Karea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 ben yf den gayet memnunum , 120 - 150 ms stabil (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2 gündür 9500ms le oynuyorum. daha doğrusu oynayamıyorum. ama sorun internette değil eminim. nerden kaynaklanıyor bu yaa??!! ist fatihteyim buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 3-4 gündür resmen ski tutmuş durumda lag meselesi oyundaki. Hiçbirşey yapamıyorum ne oyun hevesi kaldı ne birşey, içine ettiler poffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 neyi tutmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Benimde sadece wow da sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 neyi tuttuğu çok belli. hakkaten bezdim ya. En çok sorunda wowda. YETER LAN DÜZELSİN ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 canıma okadar tak ettiki yemişim kuralları diyip GM ticket aldım bitane yetti canıma lagdan oynıyamıyorum verdigim paraya yazık günlerdir böyle dedim. gelen cevap lag report tuşunu kullanın oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 benim isime yaradi umarim sizinde isinize yarar acayip fark etti http://forum.wow-turk.com/wow-genel/49955-programsiz-latency-sorunu-cozumu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 İstanbul Avcılar kablonet. Lag sorunu devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bikaç dk 145ms ile oynuyorum sonra birden tıkanıyor alışveriş. bazen 15-20 sn sonra çözülüyor herşey ışık hızıyla akıyor sonra devam ediyor bazen de d/c. bu arada üsküdar'da kablo kullananlarda sorun yok. sorun avrupa tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huxley Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 arkadaşlar sorun tamamen avrupa yakasında olmalı. anadolu yakasından bir kişiden sorun duymadım ne kablonet ne adsl ne de başka birşey kullanan. Bununla ilgili ne yapılabilir ? Arıyorsunuz ttnetı speedtest yaptırıyor çileden çıkmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 evet speedtestlerde falan normal çıkıyor herşey ama wow tam bir çile-sefalet. kafayı yicem ya. istanbulla falanda ilgili degil durum izmirde de oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huxley Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Huntard said: evet speedtestlerde falan normal çıkıyor herşey ama wow tam bir çile-sefalet. kafayı yicem ya. istanbulla falanda ilgili degil durum izmirde de oluyor bu. hocam anadolu yakasında sorun yok Istanbul'da ne kablonet ne adsl kullanan arkadaşlarım var. bunun dışında bu sorunu yaşayanlar arasında hollanda ve ingiltere'de yaşayan arkadaşlar da var. Burada tıkanıyorum. Sorun Fransa'daki serverlarda mı yoksa TTnet veya diğer isplerde mi? Delirtecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 fransadaki serverda meydana gelen kriz spesifik olarak etki yaratıyor böyle bence. bizde sürünüyoruz.Eger TTden degilse bu bunun duzelmesi icin ne kadar bekliyicez ki daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Dunemaul serverında son 1.5 haftadır ms sorunu yasayan arkadaslarımız var mi ? .Baska serverlarda 100-300 arasindayken burda 2k-3k ardından 10k serverdan atıyor.Bezdim artık kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bugün durum nasıl? Var mı düzelme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 düzelmiş gibi görünüyor. bakalım devam edecek mi böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 evet iyilesti kesinlikle. uzun spikelar olmadan, hafif lagli bir sekilde oynuyorum. ama hala eskisi gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bende de 250msti bu gün 14:30 gibi. bakalım akşama görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Dün fena değildi. En azından oynanıyordu. Eee şimdi neymiş yani sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Düzeldi gözüküyor an itibariyle, duyuru yapmadan sessiz sedasız hallettiler gibi, gibi diyorum hala emin olamadım patlıcak yine diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Ankarada deniz de yok, balinalar bu sefer nasıl becerdi ki? Şu an Ankara'da 20 yıl öncesine dönüş yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huntard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 öyle deme aga, late 80s, early 90s candır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 512 kb hız ile lagsız oynanır mı wow? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 512 bağlantı kaldı mı ya o.O En çok bağlantı kullanımının olduğu aoe based fightlarda bile data manyağı recount vs gibi aptal addonlarınız falan filan varsa görebileceğiniz en yüksek değer maximum 350kbpsdir ki bu olay anlıktır yani fightın genelinde 150-160 dolaylarında kullanım yaparsın ama bazı anlarda birkaç saniyeliğine bu değerleri görmende olasıdır. Dolayısıyla 512 yeterli olur wow için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar