Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 adaylar başlığında toplanan anime'lerin listesini aşağıda bulabilirsiniz. bu liste içinden (copy&paste hatta direkt) sizce 2007'nin en iyi anime'i hangisiyse mesajınızda (tercihen ilk satırda tek başına karışıklık olmaması için, yorum veya "şuna versem mi diye düşündüm" vs'yi alt paragrafta anlatabilirsiniz) net şekilde belirtin lütfen. "yaa falanca anime yok bu listede" ya da "listede yok ama falancaya veriyorum" oyları dikkate alınmayacaktır. en iyi olan kazansın! B)- ADAYLAR: - Claymore - Nodame Cantabile - Death Note - Tengen Toppa Gurren Lagann - Seirei no Moribito - Saiunkoku Monogatari - Genshiken 2 - Code Geass: Lelouch of the Rebellion - Devil May Cry - Heroic Age - Busou Renkin - Kiba - Zombie Loan - Witchblade - History`s Strongest Disciple Kenichi - ef - a tale of memories - Darker Than Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 valla ya goushu-sama ninamiyo-kun iidir gerçekten:d Benim Oyun Claymore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Seirei no Moribito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Claymore Hellsing te olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Desi Noto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Tengen Toppa Gurren Lagann Bu sene beni en çok eğlendiren anime TTGL, gerisi yalan uleyyyn(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 death note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Deathnote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 BeIlow said: Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Tengen Toppa Gurren Lagann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Desi Notu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bu oylama "Anime izlemek istiyorum ne izlesem acaba ?" sorusuna cevap olur hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bu listedeki animelerin yarısından fazlasını izlememiş biri olaraktan, pek objektif olamıyom maalesef :P Tengen Toppa Gurren Lagann'a oyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Code Geass: Lelouch of the Rebellion... (aslında TTGL de süperdi ama... şimdi bakınca cg verdim<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Claymore ps:Gereksiz msgları sildim.Adaylaları belirlediğimiz thread uzun süredir stickiydi bu saatten sonra yeni adaylar sunup gereksiz vs demenin anlamı yok amaç eylence moriqinde dediği gibi "Anime izlemek istiyorum ne izlesem acaba ?" sorusuna gayet güzel cevap veriyor, kazanan madalya almıyacak tartışmaya ne gerek var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 heh abi 4 tane anime felan yazdım ki bir tanesi 2007nin en iyi animeleri arasında yer alması muhtemel direk silmisin nasıl kısalttın :) dennou coil o zaman bunu ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 adaylar başlığı 10 gün sticky olarak durdu. dün özellikle "bugün son gün, yarına kadar yazın" diye mesaj attım oraya. oylama başladıktan sonra aday eklenmeyeceğini de başlığın en tepesine bold'lu filan yazdım neredeyse. yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 iyi yaw neyse ne fark eder odulmu vericez sanki kazanana sadece ekstra yazdım farketmez sonuc olarak pek benim acımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 1.death note 2.claymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Death Note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar