ivy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hiç sevmem çay tadı tuzu yok nasıl içiyorsunuz anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ivy said: hiç sevmem çay tadı tuzu yok nasıl içiyorsunuz anlamıyorum /casting fireball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ÇAY! SEVİLMEZ! o_O! insanların hayatın zevklerini elinin tersi ile itmesi üzücü geliyor benjamin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bana kalırsa ivy nın diyetle kilo filan veremezsin. 1.5 ayda 11 kg verdim. yılbaşı, bayram derken biraya yüklendim geri 5 kg aldım. 89 dum başladıgımda hedefım 70 şimdi 81 im. aşırı yeme, akşamları asla yeme.( 18:30 sonrası ) yedikten sonra doymadığını hissediyorsan 5-10 dakka bekle. sonra karar ver. ara öğünlerde kabulu meyveler ye. tercihen elma. tatlı elma sevmıyorsan gransmith iyidir. açlığıda bastırıyor. ekmek,vb şeyleri unut. sabahları yürüyüş yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 serçe sölediğimle kilo veremez neyle verir? ha tabi bu sölediğimle ayda en fazla 3 neden? çünkü bu söylediğim SAĞLIKLI BESLENME ha tabi hiçbişey yeme sadece yoğurt ye ayda 5 kilo bile verirsin sora naparsın? 6 kilo olarak alırsın ayrıca ekmeksiz asla olmaz senin vücudunun ekmeğe de ihtiyacı var az yicen zayıflamak istiyorsan o kadar doğal şeylerle beslenceksin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 @serce nasıl yaptın o işi hacım ya spor olayına girdin mi? ben akşam 8den sonra hiç bişi yemiyorum ama işte çay çok içiyorum o yüzden inatla soruyorum çay kilo yaparmı diye yoksa feci şekilde kıstım yemek işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çay kilo yaparmı len hiç. iç hacı sen acıma. şekersiz iç. kökle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 öle de canımı ye yaaa:D çaysız yapamıyorum neden bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 tabi ya çay gibisi varmı hiç, bi de salatalığa aban. deli gibi ye. hiçbişi olmuo. bi isal olursun ki sonuçta o da aynı amaca hizmet edio. anoreksia isal ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 spor girdim ama bu aralar yok. sabah yürüyüş yap. yanında senı zorlayan birisi olsun. yoksa durup dınlenıyorsun fılan :D ayda 3 kg nedir ya :S 89 kg de başladıgımı düşünürsek 19 kg yı ben 6 ayda vericem. 6 ayda çektiğim çileye değermi. ayda 8-9 kg vermek varkene :D kendini çok sıkma ama çok acıktıgın zamanlarda çorba ye. günde 6 öğün olarak düşün. 3 ana, 3 ara . ana öğünler, sabah çok hafif kahvaltı. öğlen çorba ,salata filan. akşamknde et türü birşeyler. balık iyi karın doyurur mesela. somon gibi çok yağlı balıklar değil ama. sabah yürüyüş, günde max 2 -3 dilim ekmek o da 18:30 öncesi. ekmekteki besini vs istiyorsan bol tahıllı ekmekler var onlardan alırsın. edit : bana kalırsa yınede kendı vücuduna göre dene.doyup hiç açlık hissetmiyorsan zaten kilo veremezsin. ona göre kendını ayarla. öğün atlama ama sağlıksız olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oha sen bu söylediklerini yiyerek 1.5 ayda 11 kilo verdin öyle mi? metabolizman bozuk ozaman senin ciddi sağlık sorunları yaşarsın ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 serçe senin şu edit kısma takıldım doyup açlık hissetmiyosan kilo veremezsin tam olarak ne oluyo yani hafif bi açlık mı hissetmem lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 sevgili yap kendine. sonra aldattır. üzül. sigaraya başla. günde 12 saat uyu bi ekmek tost ye. dışarı çıkma ve hep fm oyna. fm oynamak önemli. sporu da kes. durup durup arabesk dinelyip ağla. 15 günde 10 kilo ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 zuahahahaha ama şöle bi durum var bu göbekle hatun bulmak zor ahfuaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 fede said: sevgili yap kendine. sonra aldattır. üzül. sigaraya başla. günde 12 saat uyu bi ekmek tost ye. dışarı çıkma ve hep fm oyna. fm oynamak önemli. sporu da kes. durup durup arabesk dinelyip ağla. 15 günde 10 kilo ver. ahaha arada cep telefonu değiştir felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 fede said: sevgili yap kendine. sonra aldattır. üzül. sigaraya başla. günde 12 saat uyu bi ekmek tost ye. dışarı çıkma ve hep fm oyna. fm oynamak önemli. sporu da kes. durup durup arabesk dinelyip ağla. 15 günde 10 kilo ver. aynısını yasamıstım 4-5 sene önce 90dan 58 e dusmustum 1 ay ıcnde. sonra hastaneye kaldırıp gerı aldırmıstı uyzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Cons said: öğünleri bölerek ye. yani günde 6 öğün ye ama azar azar. spora devam bol cardio, proteinden kısma, glisemik indeksi ve kalorisi düşük gıdalarla beslen. spora kesinlikle devam ama. katılıyorum, gittiğin yerde spor hocası varsa ki mutlaka vardır zaten yoksa koşarak uzaklaşıyorsun o mekandan yağ yakımına önem veren bir program yazdır kendisine çünkü şu durumda ağırlık yaparsan (hiç tavsiyem değil) yağ kas karışır acayip bişey olur. cons'un son cümlesi çok önem taşıyor aslında bir gün gelirde sporu bırakacaksan eğer hiç başlama çünkü bıraktığın vakit daha beter olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 alkol kilo vermeyi bir şekilde engelliyor. içecekseniz 2-3 kadeh şarap maksimum haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mike said: fede said: sevgili yap kendine. sonra aldattır. üzül. sigaraya başla. günde 12 saat uyu bi ekmek tost ye. dışarı çıkma ve hep fm oyna. fm oynamak önemli. sporu da kes. durup durup arabesk dinelyip ağla. 15 günde 10 kilo ver. aynısını yasamıstım 4-5 sene önce 90dan 58 e dusmustum 1 ay ıcnde. sonra hastaneye kaldırıp gerı aldırmıstı uyzlar. 90'dan 58 ne demek ya .. Iyi olmemisin yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben yemek yemeyince veriyorum yiyince aliyorum olayın kilit noktasini cozdum ondan problem olmuyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Haftada sağlıklı 1.5 kilo verdiririm. Çok kaslıyım ayrıca. ÖM atın hem kaslı hem six packli olun. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım) Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona. Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 102 den 76 ya 5 ayda düşüp , oradanda body building ile kas kütlesi alarak 85 kilo olmuş biri olarak tavsiyelerim: -Kompleks karbonhidrat ye , mesela sabah kahvaltısında bir müsli , bir yulaf ezmesi vs. Öğlen yemeğinde yağsız kepekli pirinçten lapa , sossuz kepekli makarnada gibi şeyleri yanında protein kaynağı ile birlikte almanı tavsiye ederim. - Protein ağırlıklı beslen! Light ton balığı , piliç göğüsü i somon balığı , yumurta beyazından omlet gibi. - Öğünlerini küçük parçalara ayır , her 3 saatte bir yeki metabolizme hızı düşmesin. Yediklerin abur cubur yerine az kalorili bir meyva veya yukarda yazdıklarımdan birşeyler iyi gidir ;) - SPOR! Kardiyo Kardiyo Kardiyo Kardiyo yap. Haftada 4 gün 1 er saatten kardiyo , birazda hafif ağırlıklı lifting yap. Sporsuz rejim yağ kadar kas kayıbıdır. Ayrıca çalışmalarını her ay değiştir , vücut aynı hareketleere adapte olup kilo verme avantajını azaltıyor. -Çay mevzusunda şekersiz yeşil çay iç. Antioksidandır kendileri.. -Bol su , günde 4 litre en az! - Her türlü alkol ,kola fanta vs tarzı içecekler saks. Bokunu çıkarmadan maden sodası , çok hafif şekerli punch tarzı bir içecek iyi gider. Sorun varsa sorabilirsin , istek olursa tutorial bölümüne kapsamlı anlatı yapabilrim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mino said: Bir arkadaş söylemişti, tansiyon sorunun yoksa L'carnitine kullanabilirsin, yağları önce yakmanı sağlıyor antremanda diye (antreman öncesi alınıyormuş, dozajını bilmiyorum kitapçığına bakmak lazım) Tabi bir süre kullandıktan sonra ara vermek gerekiyormuş ona. Bu arada diyet listesine bittim. 1 köfte kadar et... Boşuna 112 kilo değilmişim xD Asla! Psikolojik problemlere yol açıyor dediğin ilaç. Düşünmeyin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 herşeyi iyi güzel yazmışsında birincisi l-carnitine ilaç değil, ikincisi psikolojik filan birşeyi yok bildiğimiz aminoasit. antreman sırasında yağ yakımına öncelik tanıyor. kullanan birçok kişi var tanıdığım hepsininde psikolojisi gayet normal hehe senin öğrendiğin kaynak neresi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar