aliufuk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Merhaba arkadaşlar bende nihayet aranıza katıldım yaklaşik 1 senedir üye olmak için uğraşıyordum nihayet en sonunda olabildim beni L2 dünyası iyi tanır www.l2newmoon.com sitesi 1 yıllığına bana ait aynı zamanda offical hindemith serverinda nikim sakaryalı belli bir ara verdim kamaelin gelmesi ile yeniden giriş yapmayı düşünüyorum nasip bakalım inşaallah kısa zamanda başlıyacam tekrar L2 ye ortamı çok özledim hindemith serverinda çok güzel bir ortamımız vardi neyse tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunarım Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hoj geldin ;) Alıntıla
aliufuk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hoşbulduk arkadaşlar böyle değerli bir forumun bir üyesi olmak aranızda bulunmak gerçekten sevindirici tekrar hoşbulduk saygılar sevgiler Alıntıla
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hoş geldinnn. evet kascam canım sıkıldı Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 canni kasmasanda, insan gibi guncel basliklari okusak. Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Güncel babaq 1. sayfaq aynen duruyor kasabilirsin yani Birde korkma söz seni geçmicem Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.