DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 uymayanları da uyaralım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 fede naber abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyidir hacı senden? bu kalıptan nefret ediyom lan başka bi naber karşılığı buluna bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyidir müdür noolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ama karşıdakinin de hatrını sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyidir müdür noolsun, sen napıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Müdür, müdür mü dür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 müdüüüüüeeaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Çokakıllıadam said: Müdür, müdür mü dür? retorik bi soru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Vücut organları tartışıyolarmış aralarında hangi organ müdür olacak diye. Kalp demiş ben olacam. Kanı pompalıyorum. Beyin demiş ben olacam herşeyi ben yönetiyorum. G.t atlamış ordan demiş ben olacam. Herkes dalga geçmiş bunla. Hadi lan g.t ten müdür mü olur diye. G.t tamam lan siz görürsünüz demiş. 1 gün zıçmamış 2 gün zıçmamış 3 gün zıçmamış. Bakmışlar olacak gibi deil. Tamam lan sen müdür ol demişler. O günden sonra tüm müdürler g.tlerden seçilmiş. :S. Bu nası hikaye lan. Abov. Annem bana küçükken hep b.ktan işler müdürü derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 "eyw senden nasılsın" kullanılamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 "eyw (yani eywaaaah) sen nasılsın?" tümcesi sadece bir alacaklı ile karşılaşıldığında kullanılabilir. yakınlarımıza soğuk bi şekilde nasılsın dememeliyiz, "nassın, nassın müdür? nooldu?" demeliyiz adabımuaşeret bunu gerektirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 arma hikaye çok kötü spontane yazdığını düşünüyorum. ama itiraf edeyim başta komik birşeyler çıkabileceğini düşündüm. ilk iki satırda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 :S . Değişik bir hikaye. Her aklıma gelişinde annemin bana b.ktan işler müdürü diyişide gözümün önüne geliyor. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kurallar çiğnenmek içindir sakız gibi asdf gidiyorm peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çok da kötü degil bu arada arma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çok kötü be arma (tu) tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 O laf şöyle; "O gün bu gündür, tüm götler müdür, tüm müdürler göt olurmuş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Dev said: O laf şöyle; "O gün bu gündür, tüm götler müdür, tüm müdürler göt olurmuş" İşte ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar