Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'in klasik sahneleri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu nerelere gelmiş pek ilgilenmedimde o görüntülerdeki elemanlar hayvan muamelesini bile hak etmeyen şerefsizlerden başka bişi deil onun bunun çocukları 5 tanesinede 57 ytl ceza kesmişler şaka gibi anasını satim
Mesaj tarihi:
v2 said:
mahmut tuncer said:
demek ki her faşist hareket kötü değilmiş, kullanışlı da olabiliyormuş. bazı insanlar hayvan muamelesi görmeyi hak ediyor.

her faşist hareket kötüdür,ve bunu savunan faşist insanların bunu anlayacak insaniyet zekasi olamadıgından ötürü faşist olur zaten.

tarihteki tüm faşist insanlar hakkettigi yerlere gitmişlerdir zaten.

hiçbir insan hayvan muamelesi görmeyi hak etmez.

çünkü ilerde hayvan insanlar çogalırsa, hayvan olmayan insanlara çok kötü şeyler yaparlar.bknz: (nazi almanyası)

mahmut tuncer ,sanırım cici bebe,eger sen sokakta yürürken sevgilin,hatta sen bu hayvan insanların tecavüzüne ugramak istemiyorsan, onlara hayvanca muamele edemezsin.

tarihteki faşistlerin çoğu yataklarında mutlu ölmüştür. benim onlarla bir alakam yok ayrıca.
barbarlarla aydın insanları aynı kefeye koyamam, aynı mesafede olamam. çünkü aydınları bu şekilde cezalandıramam ve barbarlar onlara tanınan demokrasiyi hak etmezler çünkü kendileri demokratik değiller. etki tepki olayı yani, onlar barbarlık yapmasa ben de o demokratik haklarını çiğnemek istemem ama onlar hayvanlık yaparlarsa ben de hayvan muamelesi görmelerini savunurum. senin insandan bu mahluklar fırsat bulsalar senin kız kardeşine, annene, sevgiline de bu yaptıklarını yaparlar, o zaman da bu kadar insan canlısı olabilir misin bakalım. mesele sırf kızlara karşı olan tutumları değil, bu insanlarda toplum, düzen ve kural kavramlarına dair en ufak bir kırntı bile yok, hiçkimseye katkısı olmayan, sırf cezası var diye suç işlemeyen vicdansız vandallar bunlar.
Mesaj tarihi:
mamo ya katılıyorum, eklemek istediğim adamların kaybedecek çok fazla şeyleri olmadığından kanundan da korkmuyorlar, bildiğin hayvanlar, ha köpek ha bunlar ha sıçan ha bunlar ha sivri sinek, ha bunlar..
Mesaj tarihi:
barbarların yetişmesi önlenebilir evet peki zaten yetişmiş olanlar ne yapılacak? devlet bu konuda umursamazsa benim gibi insanların nefret etmeye hakkı vardır. devlet düzeni sağlamakla görevlidir, etkiyi ortadan kaldırmazsa benim gibilerden açığa çıkacak tepki doğaldır.
ayrıca barbar kalmak barbarların da suçudur. insanda doğuştan gelen akıl ve diğer canlılardan ayıran vicdan vardır. öküzün biri aklını ve vicdanını ısrarla kullanmıyorsa o kişi suçludur.
Mesaj tarihi:
sir said:
insanların barbar olması ve barbar kalması barbarların değil, devletin suçudur.

Sırf bu nedenle barbarları sevip sayacak değilim. Nefret etmeye tabi ki hakkım var.
Mesaj tarihi:
mahmut tuncer said:
v2 said:
mahmut tuncer said:
demek ki her faşist hareket kötü değilmiş, kullanışlı da olabiliyormuş. bazı insanlar hayvan muamelesi görmeyi hak ediyor.

her faşist hareket kötüdür,ve bunu savunan faşist insanların bunu anlayacak insaniyet zekasi olamadıgından ötürü faşist olur zaten.

tarihteki tüm faşist insanlar hakkettigi yerlere gitmişlerdir zaten.

hiçbir insan hayvan muamelesi görmeyi hak etmez.

çünkü ilerde hayvan insanlar çogalırsa, hayvan olmayan insanlara çok kötü şeyler yaparlar.bknz: (nazi almanyası)

mahmut tuncer ,sanırım cici bebe,eger sen sokakta yürürken sevgilin,hatta sen bu hayvan insanların tecavüzüne ugramak istemiyorsan, onlara hayvanca muamele edemezsin.

tarihteki faşistlerin çoğu yataklarında mutlu ölmüştür.

kimmiş o yataklarında mutlu olenler?

ayrıca faşizmin büyügü küçügü olmaz o küçük gider büyük olur sonra.
Mesaj tarihi:
ayrıca demokrasiyi kafana göre kullanamazsın.
demokrasi demokrasidir herkez için geçerlidir.neyse sen kendi faşistliginle kalırsın sonuç olarak,allahtan türkiyede öylebi yönetim yok şuan.
Mesaj tarihi:
timur lenk, cengiz han, pol pot, lenin, stalin, kim jong il şu an sayabildiklerim
v2 said:
ayrıca demokrasiyi kafana göre kullanamazsın.
demokrasi demokrasidir herkez için geçerlidir.neyse sen kendi faşistliginle kalırsın sonuç olarak,allahtan türkiyede öylebi yönetim yok şuan.

niye? mavi ekran verip kapanır mı?
Mesaj tarihi:
devlet ve yönetenler bu işten sorumluysa sen de sorumlusun, hepimiz sorumluyuz. sevip say demiyorum zaten ama onların haklarını çiğneyerek veya aşağılayarak bu ülkeyi daha güzel bi yer haline getiremezsin.
Mesaj tarihi:
Sir doğru demiş, eğitimsiz ve cahil kitlenin böyle olmasının sorumlusu devlettir. Vize diyorsunuz iyi güzel de bu kısa boylu, kıllı ve pis kokulu insanları vizeyle istanbuldan uzak tutamazsınız, zaten zamanında gelip istanbula yerleşmiş kendi köylerini kurmuşlar. Werewolfun sözlükten kopyaladığı yazı gayet güzel anlatıyor aslında durumu, ortada feci bi kültür çatışması var. Başarısız devlet yönetimi ve din/milliyetçilik eksenli popülist politikaların yarattığı iki kutuplu bi toplumumuz var. Yalnızca cinsel açlıkla abazalıkla açılanabilecek bi durum değil, ona kalsa bu forumun bilgisayarcı asosyal gençliğinin yarısı abazadır yakarız ülkeyi. Kapalı bir toplumda yetişen gençler mahalledekini değil televizyonlarda gördüklerini istiyorlar, sonra da kesişme noktalarında böyle olaylar yaşıyoruz.

Kimse size barbarları sevin demiyor zaten, ama çözüm faşist yöntemlerde değil. Toplum dinamiklerinin değişmesi lazım, o da kısa vadede çözülecek bir sorun değil.
Mesaj tarihi:
bak ne diyorum ben mağdur olan tarafım. devlet el atmazsa mağdur olanların nefret etme hakkı vardır. etki tepki meselesi bu, etki olursa tepki de kaçınılmazdır. insan gibi davranmayanları insan yerine koyarak insanlara haksızlık yapamam.
Mesaj tarihi:
Sokaktaki yığınlar hakkında hiçbir sorumluluğum olduğuna inanmıyorum. Fakirlikle alakası yok bu işin. Okuyamayan efendi insanlarda var. Böyle yığınlar olmayı seçenlerde var.
Mesaj tarihi:
mahmut tuncer said:
bak ne diyorum ben mağdur olan tarafım. devlet el atmazsa mağdur olanların nefret etme hakkı vardır. etki tepki meselesi bu, etki olursa tepki de kaçınılmazdır. insan gibi davranmayanları insan yerine koyarak insanlara haksızlık yapamam.

mağdur yok çalışmayan tembel kesimin sokakları terörize etme çabası var ve her boku duygusallastırdıgınız ıcın bu kadar dıbımızde bunları yapma cesaretı buluyorlar.
Mesaj tarihi:
v2 said:
mesela şuanki iktidar faşist degil,ecevit de degildi.

Tabii canım, beğenmeyene defol git diyen de Harry Potter'di zaten.

Economist'te o yüzden hıristiyanların Türkiye'de can güvenliği kalmadı diye makale okudum bu hafta.
Mesaj tarihi:
Prawler said:
v2 said:

Economist'te o yüzden hıristiyanların Türkiye'de can güvenliği kalmadı diye makale okudum bu hafta.

begenmeyene defol git demedi.
cumhurbaşkanını tanımayan bir ülkenin vatandaşı napar?begenmeyip gider.
yani bunun ötesi yok ki.

yanlış yerden çekiştiriyorsun gene adamı.

yani örnek vermek gerekirse,
seni annen dogurcak, sen annene ben seni begenmedim diyceksin.
aynı şey,adam cumhurbaşkanı ülkenin 1 numarali adamı,begenmiyorsan napıcaksın başka?
Mesaj tarihi:
v2 said:
Prawler said:
v2 said:

begenmeyene defol git demedi.
cumhurbaşkanını tanımayan bir ülkenin vatandaşı napar?begenmeyip gider.
yani bunun ötesi yok ki.

yanlış yerden çekiştiriyorsun gene adamı.

yani örnek vermek gerekirse,
seni annen dogurcak, sen annene ben seni begenmedim diyceksin.
aynı şey,adam cumhurbaşkanı ülkenin 1 numarali adamı,begenmiyorsan napıcaksın başka?

gidersin. ama nereye gidersin? yurtdışına da gidebilirsin atatürk gibi samsun'a da gidebilirsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...