auxilium Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Absolut said: Hangi serverdan alıyorsun o pingleri YFnin. Ve işletim sistemin ile YF versiyonu hangisini kullanıyorsun. Baalzebub said: auxilium said: arkadaşlar yf ping değerleri ne alemde sizde,60 ping attığım serverlar 130-140 civarlarında şuan,yaklaşık 2 haftadır böyle,bi işlevi kalmadı yfnin benim için resmen. yaklasik 1 haftadir rahat rahat oynuyorum ben yf sayesinde. pingler oyle 100 altinda falan degil ama 150-200 civari geziniyor. tank'im bir de, ama bir kotulugunu gormedim su ana kadar yf'nin. yf'siz bazen combatta login bile olamiyorum oyuna. şuan 14. serverı kullanıorum 60 ping veren sadece bu server kaldı,diğer bütün serverlar 130-140 civarı,yf son versiyon ve vista kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ms Yerlerde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 YFde server secme ayarı yaparken hangilerine onem hangilerine onemsiz diyorsunuz. European server ve p2p dısındakiler bende ortada bir tavsiyesi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 valla ben kullanırken oynadıgım wow serverının yerıne bakarak karar veriyordum bazı serverlar fransada bazıları almanyadaydı ona göre server seçmek mantıklı wowwiki de yazıyo hangı server hangı ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Stockholmde bizim server Almanya serverları en mantıklısı herhalde. Almanyadan sonra hangi ulkeyi secmek iyi olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Millet lowerping kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lowerpıngı ben kullanıyorum ama tam fayda etmedı yada ben ayarlarını yanlıs yapdım emın degılım bır calısıyor bır calısmıyo sankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 auxilium said: şuan 14. serverı kullanıorum 60 ping veren sadece bu server kaldı,diğer bütün serverlar 130-140 civarı,yf son versiyon ve vista kullanıorum 14. server cin'de yahu. nasil veriyor o pingi eheh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şuan hafiften yavaşlamaya başladı akşama kadar böyle giderse yine raid gg :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 14 server çinde değil - isviçre de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 wisp mate lowerping bu aksam kullanmaya basladım cok fark edıyo 150+ms gormedım raıdde ama soyle bır sorun var ıs yerındekı makınem win exp var ve bırı adsl kullanıyrum orda pek bır ıse yaramıyo ama evdekı makınende win7 64bit kurulu ve mukemmel sonuc alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lowerpingi aldım şidmi o da fayda etmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abı bılmıyorum bende bır zamanlar yf calısmıyordu cok denedım ama olmadı sanırım pclerımızın bır ayarı ıle ılgılı ornegın bende paclerı dwl etmıyo beklıyo sadece son gun dwl etmeye baslıyo hem evde hem ıs yerınde ve bu sorun kımsede yok gozukuyor takı su proxy bır tanesını ındırdım kurdum dwl eddı kaldırdım durdu ama sunu soylum lowerping bende mukemmel calısoyo allah nazardan saklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 muthis yine bu aksam. yf ile bile oynattirmiyor. of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Allahtan bilgisayarım bozuk da 1 haftadır oyuna giremiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 laggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 <3 110 ms auch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 >400ms gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ee servera bağlanmıyor bu -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Wispy said: Millet lowerping kullanan var mı ? Kullanma, sux =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 1 haftadır kullanıyorum ping 120yi gecmedi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Pyro said: Wispy said: Millet lowerping kullanan var mı ? Kullanma, sux =p Ben 60 ms le oynuyorum nasıl sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 60ms ? hangi server :O ss isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 60ms ne ögh blizzardın server a kablo attın herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 of ms 150 ye firladi nedir bu lower ping nasil kurarim |: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar