nin yollarıdır. Bilen bilir... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 abi "bilen bilir eskiden böyleydi" diye hava atıyorsunuz da eskiden insanlar mağaralarda yaşardı.. (çook eskiden).. yani devir değişti. Yani eskiden böyle böyle diye şimdi onları örnek göstermek çok saçma.. babam -annem de yapıyor bazen. eskiden internet yoktu, renkli televizyon yoktu, annem karlar arasında okula gidip gelirdi felan filan.. bu yollarda ben yürürüm hepimiz yürürüz buz üstünde kaya düşe yürüyebiliriz.. ama düzgün zemin yapabilme fırsatımız varken, bu tip hamallıklara ne gerek var? di mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bkz. Orfun yazdığı paragraf 2 değilmi yani heh... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 istanbul kadıköyde elektrikler gelmiş 20 dakikaka sonra ama ben yeşilköydeyim ve elektrikler sabah tam 11 de gitti akşamüstü 15.47 elektrikler geldi.. sonra akşam 22de televizyonu açtık tabi bu arada voltaj acayip bi gidio bi gelio voltaj düşüyo her dakka..10 dakika izleyemeden gene gitti bnde yattım sonra gece 2 gibi gelmiş elektrikler[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 İşin aslı suçlu bizleriz (Türk milleti). Yokluktan geldiğimiz için bazı şeylere (herşeye) göz yumuyoruz. Elektrik gidiyor -nasılsa gelir. Su kesiliyor -eee napalım bu sene yağmur azdı. Meselenin özü ağlamayan çocuğa meme vermezler. Halk tepki versin baya bir şeyler hızlı değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Klasik bir bone isyan forumu :) haklısın abi ne desen haklısın,Ankara'da bile böyleyse eğer gidip Bandırma'da neden elektrikler kesildi sorusunu sormam mantıksız..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Valla ben elektrik kesintilerine alışık bir insanım.Ilkokul dönemlerimde falan her gün 1 saat falan kesilirdi.Hatta orta 2 deyken bir kere 1 hafta elektrikler kesilmişti. Alışığız. Ama fırtına zamanında 1 gün elektrikler kesilmez ki (levent).Doğalgaz çalışmadı donduk evde.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ayrıca hala ısınabilmiş değiliz. Allahtan şömine var.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hem elektrik hem su yokluğu rezilliğin daniskası. Burası Türkiye Yok öyle[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Dün baya uzun bi süreliğine elektrik ve su yoktu, bizde mum ışığında güzel bi masaüstü çevirdik. Gayet güzel bi çözümdü.. Hatta bi ara gaza gelen arkadaş terasa çıkıp (daha doğrusu onların balkonu oluyo) o fırtınada larp yaptı kendi çapında (Oyun icewind dale da geçiyoduda...)[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bizim burda (tekirdağ - çorlu) 2 gün elektirik ve su yoktu...[signature][hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar