elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oof of eskiden sıra azalırdı bari yav. clon açcakları parayı şu serverın kapasitesini arttırmaya harcasalarmış keşke. clona kaç kişi gitti merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Buraya başlayınca kime mesaj atıcaz var mı guild brewers veya dashak tayfasının ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 brewers'dan aktif olanlar invadoria'da şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sam bap, ben dragonback'e kactim, orda rl kankalarla daha ufak capta isler yapacaz. Haberiniz olsun arada gelip el sallayin pls thx. arkeyn bap'a falan selam sole. sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Peki bi chat kanalı falan var mı ? Bulalım ekibi yani rahatça diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 hayatta gelmem, el de sallamam, selamın da senin olsun. ayrıyetten böyle satış görülmedi, kthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 arcane said: hayatta gelmem, el de sallamam, selamın da senin olsun. ayrıyetten böyle satış görülmedi, kthxbye. srry bap, satistan ziyade, siz zaten bir ekip olmussunuz, ben sonradan 20 kisi ile gelip pic etmeyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Tuna arkadaşıma katılıyorum. Başta Amzom geldi diye çok sevinmiştim, ama Türk MMO camiasi ömrü hayatında böyle satış görmedi, görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Kaslı olduğunun yarısı kadar delikanlı olsaymışsın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 azmo bap hakikaten böyle satış olmaz, kurulan bir ekip yok zaten 5-6 kişi filanız brewers'dan. zopaye hadi dark'ı takip ediyor whatthefuckofthelickking'e ama senin yaptığın cidden yakışmadı krallık derecene. biggest letdown of the year olursun bu kararla, revize et desizyonunu pliz. :o ayrıca wow'da tecrübe ettiklerimizden sonra 'ufak çaplı' geyiğinin ne kadar fos olduğunu en iyi senin bilmen lazım dood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bölümden banlatsam yeridir yani, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Son posta çok güldüm... Adam gergin dsfgkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 server patladı mı? derken geri geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 e azmo bu işte, ne bekliyordunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Azmodai said: sam bap, ben dragonback'e kactim, orda rl kankalarla daha ufak capta isler yapacaz. Haberiniz olsun arada gelip el sallayin pls thx. arkeyn bap'a falan selam sole. sdasdf azmoyada bu yakisirdi zaten bestseller hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 derken hepsini ikna ettim ve eight peakse geliyoruz. eheh. sizden ayri oynayacagima kafami keserim ulan!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 2 hafta sonra gider gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Adam kaslı olduğunun 2 katı kadar delikanlı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yek yeaaa baskilara dayanamadi gene yan cizdi, beyle delikanli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 krala da bu yakışır, yeniden hoşgeldin bap. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 millet toplaniyorsunuz su bu da, birisi de bizi yanina alsin be, varsa guildiniz seve seve gelirim, maksat guild sistemini gormek oyunu tanimak, bilgi paylasimi yapmak. az onceki postta da yazdim yani, nedir lan bu cildiricam guild yok! :) dest'deyim zealot rank 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 nick Urtyarg arkadaslar, bilek ork. Haberiniz ola, fliste ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 böhearearhahe tam 3 kisiye knockback attım server cöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar