Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son 1.5 aydir toc25 ve bugun de onyxia 25te dc yiyorum paso. eskiden ulduar25 naxx25 yapiyordum rahatlikla. sorun baglantida midir siz ? grafik kartim internal dandik intel ama zaten grafikler minimumda hepsi cozunurlugu falan mi dusursem caresizce ?
Mesaj tarihi:
Kartla felan alakası yok direk bağlantı sorunu bu, ping yemyeşil ortada birşey yokken çat dc , çat dc. Oyuna bile giremiyorum dc yedikten sonra, 11:30 civarı düzeldi nihayet.
Mesaj tarihi:
fiber internet midir, quicknet midir nedir alamıyorsun ki ondan eğer bir sitede oturmuyorsan, ankarada yenimahallede, batıkentde, çankayada falan var diyor websitelerinde bugün aradım beyefendi sadece belli sitelere bu hizmeti verebiliyoruz bu servisimiz müstakil apartmanları kapsamamaktadır diyorlar, lahn daha düne kadar bizim apartmanın 30-40 metre ilerisini tatatatatatata kazıyordunuz yanına da tabela koydunuz süperonline fiber optik hedesi diye söylüyorum, kusura bakmayın size yardımcı olamayacağım isterseniz sizi adsl abonesi yapalım diyor, bsg diyorum ffs diyorum.

Adsl de farklı değil kablonetten, bugün çok kötü.

Bazen keşke litvanyada falan yaşasaydım diyorum :p
Mesaj tarihi:
Fiber öyle heryerde yok, ben bahçeşehirde oturmama rağmen alamıyorum, bulunduğum konuma hizmet vermiyorlar mesela. Olsa uydunet felanla uğraşasak halim yok zaten, ben neredeyse 10 senedir kablo kullanıyorum bu kadar kötü bir dönemini hatırlamıyorum, tamam arada kesintiler olurdu felan ama düzelirdi, ben aylardır freezele boğuşuyorum her aradığımda ekip gelsin baksın bizde sorun görünmüyor diyorlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...