adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ben senin tahmin ettiğin gibi mutlu bi kişilik değildim! Ne oldu diye sakın sorma hiç emin değilim.Evimdeyim yine yok olmaya yüz tutmuşum yüz bulmuşum hayattan biraz şımarmışım.Yok bunun çıkışı,hayatın çıkışı inişi,bilir kişi raporunda gizli. Hisli bi kişilik oldukda çıktık ama piyangodan bi amorti bile çıkmadı.Kumarda kaybettik aşkta kazandık sanmayın, aşk bi kumar bu oyuna aldanmayın.10dan geriye saymayın,ondan geriye 1 yıl kaldı.biraz susarmısın konuşmam yarım kaldı! Yine devam ediyorum bu sisli yollarda kenardaki çalılarda pusudaki ayılarla.Sana sorma demiştim bana ne olduğunu hiç mi düşünemiyosun beni yorduğunu.Neden ağladığımı bi cümle ile açıkliyim "maskem eskidi".Yani hiç gülmedim.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Tek kelime ile harika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 rap? Sen mi yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ben yazdım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 çok güzel yazmışsın hislerime de tercüman olmuşsun tebrik ediyor ve devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar