Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Aklınıza bunlara benzer şarkı geliyor mu? 1- Jefferson Airplane - White Rabbit (Resident Evil Extinction'daki cover da ilginç olmuş) 2- The Rolling Stones - Paint It Black 3- King Crimson - Epitaph biraz psychedelic rock kaçıyor herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Psychotic Waltz dene özellikle Another Prophet Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tam anlayamadım nası bi şarkı arıyosun ama aklıma rush geldi güzel olabilecek. Özellike 2112. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 verecek cevabiniz yoksa susun, sicmayin topicin icine, muduriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 KingOfLoss said: tam anlayamadım nası bi şarkı arıyosun ama aklıma rush geldi güzel olabilecek. Özellike 2112. rush dediğin grup, 2112 de tavsiye ettiğin şarkı mı? yoksa ikisi de ayrı gruplar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 rush grup 2112 şarkı. aynı zamanda albümün de adı. bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 king crimson-in the court of the crimson king king crimson-elephant talk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Son dönem Beatles, erken dönem Pink Floyd, Genesis, Caravan falan dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bone said: KingOfLoss said: tam anlayamadım nası bi şarkı arıyosun ama aklıma rush geldi güzel olabilecek. Özellike 2112. rush dediğin grup, 2112 de tavsiye ettiğin şarkı mı? yoksa ikisi de ayrı gruplar mı? Rush i kesinlikle ben de tavsiye ederim gerçekten süper bir grup hatta günümüzdeki Dream Theatre gibi grupların falan etkilendiği bir grup adamlar 3 kişi harikalar yaratıyorlar başlangıç için bir doz Rush - Tom Sawyer tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Düzeltmek gibi olmasında, theatre fransızca oluyor ama DT amerikan grubu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Blue Öyster Cult'a sardım ben, tavsiye ederim, late 60's early 70's classic rock edasında, yeni yeni başladım sayılır ama çok sağlam gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 théâtre fransızca, theatre typo, dream theater ise amerikalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Grateful Dead, Iron Butterfly, Dire Strait grupları dinlersen hoşuna gider sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar