sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: anlatsam roman olur. olmaz olmaz o kadarda değil yahuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 olur dedim mi!? dedim! demekki neymiş?! olur!. ben 1 aydır açım bak üstüme gelme olur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 boyun kaç kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adamınbiri said: olur dedim mi!? dedim! demekki neymiş?! olur!. ben 1 aydır açım bak üstüme gelme olur dedim. ehuheuehaheuheuahueh :D:D:D:D tamam olur olurr tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 1.85 falanmış, dövücem ya ona hazırlanıyo arkadaş. bu arada 77 kilo olmuşum hayvanlaşıyorum gittikçe, ben de bi 7 kilo versem iyi olur hem para biriktiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 @pru geliyorum bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 98 kilo oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Abi ben o mesajımdan beri 3 kilo verdim lan yemiyorum ben birşey. bunun için şiirde yazdım lan geldide gidiyor diye oho ...Bu topic benim için kücük falan filan oldu sizin tecrübeleriniz bana güc verdi teşekkürler hoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 valla helal olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 vericek kilonuz varsa ben alirim.. 5-10 kilo falan. nasi bi duygu acep kilolu olmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kilolu olmak güzel bişi cidden diyorum.hele bide zamanında bayaaa spor ve body yaptıysan yani iri gözüküyosan dahada süper kasım ayında reşit oldum ama bana şimdiye kadar yaşım için hiç kimlik sormadılar :D öle güzel bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ahh ahh guzel bisi olmali :P bole gobegim olsun ustune bira koyiim cerez tabagi falan koyiim.. ben enfazla gobek deligimde leblebi kaybediom. off off :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim hayalim var onu yapıcam zaten göbeğim üstünde tepsi taşınabilcek kadar büyük olcak bi gün biliyorum o günler gelicek aefheaufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tepsi !! zayif insanin hayalleride zayif oluo demekki :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bi arkadaşım babası gözümün önünde yaptı çok canım çekti:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ahah cok fantastik :) ben 70'i vuriim fazlasini istemiyorum. tepsiyi elimde tasiyamiorm gobegimde mi tasicam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 97 kiloyum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 105 kiloyum tepsi taşımak gibi bi fantezim yok adamınbiri bu onurlu mücadelende arkandayım gazan mübarek olsun maybe one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 tonlarla ifade ediliyosunuz farkında mısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sen de edilirsin ne var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sus :müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ahhahahahahahahahahaha dory çok güzel kapak olmuşsun yaaa hahahaha yani şey kapak kızı hani en güzelleri seçerler ya hani o yuzden dedim şey ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dory kapağa sığmayabilir büyük balığın boyu uzun olur o manada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 0.075 tonum vay be böyle söyleyince ağır hisettim kendimi harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 adamınbiri said: benim hayalim var onu yapıcam zaten göbeğim üstünde tepsi taşınabilcek kadar büyük olcak bi gün biliyorum o günler gelicek aefheaufhae:D Yaşasın kilolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar