elmonster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lvl 32+ arkadaşlara bi sorum olcak beyler bglere girebilyomusunuz ben giremiyorum you are low rank diyo ne alakaysa rank 33 oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 serverın kapasitesimi arttı yoksa oyuncu sayısımı düştü acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence server kapasitesini arttırdılar, yakında tamamen kaldırırlar sınırlamayı, neredeyse hiç sıra olmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bağırdım bağırdım healerlar mı kaçtı nedir lol, t3 de 1 tane bile healer görmedim bütün gün, şimdide order full destro high pop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Black Company down! Serpent's'da gemiye kaçtılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 23.00da sira yoktu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 server bosaldı, wowa gitti millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 e free month bitiyo şu ara herkeste.. hesabını yenilemeyenler yüzünden normal.. yaprak dökümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hesabı Yenilemediyse Millet Kimse oyunu beğenmedi o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Normal bu, wrath of the lich king çıktığından millet hemen oyuna para verip de devam etmek istemiyor. O expansion'a bakacak herkez çünkü. Tam tersine akış da olacak, yeni expansion'dan aradığını bulmayanlar WAR'a geri dönecekler ya da başlayacaklar. Hemen panik olmayın "hii kimse kalmadı" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Healer falan diyor millet ama yok, bu server'in dest'i resmen pvp yapmayi bilmiyor. Healer'lar hepsinden cok daha iyi biliyor hatta. Yani Destro'nun healing'i 400k iken, Order'in 2 healer'la 150k heal yapmasi, bir tane bile marauder'in, bo'nun, chosen'in "ulan su healer'a bir focuslansam zaten anasini aglaticam" diye dusunmemesi, sebil gibi heal yiyen white lion'a, witch hunter'a, 3-5 dps yapan melee'siyle dalmaya calismasi. Ulan bu kadar mi anlamaz insan pvp'den, takim savasi mantigindan. Sen karsindaki melee'yi oldurmeyeceksin arkadasim, adamin hattini yaracaksin, uzerine heal akarken, white lion'i umursamadan dalacaksin ranged grup hattina. Ama yok. Pasam benim arkama saklansin, sorcerer basima ben hat yarmaya calisayim her seferinde. Isin komigi o cok kotulenen healer'lar 1 dakikaya yakin ayakta tuttular beni, tank hala white lion kesmeye calisiyordu. Velhasil, kimse healer'lara laf etmesin bir daha. Yok destro'da healer azmis, yok hepsi dps yapiyormus, yok yanindayken hot atmiyormus. Oynamayi zerre kadar bilen bir topluluk icinde bir tek healer'a laf edeceksek, en buyuk yanlisi yapmis oluruz. Bundan sonra healer'i bahane edenin karsisindayim. Adamin alnini karislarim!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Account alıp bende geliyorum healer olaraktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Healer az ama hakkaten. Yani bu iyi oynamaları veya kötü oynamalarına bahane degil ama sonucta healer az :) Ama alttan saglam healer Alt charlar geliyor Destin. Ama dedigin gibi healera dalan da az anlamadım neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 dün geceki oyunu hatırlıyormusun abso,karsıda 5 veya 6 healer vardı oderda,geede kılpayı kazandık:) aslında orderın kazanmasındakı en buyuk sebeb bence destlerın tepenın ustune cıkıp dıger tarafa akmaması,tepede beklıyoz,halbuki diğer tarafa gecmeye calısınca adamlar psikolojık olarak yıkılıyor.birde orderda dahamı cok knockbCK skıllı oyuncu var anlamadım,habıre ucuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 ORdera daha erken geliyor KB özellikleri sınıflara veya bizde KB olanlar kullanmayuı sevmiyor olabilir. Her aksiyonda minumum 3-4 kişi aya uçuyor hehe ama zamanla ögreniyor insan KB yiyince lava uçmayacak şekilde konumlanmayı falan. Order aslında iyi organize olsa herkes bi anda KB ayarlasa falan super SSlik durumlar cıukar ortaya :) Ama destructionın dan tor Anrocda bayragı %90 mnce alma gibi bir avantajı var yoksa ilk orderın aldıgı bayraklarda %90 kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yürü be Sorieno kim tutar ehueh. Healerlara kalkan eller kırılsın! Healerlara şu sebeple az dalınıyor, önce şöyle bir şema vereyim: Dest healer - dest dps - order dps - order healer Dest dps order healer'a dalarken kendi healerının rangeinden çıkıyor. Rakibin dibinde focus target olması da cabası. Hadi heal rangede diyelim, healerlara dalmanın iyi bir taktik olabilmesi için öncelikle healerlara ulaşabilmeniz lazım sonrasında ise orada siz ölmeden önce healerın ölmesi lazım. E düşman hattının arkasındaki bir marauder mı daha hızlı ölür yoksa dalmakta olduğu runepriest mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 İşte, ben ve saz arkadaşım şeklinde dalmak yerine ülkü ocakları kardeşliği olarak dalmanız gerekiyor sizin de; yoksa gelin koçum teker teker diye boynunuzdan yakalarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Evet, ben de oradaydım.Hatta üst üste 2 oyun çevirdik half-premade grupla...Çok healer olması sadece combatları uzatır. Önemli olan healerların kalitesidir diye düşünüyorum. Çılgın tanklar res aldıktan sonra Waaargh diye dalmazsa 2-3 tick HOT beklese daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir de grupta iken fc iseniz lütfen ölmek için haber verin, size hem AP harcayıp hem de bayrağı kaybetmek saçma oluyor. miyaw33 said: dün geceki oyunu hatırlıyormusun abso,karsıda 5 veya 6 healer vardı oderda,geede kılpayı kazandık:) aslında orderın kazanmasındakı en buyuk sebeb bence destlerın tepenın ustune cıkıp dıger tarafa akmaması,tepede beklıyoz,halbuki diğer tarafa gecmeye calısınca adamlar psikolojık olarak yıkılıyor.birde orderda dahamı cok knockbCK skıllı oyuncu var anlamadım,habıre ucuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Sam ile Serpent's Passage'ı Türk koyu haline getirdik. K8P Order'ına selam olsun. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ulan bi 32 olsam aksiyona akıcam ama çok bi kısır döneme girdim lvling olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Valla son işte Abso, sık dişini. T4 son durak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v352/230/67/1146151211/n1146151211_30883451_9161.jpg kendimi tutamadim sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 abso alt kasmaya erken başladın, t4'e atıp kendini öyle kassaydın ya. sizi bekledim o kadar gene yetişemediniz, WP 32 oldu demin heh. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 t4 e attim ben kendimi size katlicagaim online gorur gormez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar