deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Priest'im 67 lvl oldu, azmettim 3 haftada bu noktaya getirdim, Şu an blades edge'deyim; nagrand vs. bitti. Instance yapmaya zaman ayırmadğımdan sadece questle kasıyorum çünkü acelem var :P Yalnız şöyle bir sorun doğdu, ben netherstorma ve svm'ye girmeden 70 olmak istiyorum ama bu gidişle mecbur kalacağım :/ .BEM'de maks. 1 lvl alabilirim çünkü, hadi 1.5 olsun. Sizce son 1.5 lvl'i nasıl kassam hem zaman kaybetmem hem de ns ve svm'ye girmem. Malum epic fly'ı var 25 adet mooncloth'u var, rep için mark lazım etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Varsa iyi gearlı arkadaşın felan oturup ramparts farmlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 level 69da bile bf icin invite geliyodu run speedlere. onlari kacirma derim gayet uygun xp geliyor o levellarda bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mana Tombs Sethekk Halls Auchenai Crypts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 mana tombs sanırım en hızlı exp alabileceğim, 2 bar doluyor bir runda, ortalama playerlarla 1 saate yakın sürüyor, arkadaşları kandırsam 20 30dkde bir tur atarız heralde. 67'yi instance farmlayarak kasıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 68 69'da SV yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 smv legion holdda grind yapabilirsin, tepedeki warlockların spawnı bitmez, levelları da 67. sağlam para da kasılır armament/markların AH fiyatı iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Phlox said: smv legion holdda grind yapabilirsin, tepedeki warlockların spawnı bitmez, levelları da 67. sağlam para da kasılır armament/markların AH fiyatı iyiyse. aynen. madem şartlar öyle ilerde ben bunu seve seve farmlıcan dediğin bir şey bul şimdiden başla farmlamaya. bir taşla iki kuş vurmuş olursun hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Zangramashta 70 oldum ben quest yapmayı pek sevmiyorum instence iyidir. Arkadaşların varsa direk instence farmla hem itemlarını tamamlarsın 70 e kadar hemde repuların hazır olur heroic için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yanlış anlamayın ama anlamadığım birşey var. Kendinizi 70 olmadn netherstormla svye girmiycem diye niye kasıyorsunuz? Sonuçta burdaki questler sizin daha hızlı kasmanızı sağlamaz mı? Sonuç olarak 70'ten sonra alacağınız XP'nin size pek bir yararı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 70'den sonra exp yerine bi mikta yükseltilmiş gold rewardı var ya Rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 nagrand + be + ns + sv quest goldlari lvl 70 te 5k edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Aslında zaman sınırı koymuş olmasam kendime legion holdda 100 yıl farm yapabilirim, rogue'umla orada mark ve armament kasarak 69 70 arasını kasmıştım, 70'e aldor'a exalted başlamıştım xD . Şimdi instance'ların heroic repleri honored'e düşürüldü, hemen hepsine honoredim ben de factionların. Bu arada tamir paralarımı falan da eklersek 60-67 arasında OL'den ortalama 1.5k para geliyor. (Hiç farm vs. yapmadan sadece q yaparsanız.) Acaba diyorum oshu'gun powder sample farmlayıp öyle mi lvl alsam? 9k exp veriyor her 20 taneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 talbuk kes sen nagrandda. onlar über exp veriyomuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 60-70'i sadece hellfire instancelarını yaparak levellayabilirdin hatta iyi bi çocuk olsaydın şirinleri bile görebilirdin hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 mauhuqhuh hiç beklemiyodum böle bi topicte yardın muauhhahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Öyle de o zaman da şu anki hızımda kasamazdım işte. Neyse SON 2 lvl. Rogue'umu kasarken hç bir şey bilmiyordum ne güzel, dertsiz tasasız kasıyordum. Şimdi traine 100 gold gitti diye kan ağlıyor içim. O 100 goldla 3 tane primal mooncloth alırdım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar