Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 3 lvl...


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Priest'im 67 lvl oldu, azmettim 3 haftada bu noktaya getirdim,

Şu an blades edge'deyim; nagrand vs. bitti. Instance yapmaya zaman ayırmadğımdan sadece questle kasıyorum çünkü acelem var :P
Yalnız şöyle bir sorun doğdu, ben netherstorma ve svm'ye girmeden 70 olmak istiyorum ama bu gidişle mecbur kalacağım :/ .BEM'de maks. 1 lvl alabilirim çünkü, hadi 1.5 olsun.

Sizce son 1.5 lvl'i nasıl kassam hem zaman kaybetmem hem de ns ve svm'ye girmem. Malum epic fly'ı var 25 adet mooncloth'u var, rep için mark lazım etc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
smv legion holdda grind yapabilirsin, tepedeki warlockların spawnı bitmez, levelları da 67. sağlam para da kasılır armament/markların AH fiyatı iyiyse.

aynen. madem şartlar öyle ilerde ben bunu seve seve farmlıcan dediğin bir şey bul şimdiden başla farmlamaya. bir taşla iki kuş vurmuş olursun hem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında zaman sınırı koymuş olmasam kendime legion holdda 100 yıl farm yapabilirim, rogue'umla orada mark ve armament kasarak 69 70 arasını kasmıştım, 70'e aldor'a exalted başlamıştım xD .

Şimdi instance'ların heroic repleri honored'e düşürüldü, hemen hepsine honoredim ben de factionların.

Bu arada tamir paralarımı falan da eklersek 60-67 arasında OL'den ortalama 1.5k para geliyor. (Hiç farm vs. yapmadan sadece q yaparsanız.)

Acaba diyorum oshu'gun powder sample farmlayıp öyle mi lvl alsam? 9k exp veriyor her 20 taneye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...