Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Abi nedir bu öğrencilerin öğretmenlerden cektiği bizim lisede resmen protesto wardı yuu muuu kola şişeleri falam süperdi ya hocalar öğrencilere 2 düşürürüz falan demişler hepsinin 0 1 geldi (gittiğim okulun başarı oranı cok düşük) banada demişti biyo ile sağlığın 2düşer (2 sinede aynı hoca girio) 1 düşürdü! allahım! nası isyan ediyoruz! tıkandım 68 kredide yürümüyor nası küfürler savuruyoruz ama bi görseniz süperdi orda olmak isterdiniz =) ya hadi biyoloji bişey değil SAĞLIK! inanmıyorum yaa ilk yazılıdan kaçtık 0 aldık dierinden 69 aldık (70 te değil vermedi 1 puan) gitti 1 verdi karneye deli oldum 68 kredi ile ben naparım =([signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kızma ama ilk sınavdan 0 alan sensin değil mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 uni ye geçince rahatlarsın :P bizim unide kopya çekmeyen tek ben varım sanırım, herkes tüm sınavlarda kopya çekio vala burda ehe[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bütün kurtuLu$ uni zaten[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yav, tabii üniversitede kopya çekilir. Çünkü öğrenme sorumluluğu senindir üniversitede, öğretme yükümlülüğü yoktur hocanın. Finalde kopya çekip hocalarını kandırdıklarını düşünenler bir daha düşünürler o kopyayla 100 aldıkları sınavın probleminin temeline dayanan işi patron 2 hafta içinde istediğinde. Ders vermeden, sınav okumadan önce bilmezdim kopyanın nasıl sırıttığını ödevde, sınavda.... Kabak gibi belli oluyor benden söylemesi... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tarih öncesi kalmışız :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. [Bu mesaj bahadir tarafından 23 January 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bahadir sende ilkokuldasın galiba? en son ilköğretimdeydi senin dediğin o puanlama sistemi. Bende lisedeyim ve puan ile veriliyor notlar yani 1 3 alana 2 değil 25 55 alana babalar gibi 1 i veriyolar.[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 0+3=3/2=1.5 = 2 diye birsey yok lisede abi naptin 55 - 70 alinca karneye 4 mu geliyor yapmayin simdi herkes lisede okudu.(ve okuyor)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 herkes değil bence bahadir ilköğretim :D[signature][hline]The Holyman Ben, 05 January 2004 18:32 tarihinde Pklar hakkında demişim ki: Ben gördüm kel gibiler ama değil gibilerde sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Univde 3-4. sınıfa geldiğinizde asistanlar sizin gibi sene kaybemeyip okuyup çalışmış arkdaşlarınız ise kopya çekmek zor olmuyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1.5tan 2 diye bi zırva olamaz lisede ne aldıysan ortalamasını yersin karnene. senin olayın banada oldu ilki 0 vurdum kafayı uyudum 2 sınavında 70 aldım artışı görünce hoca sözlü kullanda 2 geldi. 0 alıp derse katılmassan vermiyebilir sana hoca (benim osmanlı tarihiydi)[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Açıkcası ilk sınavdan 0 alıp 2.cisinden 70 alsam da geçirmezdi hocalar herhalde beni. Yani o zaman tek sonav yapsınlar yeter neden 2 sınav yapıyorlar ki. Kısacası ben hocanız olsam ilk sınav 0 olduktan sonra 2. sınav ne olursa olsun geçirmem o ogrenciyi. Ama ilk sınav 5-10 arası olsun 2.den 60 alsın geçiririm çünkü ilerleme kaydetmiş çalışmış demek. Ama ilk sınav o tamamen ilgisiz ve dersi ciddiye almadığını gösterir ben de onu ciddiye almam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ilk sınavdan niye kaçarsın ki?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Sadece geyiklerde olur sanırdım ama biyolojiden 24 ten 0 ve kimyadan 44 ten 1 im var...Hadi 44 ten 1 koymuyoda, 24 ten sıfır olması ikinci dönem 3 almam gerekiyo demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 70+0=70:2=35=1 notlama böyle yapılır yetmiş verse bile yetmez.... yani hocalar 4 + 0 : 2 = 2 diye düşünmez....[signature][hline]Su olsam, ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 iyi okumadınız sanırım 2 düşürürüz dedi düşürmedi =) kıl oldum abii :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 m[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 şu anda karnem elimde 2 tane zayıf var biri truzm o adam 3 yıldırt dersime giriyo ve hep kanaatle notumu düşürüyo öbürü ise din...[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! [Bu mesaj zeyir tarafından 23 January 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Norak, 23 January 2004 15:10 tarihinde demiş ki: uni ye geçince rahatlarsın :P ehe :] Çoğu kişide bunun tersini söylüyor,yada şöyleleride var; -Uni bir halta yaramaz -Uniye gittikde ne oldu.. -Şimdiki aklım olsa..(bende diyorum...) ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Erutan, 23 January 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Abi nedir bu öğrencilerin öğretmenlerden cektiği bizim lisede resmen protesto wardı yuu muuu kola şişeleri falam süperdi ya hocalar öğrencilere 2 düşürürüz falan demişler hepsinin 0 1 geldi (gittiğim okulun başarı oranı cok düşük) banada demişti biyo ile sağlığın 2düşer (2 sinede aynı hoca girio) 1 düşürdü! allahım! nası isyan ediyoruz! tıkandım 68 kredide yürümüyor nası küfürler savuruyoruz ama bi görseniz süperdi orda olmak isterdiniz =) ya hadi biyoloji bişey değil SAĞLIK! inanmıyorum yaa ilk yazılıdan kaçtık 0 aldık dierinden 69 aldık (70 te değil vermedi 1 puan) gitti 1 verdi karneye deli oldum 68 kredi ile ben naparım =( Off Ulan Offf Okul Benim Okulum ıste Lam Ne olcak bızım Okulun halı Illa hocaları Vuracazmı bende aynı durumdayım.dın 2 duser dedıler tesekkur gelıo dıe sevındım haata notlarım 2 ye uyuyo ama 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [Bu mesaj C0rrUpT tarafından 23 January 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Len napıyonuz olm dert etmeyin herkesin başına gelir benzeri şeyler kasın halledin bitsin gitsin. Daha ünv si var bilmem nesi var ekşın yeni başlıyo sizin için heheh köfte olmuşuz bizde ......nakoyim[signature][hline]Show No Merci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bi cins de bizde var. ilk fizik sınavından 25 almıştım. ikinci fizik sınavım 73 adi herif 70 sözlü notu verse 3 gelecek. 55 verdi 2'de bıraktı ya.Gidip soracaktım 15 puanımı nerene soktun diye? hayır adamın sözlümü kırabileceği bişey yapmış olsam canım yanmicak ya ühü:([signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bole hocalar oldugu surece bız Unıyı Gectık Okulu nasıl bıtırcez[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar