kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 şimdi öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için en ciddi cevabı alacağım bölüme açmakta karar kıldım. garbıca açsam alıcağım cevaplar belli, konu dışı da eh yani :). evet herneyse problemimize geçelim, şimdi oturduğum evde 2 tuvalet var banyolu ve banyosuz olmak üzere. banyosuz olanları genelde misafirler kullanıyor ancak oturmadan önce bir tıkanıklık durumu söz konusuydu veya daha sonra oluştu bilemiyorum, bu tıkanıklığa neyin neden olabileceği konusunda şüphem yok zira ya insan dışkısı (ki biz buna bok diyoruz argoda sdfds) ya da tuvalet kağıdı. gelelim can alıcı soruya herhangi bir kimyasal ile açmanın yolu var mıdır evde musluk açıcılardan vardı düz mantık deneyeyim dedim kaynar su ile karıştırıp attığımız ancak net bir sonuç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kingo bingo said: şimdi oturduğum evde 2 tuvalet var banyolu ve banyosuz olmak üzere. tamam, zenginsin. sadkjfksjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 nereye açsak değişmiyormuş sonuç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kingpin said: nereye açsak değişmiyormuş sonuç yani. bu konuda haklısın :D ama kimyasal falan anlamam ben, başıma öle şeyler geldiğinde kovaya dolduruyorum suyu... sifonu da çekiyorum... kovaya doldurduğum suyu sifonla aynı anda döküyorum... her derdime deva.... Double Damage ! x2 LoL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 2x tuz ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Tesisatçıyla şimdiden tanış, selamunaleyküm aleykümselam sen nerde okuyosun ben burda okuyom kolay gelsin hayırlı işler muabbbeti yap 1 hafta sora derdini anlat çözüm yolu iste olmadı çağır öğrenciyiz, ay sonundayız ayağına ucuza hallet ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ayağınla bastırarak açmaya çalış sjfhsdjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 asüd dög Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 lavabo açıcılar yokmuydu yaw, dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 kingpin said: evde musluk açıcılardan vardı düz mantık deneyeyim dedim kaynar su ile karıştırıp attığımız ancak net bir sonuç alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 slickers said: 2x tuz ruhu evet bi tuz ruhu dene bide böle pompalar oluyo hani lavabo fln tıkandıgında kullanılır onlardan dene. önce tuz ruhu dök acılmadıysa pompa kullan.olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Aşağıdaki gibi lavabo açıcılar sodyum hidroksit içerir. Sıvı veya toz halde su ile karıştırararak durumda bazik özelliğini ortaya çıkarabilirsiniz (toz haldeyken tuz formundadır, dolayısıyla bazik bir madde değildir, çözmeniz gerekir) ve çok kuvvetli bir baz olduğu için hem çözünme sırasında çok fazla ısı çıkararır hem de tepkimeye girerek bir çok organik maddeyi hızla çözer. Ayrıca çıkardığı gaz zehirli ve yakıcıdr dolayısı ile tuvalete bol miktarda boşalttığın takdirde başında durmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tuz ruhu baya tehlikeli, kullanıcaksan başka birşeyle karıştırma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Birde sodyum hydroxit i fazla dokersen metal boruları delme ihtimalin var sanirim. aman dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 pompa.. lan ona pompa buna pompa... haydi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 banyolu banyosuz diye tuvalet türü olmaz. alafranga ve alaturka olur. aldın ayarı de get şimdi sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oğlum sen orta çağda yaşıyorsan ben ne yapayım ? 2 tuvalet var birinde küvet var ekstradan fotoğraf mı çekelim illa sdds. alırsın ayarı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kingpin said: 2 tuvalet var birinde küvet var ekstradan çüş lan ahahaha. nası oturuon ona, içine düşmüonmu ssdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ginaly said: banyolu banyosuz diye tuvalet türü olmaz. alafranga ve alaturka olur. aldın ayarı de get şimdi sdfgsd Eski evde bir banyolu birde banyosuz tuvalet vardı ama ikisi de alafrangaydı. Ne iş aldın ayarı de get şimdi sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 babsor sizin müteahhitin armutluğu o. zaten eralpin kastettiği senin evdeki gibi bi durum olsa nie ayrı ayrı anlatsın. ulan bi tuvaleti bu kadar savunacağım aklıma gelmezdi. aldım ayarı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Yok ağo bizim aile alaturkaya işeyemiyor. 2 eski evde de öyleydi. Bu evde de bütün tuvaletler banyolu olduğu için ondan bahsetmedim. Ama bunda da hepsi alafranga bizim ailenin alaturka özürlülüğü yani =) kkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ahhaha normal bi ev bulun be yauv sdfsd. alaturka sux evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 tuz ruhu satılıyor mu hala piyasada? geçen aradım bulamadım çünkü migrosta, sanırım benim öküzlüğüm heh onun dışında mr muscle önerini göze alıyorum ardeth sağol yaptığın gizli reklam da gözlerimden kaçmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Tuz ruhu sokak aralarındaki açık deterjancılarda bulunur sanırım. Hoş 2-3 yıldır o tükanları da göremiyorum yasaklandı mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 konuyu bilimsel bir raya oturtmak için elimden geleni yaptım ama beni kapitalistlikle suçladınız kınıyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar