Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 395 olmus hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Pug gruplarda oyle komiklikler pek tabiki olur. Oh ne guzel pvp guildwars'daki gvg'ler gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sparkcaster said: destro inanılmaz yeteneksiz pvp de 20 oyun RvR döndü tek el verdik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 3 kere zar attım hepsinde 1 geldi demek ki 1 gelme olasılığı %100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 saglam sira varya serverda .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahahahahah 18 saat sira şaka mi dfssdf en full ünü mü seçtik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 saglam sira var valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 neyse squid herder açtım bi tane. Adı Lopeth ama ne zaman girer servera allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Squig herder açmayın ben açıcam. Yarın öğlene doğru falan patch biter heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bizim paticik guild ne oldu ? guildsiz kaldık hazır yeni gelenlerde varken yapalım şu işi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Siz kurucaksanız kurun, dediğim gibi ben en fazla 15 kişilik 6v6 guildi istiyorum burda kurulmazsa gavularla kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu arada oyuna giriyorum serverları ararken cokuyo oyun. bi benım basımamı geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Authentication failure hatası mı? Bende de başladı az önce, full file check yapıyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 critical error diye cokuyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cüce çok şanssızsın yalnız ha hahahah. Bütün sorunlar seni buluyor. Critical error ün altında bişey yazmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 applicasyon kapcenek yazıyo. patch falan yüzündendir, neyse girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 24 kişilik böyle bir oluşum yapalım işte hali hazırda var eş dost 24 kişiyi geçmeyiz 24'de sağlam warband tamamı kendimizden oluşan Ekmek said: Siz kurucaksanız kurun, dediğim gibi ben en fazla 15 kişilik 6v6 guildi istiyorum burda kurulmazsa gavularla kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 herşey daha yeni millet yeni yeni alışıyor geçen gun black company grubu party yapmış pq kasıorlardı tek başlarına şu ana kdr organize olrk gordugum bir o olay vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Squig herder açtım bi tane Nesquig diye. Friend liste ekleyin bide lortum 3gp pilis. İlk public questi açtım şu bira falan topluyosun giant gidiyo kapıyı kırıyo falan. Bossa kadar olan tüm mobları kestim ama benden başka bi kişi bile yoktu etrafta heh. Boss üzdü sonra =/ Lvl3 oldum uykum var. Yarın insan gibi bi saatte girip o dwarf bossu da kesmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Open Beta keyle girdim box gelene kadar Esliha DE SORC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Invadoria olarak dün biz organize dalmak istedik mesela bir Keep'e, 15 kişi falan vardı, karşı tarafa 30 order gelince, olmadı tabi :p Bir de Stone Troll Crossing kadar aptal bir scenario görmedim. Daha böyle kafa kafaya giden oyun hiç görmedim. Ya Order, ya Destruction 500 - 50 falan alıyor, ya da 15 dakika sonunda oyun 90 - 68 falan oluyor. Kanser resmen. Hele o Bright Wiz'ler yok mu? Allahım yarabbim, aynı anda kafamın üzerinde böyle 300 500 50 40 600 falan görüyorum 1 saniye içerisinde, ne yapıyorlarsa artık. Zealot oynamak kötü, bir anda üstünüze 6 7 kişi çullanıyor. Eğer oynadığınız Tier'ın yüksek seviye karakterlerinden değilseniz (mesela, Stone Troll Crossing'de 18+) skilleriniz yetmediğinden hemen yatıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abı o Bright Wiz'lerin ben taaa neyse :D yav ne bıcımdır o trap gibi alevden bişi ayar oldum neden zırt pırt cıkıyor neden kurtulamıyoruz ıllet seyden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 C.tesi ya da Pazar günü başlıyorum oyuna fakat server seçimi konusunda kararsız kaldım. Görece daha tenha bir serverda daha homojen bir kitleyle order tarafında başlamayı düşünüyorum. Buna karşın Paticik guildi kurulacaksa 8 peaks'de başlayıp guilde girmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya hem patilerin arasına kaynamak istiom hemde destruction istemiom napcagımı şaşırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 axe bite pass a gelebilirsin hepimiz pati üyesiyiz.order tarafındayız.topic açtık zaten katılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar