Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yılbaşı gecesi beni eve hapsettiğiyle kalmıyor bu meret üstüne bir de o kadar illet bir olay ki, kendimi inanılmaz aç hissediyorum ama ağzıma koyduğum hiç bir gıda maddesinden tat alamıyorum. Ağzımda böyle boş bir hissiyat var, açıp TRT izlemek istiyorum ama yatağımdan kalkamıycak derecede uyuşmuş durumdayım. Öyle, cenab-ı allah hepinize böyle bir yılbaşı şeyetsin. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Üzülme abi ben ilaç yerine alkol aldığım halde kafam seninkinden beter. Hem bak trtde Tarkan varmış bilmem kaç milyon dolarlık, onu izle mis gibi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 augmentin den nefret ederim allah sabır verin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Beyb yanındayız.Güçlü ol.Nasıl olsa her sene aynı terane.Seneye açığı kapatırsın. Evet kadehlerimizi Xae'nin şerefine kaldırıyoruz:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 alla alla agumentin beni hiç etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ben de bir süredir kullanıyorum hiç böyle birşey olmadı acaba başka bir Augmentin mi seninkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bundan sonra telkin yap sana da olur sadf. Bir de bir süredir niye antibiyotik kullanıyorsun ki? 5 gün kullanıyorum ben hastalandığım zaman yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 keşke augmentim alsaydım da içki içemeseydim diyor insan zaman zaman d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yılbaşı evde güzel abi =) Bak bana... 22:30'da evdeydim. 01:30'da yattım... Gayet iyiydi yani. Şehri gör ama... O Erzurum gömlek ataldı yani. Caddede milletin elinde bira nasıl demleniyorlar =) Türkiye Şampiyonası'na hazırlanmasam ne parlatırdım varya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bu arada galiba sigarayı bırakmışım, 3 gündür içmiyorum. Emin olunca söyleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Doktor enfeksiyon için vermişti, 15 gün ağır kullandım. Faydasını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 klacid ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 aga motorda gitmiştir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 xaenin said: Bu arada galiba sigarayı bırakmışım, 3 gündür içmiyorum. Emin olunca söyleyeceğim. onu geç yalan o :) hastayken olur bana da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Aga herkeste mi aynı hastalıktan olur ya. Ben de içiyorum dün hastanelik olalı beri. Kocaman bi ilaç bi de, yutamıyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 senin vucut fazla tepki veriyor heralde abi, bole bi etkisi yok bende de.ama faydali faydasiz onune gelen bakeriyi vs olduruyor elbet zarari oluyo tabi. bi de 1250mg likleri yutulmuyor bunlarin ya, fitil gibi o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bana uludagda verdiler o illetten, bi de hayvani taksi parasi verdim ilaci getirtmek icin. mal ilke yuzunden hasta olmustum bir de =// / sinirli oda arkadasin, emre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar