Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tipini.. yapıver :P

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

http://www.ngc.tv/jom%20game/index.asp
süper facegen

OYOYOY: bu da süpermiş : http://www.morphases.com/editor/
kardeşim web adresinin başına sonuna otomatik url /url koymak çok mu zor bişi ya...[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 23 January 2004 03:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nesi bana benziyor lan bunun dalga mı geçiyorsun bisikletçi seni..

gözler belki tamam, ama burun çok büyük, gözler altı çok geniş, büyük ve uzun.. çene felan..
daha çok şener şen ağa rolü oynadığında onun yanında olan adama benzedi, adı neydi unuttum..
hem saçım da uzadı benim ehue[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 23 January 2004 09:30 tarihinde demiş ki:
nesi bana benziyor lan bunun dalga mı geçiyorsun bisikletçi seni..

gözler belki tamam, ama burun çok büyük, gözler altı çok geniş, büyük ve uzun.. çene felan..
daha çok şener şen ağa rolü oynadığında onun yanında olan adama benzedi, adı neydi unuttum..
hem saçım da uzadı benim ehue

eheh =)
Falla ayarlıyamamışım gece gece pek,
ama hafif bi 10-20 dakka daha kurdalasam iyi tuttururum :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 23 January 2004 03:24 tarihinde demiş ki:
tam zamanında.
uraşçak bişi arıodum

Bak ya :) Titleına uygun davransana hehe örnek al beni :p

*!urlye tıklar*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...