Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 zamanın birinde mit, kgb, cia bi yarışmaya davet edilirler. amaç bi mumyanın yaşını tespit etmektir. en fazla yaklaşan kazanacaktır, hani ödül de büyüktür. önce cia girer mumyanın olduğu odaya 2 gün kalır, çıkar 2765 der. jüri etkilenir, "gerçekten çok başarılı" derler. kgb girer, 1 ay kalır. çıkınca 2864 der. jüri:"ooo gerçekten çok etkilendik, cia den daha iyisiniz" derler. en son mit girer. kgb kazanmış triplerine girmiştir bile ödülü. mit 1 yıl olur çıkmaz, 2 yıl olur çıkmaz, 4. yılın sonunda çıkarlar kan ter içinde. sözcü yorgun bir halde 2901 der. jüri donakalır çünkü bu mumyanın kesin yaşıdır. hayranlıkla " nasıl bildiniz" derler. mit sözcüsü masada duran sigara paketini alır, bi sigara çıkarır, yakar, çok içten çeker ve dumanı üflerken şöyle der: "konuşturduk pezevengi". o anı sigara içiyorsanız canlandırın ayrıca : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 muah güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 asdfsadfasd güzelmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Laraken said: mit 1 yıl olur çıkmaz, 2 yıl olur çıkmaz, 4. yılın sonunda çıkarlar kan ter içinde. nedense tüm fıkralarda böyle bi tarz var, gerilim mi verilmiş oluyo noluyo yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sen ayar mı vermiş oluyon olm bana?! : ). ben kendim anlattım, çalmadım bi yerden, emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 güzel de 4 yıl ne lan miti mi küçümsüyosunuz. 14 saat en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ahah lan yalakalığı unutmuşum, AGALİ ÇOK KOMİK YA BABSOR SÜPERSİN eheh harbi güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 mumya yaşlı ama, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Efendim o fıkranın bir başka versiyonu vardı: Mossad, MİT, CIA ve KGB yi bir ormana salarlar. Kulağı kesik maymunu bulun derler. CIA üstün teknolojik aletleriyle kulağı kesik maymunu hemen bulur ve birinci olur. KGB CIA'nın maymunu bulduğunu öğrenir ve gelip CIA'nın maymunu bulduğunu öğrendik der ve 2. olur. MOSSADçılar gelir ve derlerki: CIA maymunu buldu, KGB'de CIA'nın maymunu bulduğunu öğrendi, ve 3. olurlar. Haftalar sonra ormanda Mitçiler çıkar. Yanlarında ağzı burnu darma dağın bir FİL. Heyet sorar: - bu ne? Bizimkiler derki: -Aha işte kulağı kesik Maymun, öyle değil mi lan? Fil: -Anam avradım olsun ben kulağı kesik maymunum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 onun zürafalısı vardı, çok klişe demekki yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 OAUHAUHAUAHU işte buna rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 olm görmiim lan seni okulda : D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ehah iyimş:) ama fıkrada minik bir amatörlük var ; '''jüri:"ooo gerçekten çok etkilendik, cia den daha iyisiniz" derler ''' kısmı çıkarılmalı; lakin bu kısmı okuyan fıkra okuyucu kitlesi son tahmin edilecek rakamın 2864 den kesinlike büyük oldugnu anlayacaktır,oysaki bu ifade fıkrada yer almasa belkide daha küçük bi rakam çıkabilcegi şüphesi uyanacak ve fıkra okuyucuları fıkraya biraz daha kafa yorduktan sonra gülecekleridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 kafam güzel bir, "oha!" iki. : ). ya sayı 2860 olsaydı üç. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 asdfasdfasdf :D süpermiş buda ben niyeyse hepsine gülüyorm X( gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hö? saat kaç lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 tellos said: ehah iyimş:) ama fıkrada minik bir amatörlük var ; '''jüri:"ooo gerçekten çok etkilendik, cia den daha iyisiniz" derler ''' kısmı çıkarılmalı; lakin bu kısmı okuyan fıkra okuyucu kitlesi son tahmin edilecek rakamın 2864 den kesinlike büyük oldugnu anlayacaktır,oysaki bu ifade fıkrada yer almasa belkide daha küçük bi rakam çıkabilcegi şüphesi uyanacak ve fıkra okuyucuları fıkraya biraz daha kafa yorduktan sonra gülecekleridi. ahaheuaheu lan tüm fıkralardan daha fıkra işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 02.52 gitt yarın yarın yılbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 çıkışa gel utku! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 arkası sağlam onun. ARKAS ERKEK VOLEYBOL TAKIMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben yatıyorum daha fazla montla sıçan insan görmeye tahammül edemicem montla yatiim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Laraken said: çıkışa gel utku! BİREBİR DEHDİT VAR MODLAR NERDE ADMİNLER NERDE! bir el arabası dolusu adam getiririm. okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hehehee güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sabah sabah iyi güldüm güzelmiş:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar