Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
canıma okadar tak ettiki yemişim kuralları diyip GM ticket aldım bitane yetti canıma lagdan oynıyamıyorum verdigim paraya yazık günlerdir böyle dedim. gelen cevap lag report tuşunu kullanın oldu.
Mesaj tarihi:
bikaç dk 145ms ile oynuyorum sonra birden tıkanıyor alışveriş. bazen 15-20 sn sonra çözülüyor herşey ışık hızıyla akıyor sonra devam ediyor bazen de d/c.

bu arada üsküdar'da kablo kullananlarda sorun yok. sorun avrupa tarafında.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sorun tamamen avrupa yakasında olmalı. anadolu yakasından bir kişiden sorun duymadım ne kablonet ne adsl ne de başka birşey kullanan. Bununla ilgili ne yapılabilir ? Arıyorsunuz ttnetı speedtest yaptırıyor çileden çıkmamak elde değil.
Mesaj tarihi:
Huntard said:

evet speedtestlerde falan normal çıkıyor herşey ama wow tam bir çile-sefalet. kafayı yicem ya.
istanbulla falanda ilgili degil durum izmirde de oluyor bu.

hocam anadolu yakasında sorun yok Istanbul'da ne kablonet ne adsl kullanan arkadaşlarım var. bunun dışında bu sorunu yaşayanlar arasında hollanda ve ingiltere'de yaşayan arkadaşlar da var. Burada tıkanıyorum. Sorun Fransa'daki serverlarda mı yoksa TTnet veya diğer isplerde mi? Delirtecek.
Mesaj tarihi:
fransadaki serverda meydana gelen kriz spesifik olarak etki yaratıyor böyle bence. bizde sürünüyoruz.Eger TTden degilse bu bunun duzelmesi icin ne kadar bekliyicez ki daha.
Mesaj tarihi:
512 bağlantı kaldı mı ya o.O

En çok bağlantı kullanımının olduğu aoe based fightlarda bile data manyağı recount vs gibi aptal addonlarınız falan filan varsa görebileceğiniz en yüksek değer maximum 350kbpsdir ki bu olay anlıktır yani fightın genelinde 150-160 dolaylarında kullanım yaparsın ama bazı anlarda birkaç saniyeliğine bu değerleri görmende olasıdır. Dolayısıyla 512 yeterli olur wow için.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...