Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olmaz Bu KADAR!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Abi nedir bu öğrencilerin öğretmenlerden cektiği
bizim lisede resmen protesto wardı yuu muuu kola şişeleri falam süperdi ya hocalar öğrencilere 2 düşürürüz falan demişler hepsinin 0 1 geldi (gittiğim okulun başarı oranı cok düşük) banada demişti biyo ile sağlığın 2düşer (2 sinede aynı hoca girio) 1 düşürdü! allahım! nası isyan ediyoruz! tıkandım 68 kredide yürümüyor nası küfürler savuruyoruz ama bi görseniz süperdi orda olmak isterdiniz =)
ya hadi biyoloji bişey değil SAĞLIK! inanmıyorum yaa ilk yazılıdan kaçtık 0 aldık dierinden 69 aldık (70 te değil vermedi 1 puan) gitti 1 verdi karneye deli oldum
68 kredi ile ben naparım =([signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

Yav, tabii üniversitede kopya çekilir. Çünkü öğrenme sorumluluğu senindir üniversitede, öğretme yükümlülüğü yoktur hocanın. Finalde kopya çekip hocalarını kandırdıklarını düşünenler bir daha düşünürler o kopyayla 100 aldıkları sınavın probleminin temeline dayanan işi patron 2 hafta içinde istediğinde.

Ders vermeden, sınav okumadan önce bilmezdim kopyanın nasıl sırıttığını ödevde, sınavda.... Kabak gibi belli oluyor benden söylemesi...

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero.
Sosyal ağlarda paylaş

bahadir sende ilkokuldasın galiba?
en son ilköğretimdeydi senin dediğin o puanlama sistemi.
Bende lisedeyim ve puan ile veriliyor notlar yani 1 3 alana 2 değil 25 55 alana babalar gibi 1 i veriyolar.[signature][hline]The Holyman
Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki:
Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki?

Sosyal ağlarda paylaş

1.5tan 2 diye bi zırva olamaz lisede ne aldıysan ortalamasını yersin karnene.

senin olayın banada oldu ilki 0 vurdum kafayı uyudum 2 sınavında 70 aldım artışı görünce hoca sözlü kullanda 2 geldi.
0 alıp derse katılmassan vermiyebilir sana hoca (benim osmanlı tarihiydi)[signature][hline]no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası ilk sınavdan 0 alıp 2.cisinden 70 alsam da geçirmezdi hocalar herhalde beni. Yani o zaman tek sonav yapsınlar yeter neden 2 sınav yapıyorlar ki. Kısacası ben hocanız olsam ilk sınav 0 olduktan sonra 2. sınav ne olursa olsun geçirmem o ogrenciyi. Ama ilk sınav 5-10 arası olsun 2.den 60 alsın geçiririm çünkü ilerleme kaydetmiş çalışmış demek. Ama ilk sınav o tamamen ilgisiz ve dersi ciddiye almadığını gösterir ben de onu ciddiye almam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda karnem elimde 2 tane zayıf var biri truzm o adam 3 yıldırt dersime giriyo ve hep kanaatle notumu düşürüyo
öbürü ise din...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !

[Bu mesaj zeyir tarafından 23 January 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 23 January 2004 15:10 tarihinde demiş ki:
uni ye geçince rahatlarsın :P

ehe :] Çoğu kişide bunun tersini söylüyor,yada şöyleleride var;
-Uni bir halta yaramaz
-Uniye gittikde ne oldu..
-Şimdiki aklım olsa..(bende diyorum...)

...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 23 January 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Abi nedir bu öğrencilerin öğretmenlerden cektiği
bizim lisede resmen protesto wardı yuu muuu kola şişeleri falam süperdi ya hocalar öğrencilere 2 düşürürüz falan demişler hepsinin 0 1 geldi (gittiğim okulun başarı oranı cok düşük) banada demişti biyo ile sağlığın 2düşer (2 sinede aynı hoca girio) 1 düşürdü! allahım! nası isyan ediyoruz! tıkandım 68 kredide yürümüyor nası küfürler savuruyoruz ama bi görseniz süperdi orda olmak isterdiniz =)
ya hadi biyoloji bişey değil SAĞLIK! inanmıyorum yaa ilk yazılıdan kaçtık 0 aldık dierinden 69 aldık (70 te değil vermedi 1 puan) gitti 1 verdi karneye deli oldum
68 kredi ile ben naparım =(

Off Ulan Offf Okul Benim Okulum ıste
Lam Ne olcak bızım Okulun halı Illa hocaları Vuracazmı bende aynı durumdayım.dın 2 duser dedıler tesekkur gelıo dıe sevındım haata notlarım 2 ye uyuyo ama 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Bu mesaj C0rrUpT tarafından 23 January 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi cins de bizde var. ilk fizik sınavından 25 almıştım. ikinci fizik sınavım 73 adi herif 70 sözlü notu verse 3 gelecek. 55 verdi 2'de bıraktı ya.Gidip soracaktım 15 puanımı nerene soktun diye? hayır adamın sözlümü kırabileceği bişey yapmış olsam canım yanmicak ya ühü:([signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...