MasterSoul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 şu sıra olayı çok sinir bozucu yaa.. bu arada ilerde open RvR serverda olmamak pişmanlık yaratmaz inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yaratmaz merak etme, bize pvp den rvr den öğk geldi şimdiden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aman tanrım... orc baslangıcındaki benı queste gondermesi gereken rock lobber ıskaladı sura carptım öldüm, yok böle bi bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahahah gercekse mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yeni char açılımı kapatıldı diyecekler yakında bizim server için muhtemelen ve 2-3 haftada devam ettirirlerki herkes tek servera kasmasın. Sonra zaten dengeler oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 senaryolardakilerin iskalması gerekiyo zaten hanı onlrda duvara carpıyorsunuz. ama bu öle değil cıkması imkansız bi yere giden tek arac zaten tıklatıyosun oraya goturuyo senı, ama gidip duvara caprtı... karkater değiştiriyim dedim 400 kişi sıra tekrar, şunu realm'e bağlanma usulu yapsalarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Cuce said: aman tanrım... orc baslangıcındaki benı queste gondermesi gereken rock lobber ıskaladı sura carptım öldüm, yok böle bi bug. koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sey mi, barajin ustune atiyo, orda cuceleri kesiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ewet o quest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yahıu serverdan koptun mu hapı yuttun giremyiyorum dolu dolu dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Allah düşürmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 onu sikayet filan edin, wowdaki gibi dustun mu 10 dakika geri girme seysi versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 umarim bu aksam yeni char yaratmayi kapatmazlar bizim server da tum planlar bosa gider cildirabilirim. Adamlar 1.5 milyon pre-order satmislar daha cok sira beklicez galiba server a girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi bir kere her girisimden contracti acceptliyorum devamli ve 1 saat queue ne abi baska server seçin wtfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Girdim alt tap yaptım oyunu geri açamadım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 CusTodeM said: Abi bir kere her girisimden contracti acceptliyorum devamli ve 1 saat queue ne abi baska server seçin wtfffff Serverın full çekmesi önemli, nasılsa ilerde artacak kapasitesi. Birazcık dayanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 arttırıcaklarmı kapasiteyi eminmisin? böle cekilmez bu iş cunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 burning legion'da da oyle demislerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ne kadar artsana limit koyacaklar bence böyle devam eder ama bu kadar yoğun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahaha spastikleşicem artık... 13 kişi kala attı benı sıradan, tekrar girdim 450 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 >:D< ebn sıraya girince seni attı herhalde :P bu arada guild durum ne oldu ki 8 kişiydik en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 su an guildin kurulduğu server bu kadar kalabalıkken release de iyice population high olacaktır. Releasede yeni bi serverda başlamak daha mantıklı olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hayır. Headstartta kasmış kimse de baştan kasmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 release de gelenler zaten şuanki serverlara zor girerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 en low server'a gecelim derim ben e iyi diyosunda, bizde headstarttayız hiç birimizde kasamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar