Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik 2007'nin En İyi Anime'ini Seçiyor: Oylama!

Sam

Öne çıkan mesajlar

adaylar başlığında toplanan anime'lerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. bu liste içinden (copy&paste hatta direkt) sizce 2007'nin en iyi anime'i hangisiyse mesajınızda (tercihen ilk satırda tek başına karışıklık olmaması için, yorum veya "şuna versem mi diye düşündüm" vs'yi alt paragrafta anlatabilirsiniz) net şekilde belirtin lütfen.

"yaa falanca anime yok bu listede" ya da "listede yok ama falancaya veriyorum" oyları dikkate alınmayacaktır.

en iyi olan kazansın! B)-

ADAYLAR:

- Claymore
- Nodame Cantabile
- Death Note
- Tengen Toppa Gurren Lagann
- Seirei no Moribito
- Saiunkoku Monogatari
- Genshiken 2
- Code Geass: Lelouch of the Rebellion
- Devil May Cry
- Heroic Age
- Busou Renkin
- Kiba
- Zombie Loan
- Witchblade
- History`s Strongest Disciple Kenichi
- ef - a tale of memories
- Darker Than Black
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Claymore

ps:Gereksiz msgları sildim.Adaylaları belirlediğimiz thread uzun süredir stickiydi bu saatten sonra yeni adaylar sunup gereksiz vs demenin anlamı yok amaç eylence moriqinde dediği gibi "Anime izlemek istiyorum ne izlesem acaba ?" sorusuna gayet güzel cevap veriyor, kazanan madalya almıyacak tartışmaya ne gerek var ;)
Sosyal ağlarda paylaş

adaylar başlığı 10 gün sticky olarak durdu. dün özellikle "bugün son gün, yarına kadar yazın" diye mesaj attım oraya. oylama başladıktan sonra aday eklenmeyeceğini de başlığın en tepesine bold'lu filan yazdım neredeyse. yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...