Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ahahahaha süpermiş be koptum gece gece =)
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bu oyun sarhosken adamı cok guzel ayıltıyo denedım onayladım:)zaten bısey hıssetmıyosun sadece ayıltıo tavsıye ederım:D
Slat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Eheh ayuya bak nasıl vurdu en son Asıl orjina tokat oyunu daha heycanlı.. Birisi kağıda 0-100 arası bir sayı yazıp kimseye göstermez.. Mesela 55 yazdı.. Herkes sırayla sayıyı tahmin etmemeye çalışır.. 40 derse çık dersin, 70 derse in dersin, sıradaki bu aralık arasında sayı söylemek zorunda kalır.. Aralık gittikçe daralır, sayıyı bulan oyunu oynayan herkesden tokat yer.. Tokatları yiyen kağıda sayıyı yazar.. Arka arkaya 2 turn tokat yemek olmuyor yani :)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kari kiza sow yapcam diye kendini tokatlicana gidtsin cavusu tokatlasin daha mantikli salak herifler ya
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sercanın amk. en sinir olduğum adam tipi. Bİ DAKKA BİDAKKK BİDAKKAK . bi kere indir lan o eli
tellos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 orda bi şişko var, onu hayatı boyunca ezmişler, hırpalamışlar oda böle arkadaş ortamında '' bakın benimde bi özelliğim var aslında'' diyebilmek için şu salak oyunu oynamışlar herif kendi kendi kemiriyo anasını satıyım.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 iyi kavga çıkmamış o evde, hele serhan'ın son koduğu owned tokadından sonra lol.
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 serhanmış adı. sonu izlemediydim. dağıtmış adam. lafımı geri aldım
N-c Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 anam anam son tokat var ya ofh ben yesem ölürdüm glba
unac Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 gidin adam gibi oyun oynayın adamı hasta etmeyn. orada hepsinin derdi kızlara hava atmak :s bu nasıl havaysa.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ben de kıza sinir oldum. Baktı erkek arkadaşı dayak yiyo, yediremeyip "erkekime vuruolarrrrr .:::(8(8" ayağına damladı ortaya direk. Ayıp be bırak adamları, eğleniyolar işte.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ortaokulda oynardık biz.Bunların çoğu 88-89 lu heralde.Yeterince olgunlaşmamış beyinleri.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Milletin eglenme sekli niye bu kadar gerdi sizi onu anlayamadim .. Gayet eglenmis oynayanlar yani .. amacina ulasmis bi oyun bence :) Lisede simit oynardik biz de ondan aldigim zevki valla hic bi pc oyunu veremedi bana mesela :))
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ne pis bir oyun olm böyle bir hafta kızarmış yanakla dolaşacaklar
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dEaThMooN said: Milletin eglenme sekli niye bu kadar gerdi sizi onu anlayamadim .. Gayet eglenmis oynayanlar yani .. amacina ulasmis bi oyun bence :) Lisede simit oynardik biz de ondan aldigim zevki valla hic bi pc oyunu veremedi bana mesela :)) simitin yanılmıyorsam 2 versiyonu vardı bir 18+ bir de tekme tokatlı.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 onun bide TIP versyonu vardı eşit sayıda karşılıklı durulur ve ortadan ebe geçerdi kimi ona vurken görürse hayatı kayıyodu :D Bide en başta çalan şarkın adı nedir yav bilen varmı?hatta baştan al şarkıyı felan diyodu
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 rolfcopter.. şişko domanat takılıyo, her ortamda vardır bi tane öle. orda bi kaç zayıfçanak genç var tırstılar bayaa. yakıştıramadım. altı üstü bi tokat anasını satim, chuck norrismi adam vurdumu kafanı uçursun. orda öle ben korkuom acıyo muhabbeti yapmaları olmamış =p ACI YOK RAKİ ACI YOK... kızın ortama atlaması da hoşma gitmedi. ben öle bi oyun oynarken hatun gelcek ban sarılcak vurmayın diye, döner bi tane de hatuna çakarım ^^ oyun güzelmiş. yaptım denedim evvelden. sarhoşklen dehşet oluyo. ama ben sabah kalktıımda ağzım falan kan doluydu. arkadaşın da iki dudağı dalan patlamıştı. 2 kişi yapmıştık. çat çat çat çat çut çat çut diye girşmiştik serii biçimde eheh..
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bu olay bizim ortaokulda[Kadikoy Anadolu] yatili etutlerinde etut abileri tarafindan ceza olarak verilirdi. Cok konusan, etut duzenini bozan birileri oldu mu tren[bunun adi trendi] yaptirilirdi. Ha bazen etut abisi eglenmek icin yapardi sadece =]
slickers Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ahmet abi diye bi oyun war bilen warmı ahmet ahmet ne var ahmet ahmetin selamı var selam söyle ahmete diye gidiyor
Öne çıkan mesajlar