Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 illa açıklattıracaksınız halbuki baya imecınıbıl bişi. king kongu bıraktıktan sonra tahta kaşığı alıyoruz. king kong'u king ve kong olarak 2 parçaya ayırıyoruz. sifonu bi daha çekioruz. sonra o tahta kaşığı atıyoruz. (o tercih meselesi atmayanıda olabilir ben şahsen atıyodum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hayir bunu kasikla yapmak kol kadar sicmaktan daha buyuk bi hayvanlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 iğrenç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 öğrenci evinde sadece tahta kaşık varsa ben napiym arkadaşım? hayır bana bokumu bölecek materyal getirdin mi? devlet gerekli altyapıyı sağladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bella said: iğrenç ya. siz anladığım kadarıyla kalp şeklinde ve yasemin+beyaz çay kokulu falan sıçıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 arkadasim birak, biz de ogrenci olduk, insan insanligini kaybetmemeli ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hiç olmadı sıçmayıver ya da dışarda ki tükana sıç kaşıklara yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 insanlığımızı tahta kaşıklamı ölçecez?! hayır bumudur! olayın absürdlüğü evde neden 20 tane tahta kaşık var. benden önce o evde neler döndü falan. kakabilitoyu ikiye ayırmak değil zaten. (yok oda absürdde eve giren çıkan belli değil başkasının kakabilitosuna elimimi süreyim? hemde çağın icadı tahta kaşık varken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 birader, sictin kasik ariyosun su anda, uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sıçtın bari sıvazlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ): sıçtın bari sıvazlama kötü anlamlara geliyor yalnız. sıvama olmasın o. sıvaz başka. kunteperden hatırlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mesaj o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sen sıçtığın şeye sıvazlıyormusun? herkeside sıçtığına sıvazlıyormu sanıyorsun. arkadaşım bana hayvan dediniz. beni insanlıktan afaroz ettiniz hayır sorarım bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tıkalı tuvaleti kasıkla acmak ilgin bir yontem migdesi kaldirana tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Çüş.. :D Tuvaletim hala Tıkalı Kostik bulursam bi yerden denerim oda olmazsa çok ciddi bi şekilde Tesisatçıları aramam gerekebilir :D ama bilim & Teknik bölümünde açılmış bi konunun "bok sıvazlamaya" kadar gelmesi çok içler acısı... :( Fakat kendimi tutamıycam Okurken kalp krizi geçirmek üzereydim gülmekten nefesim falan tükendi :D:D:D:D:D:D X( Kimse evimde tuvalet olmaması yüzünden çektigim acıyı tahmin edemez! gündüzleri cıkıyorum alışveriş merkezi migros falan ama akşamları.. Çook korkunç bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 falcon said: gündüzleri cıkıyorum alışveriş merkezi migros falan ama akşamları.. Çook korkunç bişi :D Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dene şu kostiği artık ya bakalım açacak mı? olmaz sa tesisatçı veya her kim biliyor sa bu işi onu çağır bu kadar rezilliğe değer mi? benim arkadaşların tıkanmış belediye ye haber vermişlerdi sanırım onlarda yolu falan kazdılar tıkanık yeri onardılar 3-4 sene bi daha da duymadım tuvaletle alakalı sorun. ayrıca belini kıracak kadar nasıl beslneiyorsunuz siz ya. arada kayısı şeftali suyu için. 20 kaşığı bu sorun için mi aldınız::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu sana ders olsun bir dahaki sefere aciyip salma kendi haline. kır belini. konuyu daha kotu yere de cekmek istemedigimden anlatmicam anımı ama kısaca yurtta odamdaki dusta boka benzer bişi vardı. hikaye cok acıklı ve heyecanlı anlatmiyim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi öncelikle marketlerde temizlikçilerde falan tuz ruhu diye satılan şey asıl tuz ruhu değildir. asıl tuz ruhunu tenekeciler falan kullanır, her yerde bulunmaz da, galvanize lehim yaparken sürülür tuz ruhu, lehim tutsun diye dükkanda da var bizim, eğer onu dökmeye kalksan bilmiyorum ama pimaşı falan eritir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pompayla asılcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hala sıçamıyo mu acaba evinde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ayın 21'inden beri yapamıyorsa evinde zaten o evin her yerini ... götürüyodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bahçeye çukur kzmış oraya yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar