darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aşk acısı çek 1,72boy var 62kiloydum göbek vardı şimdi 54kiloyum göbek gitti güzel iltifatlar alıyorum etrafımdan yok manken gibisin yok taş gibi hatunsun vs.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 l-carnitin in bir zarari yok yaw, 4 yildir falan kullaniorum degisik donemlerde, psikolojim falan yerinde. spor yapmilmazsa hic bi ise yaramaz o kadar.. GNC deki akillilar falan, mucize biseymis gibi itelemeye calisiyorlar, yemeyin o numaralari o kadar yani baska biseyini ne gordum ne yasadim, ne duydum.. son olarak, evet ilac degildir, beslenme katkisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hiçbirşey yemezsen vücudun karbonhidrat > yağ > protein olarak neyin var neyin yok yakar :) daverc'e katılıyorum local olarak zayıflayamazsın yani zayıflama işinden çok anlamam zaten ama zayıflanacaksa sağlıklı olarak sayıflanmalı günde 20 kilo zayıflamak saçma ve yeterince sağlıksız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Angelotti said: Haftada sağlıklı 1.5 kilo verdiririm. Çok kaslıyım ayrıca. ÖM atın hem kaslı hem six packli olun. Teşekkürler.. Doğrudan satış elemanı gibi konuşmuşsun bea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Angelotti said: Haftada sağlıklı 1.5 kilo verdiririm. Çok kaslıyım ayrıca. ÖM atın hem kaslı hem six packli olun. Teşekkürler.. ss or it didnt happen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Odinn said: Mino said: Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım) Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona. Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD Asla! Psikolojik problemlere yol açıyor dediğin ilaç. Düşünmeyin bileöle bişey yok bende kullandım ama çok da bir etkisii yok yüzde 5 falan etkiler etkilemz yağ yakımını ama piskolojik heh tamam gerekli ilaçlarıda alıyorum sağlıklı olarak etkisi var ama gene de işe yaramıyor hap map... az yiyecen abi başka çözüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kardeşim nerdeyse hiç bişey yemeden sürekli spor yaparak hergün sadece salatalık yiyerek ergenlik döneminde 1.5 ayda 21 kilo verdi günden güne eridi. 14 yaşında 168 di boyu 81 kiloydu biz en az 190 alur diyorduk, böle öncesi sonrası gibiydi fakat büyümesi anında durdu şimdi 20 yaşoına geldi anca 177 oldu ama cillop gibi çocuk oldu o günleri hatırlamamak için bütün o günlere dahil resimleri yaktı yırtı hala da dikkat eder yedklerine.. nese hiç yemek yemeden acayip kilo veriliyor acayip hemde ama metebolizmaya verdiği zarar korkunçmuş onu görrdüm en iyisi sık öğün az yemek kardio ( sölemesi kolay yapması zor) dur bütün işin ehli insanlar aynısını sölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 darkness87 said: aşk acısı çek 1,72boy var 62kiloydum göbek vardı şimdi 54kiloyum göbek gitti güzel iltifatlar alıyorum etrafımdan yok manken gibisin yok taş gibi hatunsun vs.. :P Ee biz de gorelim bakalim ole misin deil misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 gaza getirme çabaları görüyorum(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oha hatun mu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 amaç kilo vermek burda lütfen ÖM den yazışın ahefuaehufaefhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 dEaThMooN said: darkness87 said: aşk acısı çek 1,72boy var 62kiloydum göbek vardı şimdi 54kiloyum göbek gitti güzel iltifatlar alıyorum etrafımdan yok manken gibisin yok taş gibi hatunsun vs.. :P Ee biz de gorelim bakalim ole misin deil misin :D dEaThMooN said: ss or it didnt happen ! adam resim görmek istiyor sanırım.. hem adamınbirine moral olur.. "bakııın kilo verilebiliyor" baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 evet çok mantıklı +1 diyesim geliyo ve diyorum +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 koşu bandı aldım eve ben. 25 dakka koştum ölüyodum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kaça aldın? ben günde 45 dk koşuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 1.5k ytl. ciddi adamım olm ben koşmam normal hayatta. bi kere köpek kovalamıştı o zaman koşmuştum. bi de türk gibi ilk program yavaş ben 3 e alayım dedim. of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 inanilmaz gorgusuz ve zengin bi herifsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oy iyi paraymış bea eve alamam ben ama olsa çok güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Xaenin said: inanilmaz gorgusuz ve zengin bi herifsin =/ evet. yakında çok da yakışıklı olacağım. ayrıca dual rectifier alıyorum o nerdeyse 2 katı pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Adamın parası var alıyo karışmayın.Al sen yaoww banada al şöle 2 tane 10 kiloluk dambıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 1,5k-2,5k ytl ye sağlam spor salonuna üye olun. hem koşun, hem yüzün, hem de hatunlarla falan kesişirsiniz. onları görünce de moda girer daha çok kasarsınız. daha sağlam yatırım olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Eve en yakın spor salonu 10 km, evimden en yakın vasıtaya 3km yol var. iyi böyle sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 adam meksika sınırında yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 geçen nisan ayında 107 dim şimdi 80 im. yağ şeker karbonhidrat ı 0 tutmaya calısıyorum. sırf protein ile besleniyorum.. millet gut olursun falan diyor.. daha bişey olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 3 haftada 21 kilo verdim çok garip bi dietti bide aşk acısı vardı hırs vardı garip günler yaşıyordum sigaraya abandım. Diet i bulamadım bulsam yazcakdım. Kilolarımı geri almadım fakat bariz hissettiğim güç kaybım var ki kilo vermeden önce aralıksız 6 saat av da yürüyordum şimdi 2 saat yürüyorum tüm kaslarım ağrıyor güçsüzlüğümü hissedebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar