Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bunu almayı planlıyorum. Daha önce hiç kullanmadım siteyi(daha önce hiç yurtdışından birşey almadım). Gümrük nasıl oluyor, nasıl sorunlar ile karşılaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 neyi alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=370009486355 Unutumuşum linki.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 onu alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bi sevgilim tarot falı bakmıştı ikimiz için falda ilerde benim onu üzüceğim çıkmış kız benle 3 gün konuşmamıştı..(ulahn adam akıllı bi sevgilim olmamış mı benim beaa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Kargo dahil 100 euro yu geçmeye şeyler için gümrükte bir problem olmuyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 link burda aradigini bulabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 seller a diyeceksin ki gift pack e felan sarip urunu gonder felan. sakin fatura felan gorunurde olmasin. pek sorun cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 nutella yerim said: link burda aradigini bulabilirsin belki hehe bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar