Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Fly said: minimum 2-3 defa evet ya bu olsun denilenler : Quo Pawn Paw Pati Veldrin / Yardırın / Veldrine Patitu Quo Quo Patis De Patitu(s) Da' Pati De Patius uyurken aklıma geldi de de patitus olmasın cidden ya patos critos gibi bişey. burdaki gibi olabilcek 10 tane fln isim belirleyelim herkes içlerinden 2 tane seçsin yazsın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 isim beni bağlamaz... yeterki ii oynıyalım ve takım olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aquila said: Ekmek said: veldrin ne ya mehmet gibi karakter adi elidor gibi olan adamin dedigi lafa bak elidor ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 İçinde pati olmasın. Bak bi kerede çok net söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yuh be 607/607 deyım sıra olarak 2 saat dıyor.değiştirmeyı teklıf edıyorum serverı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 quo veldrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Veldrin olucak. Artık demokratik davranmıyorum! Demokrasi kaos demek artık Galactic Empire altında toplandınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xaenin said: Orçun gelir birazdan, deldirin falan der, onu da yazayım da demesin. ahah bu da iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Haydi beyler Union kuruyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 icinde pati olan bir isim olsa, her uyeye pati derdiniz, ` aha patiler geliyor, kacin ` tarzi geyikler olurdu ( gerci sims gibi oldu ama :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 birde server a girebilsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 :) server düzelir ama 3-5 gün sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 erona olarak girdim oyuna sonunda,bu seferde kucagımdakı laptop sıcaktan restart attı:(mecburen msada kullanacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Delikanlı adam adı deldrin olan gültte oynamaz. Order gültü kuracaksanız deldirin, yok chaos gültüyse BEYGIRGUCU olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mortis said: Veldrin olucak. Artık demokratik davranmıyorum! Demokrasi kaos demek artık Galactic Empire altında toplandınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Veldrin ne bi bas git ya Hasan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi olmasın adı, guild adı kısmını boş bırakıp "OK" spamle bozana kadar serverı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 size gult kuranda suc, dagilin lan, herkes tek oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Seni oynatmıyoruz ki biz, sen orada dışlanmış oyna tek başına hua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 veldrin ne abi siz frp filanda oynuyosunuzdur. bide aklınızda bulunsun aslında elfçe diye bir dil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 VELDRIN NE OLM BI EKI OLSUN BARE VENDRINS PLAYMATE LEGION OF VELDRIN VELDRIN NE DELIRTMEYIN ADAM LOL elfçe adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi manyak mısınız illa en kalabalık servera giricez? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi bide küfürlü guild adı olmasında hiç bir sakınca yokken niye saçma salak isimlerle geliyosunuz onu anlamıyorum. ananızı şeyyaparız ananı şeyyaparım baban olurum şeyyaptım öldün gibi güzel ve karşıda türk varsa kesince delirtecek isimler varken, DELDİRİN nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 orçun ağır konuştu bu isimden hayır gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar