Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo verme sorunsalı

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

bana kalırsa ivy nın diyetle kilo filan veremezsin.

1.5 ayda 11 kg verdim. yılbaşı, bayram derken biraya yüklendim geri 5 kg aldım. 89 dum başladıgımda hedefım 70 şimdi 81 im.

aşırı yeme, akşamları asla yeme.( 18:30 sonrası ) yedikten sonra doymadığını hissediyorsan 5-10 dakka bekle. sonra karar ver. ara öğünlerde kabulu meyveler ye. tercihen elma. tatlı elma sevmıyorsan gransmith iyidir. açlığıda bastırıyor. ekmek,vb şeyleri unut.
sabahları yürüyüş yap.
Sosyal ağlarda paylaş

serçe
sölediğimle kilo veremez
neyle verir?
ha tabi bu sölediğimle ayda en fazla 3
neden?
çünkü bu söylediğim SAĞLIKLI BESLENME

ha tabi
hiçbişey yeme
sadece yoğurt ye
ayda 5 kilo bile verirsin
sora naparsın?
6 kilo olarak alırsın

ayrıca ekmeksiz asla olmaz
senin vücudunun ekmeğe de ihtiyacı var
az yicen zayıflamak istiyorsan o kadar
doğal şeylerle beslenceksin yani
Sosyal ağlarda paylaş

spor girdim ama bu aralar yok. sabah yürüyüş yap. yanında senı zorlayan birisi olsun. yoksa durup dınlenıyorsun fılan :D

ayda 3 kg nedir ya :S 89 kg de başladıgımı düşünürsek 19 kg yı ben 6 ayda vericem. 6 ayda çektiğim çileye değermi. ayda 8-9 kg vermek varkene :D kendini çok sıkma ama çok acıktıgın zamanlarda çorba ye. günde 6 öğün olarak düşün. 3 ana, 3 ara . ana öğünler, sabah çok hafif kahvaltı. öğlen çorba ,salata filan. akşamknde et türü birşeyler. balık iyi karın doyurur mesela. somon gibi çok yağlı balıklar değil ama.

sabah yürüyüş, günde max 2 -3 dilim ekmek o da 18:30 öncesi. ekmekteki besini vs istiyorsan bol tahıllı ekmekler var onlardan alırsın.

edit : bana kalırsa yınede kendı vücuduna göre dene.doyup hiç açlık hissetmiyorsan zaten kilo veremezsin. ona göre kendını ayarla. öğün atlama ama sağlıksız olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
sevgili yap kendine. sonra aldattır. üzül. sigaraya başla. günde 12 saat uyu bi ekmek tost ye. dışarı çıkma ve hep fm oyna. fm oynamak önemli. sporu da kes. durup durup arabesk dinelyip ağla. 15 günde 10 kilo ver.

ahaha arada cep telefonu değiştir felan
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
sevgili yap kendine. sonra aldattır. üzül. sigaraya başla. günde 12 saat uyu bi ekmek tost ye. dışarı çıkma ve hep fm oyna. fm oynamak önemli. sporu da kes. durup durup arabesk dinelyip ağla. 15 günde 10 kilo ver.

aynısını yasamıstım 4-5 sene önce 90dan 58 e dusmustum 1 ay ıcnde. sonra hastaneye kaldırıp gerı aldırmıstı uyzlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
öğünleri bölerek ye. yani günde 6 öğün ye ama azar azar. spora devam bol cardio, proteinden kısma, glisemik indeksi ve kalorisi düşük gıdalarla beslen. spora kesinlikle devam ama.

katılıyorum, gittiğin yerde spor hocası varsa ki mutlaka vardır zaten yoksa koşarak uzaklaşıyorsun o mekandan yağ yakımına önem veren bir program yazdır kendisine çünkü şu durumda ağırlık yaparsan (hiç tavsiyem değil) yağ kas karışır acayip bişey olur. cons'un son cümlesi çok önem taşıyor aslında bir gün gelirde sporu bırakacaksan eğer hiç başlama çünkü bıraktığın vakit daha beter olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mike said:
fede said:

aynısını yasamıstım 4-5 sene önce 90dan 58 e dusmustum 1 ay ıcnde. sonra hastaneye kaldırıp gerı aldırmıstı uyzlar.

90'dan 58 ne demek ya .. Iyi olmemisin yani ..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım)

Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona.

Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD
Sosyal ağlarda paylaş

102 den 76 ya 5 ayda düşüp , oradanda body building ile kas kütlesi alarak 85 kilo olmuş biri olarak tavsiyelerim:

-Kompleks karbonhidrat ye , mesela sabah kahvaltısında bir müsli , bir yulaf ezmesi vs. Öğlen yemeğinde yağsız kepekli pirinçten lapa , sossuz kepekli makarnada gibi şeyleri yanında protein kaynağı ile birlikte almanı tavsiye ederim.

- Protein ağırlıklı beslen! Light ton balığı , piliç göğüsü i somon balığı , yumurta beyazından omlet gibi.

- Öğünlerini küçük parçalara ayır , her 3 saatte bir yeki metabolizme hızı düşmesin. Yediklerin abur cubur yerine az kalorili bir meyva veya yukarda yazdıklarımdan birşeyler iyi gidir ;)

- SPOR! Kardiyo Kardiyo Kardiyo Kardiyo yap. Haftada 4 gün 1 er saatten kardiyo , birazda hafif ağırlıklı lifting yap. Sporsuz rejim yağ kadar kas kayıbıdır. Ayrıca çalışmalarını her ay değiştir , vücut aynı hareketleere adapte olup kilo verme avantajını azaltıyor.

-Çay mevzusunda şekersiz yeşil çay iç. Antioksidandır kendileri..

-Bol su , günde 4 litre en az!

- Her türlü alkol ,kola fanta vs tarzı içecekler saks. Bokunu çıkarmadan maden sodası , çok hafif şekerli punch tarzı bir içecek iyi gider.

Sorun varsa sorabilirsin , istek olursa tutorial bölümüne kapsamlı anlatı yapabilrim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Mino said:
Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım)

Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona.

Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD

Asla! Psikolojik problemlere yol açıyor dediğin ilaç. Düşünmeyin bile
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi iyi güzel yazmışsında birincisi l-carnitine ilaç değil, ikincisi psikolojik filan birşeyi yok bildiğimiz aminoasit. antreman sırasında yağ yakımına öncelik tanıyor. kullanan birçok kişi var tanıdığım hepsininde psikolojisi gayet normal hehe
senin öğrendiğin kaynak neresi acep?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...