tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bu gece bu amca birçok kişiye tecavüz etti.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 evet. arkadaşların amacı beni sarhoş etmekti. neyse ki direndim ve onları yendim, taksiye zor bindirdim salakları sdf.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 abi ses kaydetmiştim şimdi dinledim ve koptum. bir kesit: arkadaş: olum kızla öpüştüm çok güzeldi (hangi kız kimse bilmiyor) ben: ee iyi ark: dudakları çok güzeldi ben: (içten) NELİYDİ? ark: çilekli ben: çeri sürüyo abi onlar vsvs sdfaasda
yabani Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hey coni mekandaki tek ayık kişi bendim ayak yapma millete :D
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya coni iyi yine, justeriniyle brooks bi hayvanlık yaptı ki akşam, bugün öğlene kadar başım ağrıdı
tellos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 berdan martini agır siklette ezer rakipsiz agalasyon.
Öne çıkan mesajlar