Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ramazan bitiyore. Asıl göçüğü yarın izleyin millet tüblere abanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Geçen haftaya kadar en son ne zaman raide girmediğimi bile hatırlamıyordum, şimdi nerdeyse spotumu kaybedicem ninja disconnecting yüzünden, abi 21. yüzyılda 70 milyon nüfuslu bir "avrupa" ülkesinde stabil bir internet bağlantısı istiyorum, çok mu şey istiyorum ben ya..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Hayır asıl big bang önümüzdeki çarşamba bayram da sona erince olcak. Kampanya falan başlatsak aslında, şimdiden indir bayramdan sonra asıl diye.. Sağolsun blizzard bir disconnect olduk mu geri de giremiyoruz ne hikmeti varsa NBnin, lahn bir aydır heroic NB ticki olmadan geziyorum ortalıkta , adımız haxxora çıkacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 of of laga bak akşam oldu başladı yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Benim altta dl varmıi, günahını almayalım şimdi boşuna adamların :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 AHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Bu arada yf siz daha az dc oluyorum hauaha, yf kullanıp mutlu mesut oynayanlar var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bizim arkadaşlar varda ben yf yi bıraklı 1 yıl oldu halimden memnunum 60-100 ms arası , regedit işe yarıyor bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 O regedit in link neydi ya bi daha rica etsem :=) bi de sadee xp de oluyordu o galiba di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 valla ben win 7 de kullancım cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 windows 7 64 bit mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lancelotdulac said: O regedit in link neydi ya bi daha rica etsem :=) bi de sadee xp de oluyordu o galiba di mi? şurda var http://forum.wow-turk.com/wow-genel/14986-regedit-ayarlari-ile-latency-dusurme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Dün buldum hallettim, win xp de etki ediyor gibi. Windows 7 de etki ediyorsa ama 64 bit de, diğer makinaya da kurucam ofise geçince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Valla ben 64 bit'e uyguladım 150 den 75-80 civarına düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Vista ultiamte 64bit teyim ben işte neyse ya login serverları fail sanırım giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Evet bende giremiyorum, unable to connect diyor. win xp 32bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şimdi girebildim Dunemaul'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Dün filan iyiydi oyun, şu an hafiften bi lag kokusu almaya başladım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 tamam girdim bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Serverlerin bir kısmı kapalı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 öf ya yarısı patladı serverların evet, giremiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Vay be bu sefer TTnet e değil de Blizz e küfür ediyoruz. Bunları da mı görecektik beaaa!! hauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Lag yok ama deli gibi spike var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şu an 1200 e vurdu bende hauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ToC ilk boss deli ediyor beni yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar