batuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Oha ya rezalet serverlar patladı.Bakımdı falandı derken.PAramızı geri versinler ya sözleşmeye kesin koymuşlardır bi madde ama almamamız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Amma spikey i bi gece bu yahu, patch gecesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Yine 200 ping ile düşüp duruyorum, freeze freeze, upload yetmiyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Evet, 200-300 arası oynatıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Avrupa kablodamı var bu sorun sadece? ben bıktımda artık, değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Anadolu adsl, lag lı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Abi her çarşamba ankarada nb heroicde direk başlar başlamaz dc, ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 son 1.5 aydir toc25 ve bugun de onyxia 25te dc yiyorum paso. eskiden ulduar25 naxx25 yapiyordum rahatlikla. sorun baglantida midir siz ? grafik kartim internal dandik intel ama zaten grafikler minimumda hepsi cozunurlugu falan mi dusursem caresizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Kartla felan alakası yok direk bağlantı sorunu bu, ping yemyeşil ortada birşey yokken çat dc , çat dc. Oyuna bile giremiyorum dc yedikten sonra, 11:30 civarı düzeldi nihayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aynisinin tipkisi bende var ama 6turk daha var guildde onlar toc25te cilgin atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Dün çok kötüydü. Ony de whelp ler gelince, northrend beast te filan dc oldum. Ya makinam kaldırmıyor, ya da gelen veriyi benim modem kaldıramıyor. Anlamadım yani, çok kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bu gece bağlantısı kötü olan var mıdır, yoksa bana özel mi gidik bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ToC'daki ilk boss yüzünden YF olmadan girdim oyuna bugün, 120ms şu anda. Belki bırakabilirim YF'yi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 kablonete ty hayattan soguttular gene. o paralar kacarisallah bi yerlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kablonet hala rezalet, dc olup duruyorum yine. Arayıncada bizde bir sorun yok diyorlar her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ya oynanışta bir sorun yok ama pinge bakınca rahatsız oluyorum. 8.5 mbit bağlandım var 250'den aşağı ping almıyorum ne iş anlamadım. bazen lag da oluyor ama sık değil. istanbul anadolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 kablonet i bırakma kararı aldım ben de, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Fiz sen nerede oturuyordun? sanki sırf avrupa tarafındaki kablolarda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 pazartesi bende gidip kapaticam sanirim baydim artik her aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 fiber internet midir, quicknet midir nedir alamıyorsun ki ondan eğer bir sitede oturmuyorsan, ankarada yenimahallede, batıkentde, çankayada falan var diyor websitelerinde bugün aradım beyefendi sadece belli sitelere bu hizmeti verebiliyoruz bu servisimiz müstakil apartmanları kapsamamaktadır diyorlar, lahn daha düne kadar bizim apartmanın 30-40 metre ilerisini tatatatatatata kazıyordunuz yanına da tabela koydunuz süperonline fiber optik hedesi diye söylüyorum, kusura bakmayın size yardımcı olamayacağım isterseniz sizi adsl abonesi yapalım diyor, bsg diyorum ffs diyorum. Adsl de farklı değil kablonetten, bugün çok kötü. Bazen keşke litvanyada falan yaşasaydım diyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Fiber öyle heryerde yok, ben bahçeşehirde oturmama rağmen alamıyorum, bulunduğum konuma hizmet vermiyorlar mesela. Olsa uydunet felanla uğraşasak halim yok zaten, ben neredeyse 10 senedir kablo kullanıyorum bu kadar kötü bir dönemini hatırlamıyorum, tamam arada kesintiler olurdu felan ama düzelirdi, ben aylardır freezele boğuşuyorum her aradığımda ekip gelsin baksın bizde sorun görünmüyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bugunku rezalet internetten sonra yarin sabah ilk işim gidip modem alip adsl e basvurmak. allah belani versin kablonet uydunuz duser isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 2-3 gündür berbat benim de. adsl 1mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Lag var mı son 15-20dk'dır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar