Miraul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bende denemeye basladim bakalim. ilk izlenim 67ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 heh iste VPS providerlardan biride lowerping.com ve ıste benım yazılım lowerping icin putty,freecap le urastırmadan lowerpinge baglanmanızı saglıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 lowerping tarzında alternatiflerde var: http://www.lowerping.com http://www.gamepath.net http://www.wowtunnels.com su anda bu 3 firma ile gorusup programa yenı ozellikler ekliyorum. su anda hali hazırda bu sunuculara baglanabılıyor ama yenı versiyonda daha optimize olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 dalaranda 4gb ram ve hd4850 kart ile 20 fps almak normal mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Valla ben 2gb ram ve 2600xt ile 25fps alıyorsam sende sorun olabilir belki :) Gerçi feci takılıyor 5-10sn ilk girdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 catalyst kaç var sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 benim de fps cok dustu su sıralar. questhelper'ın bindirdigi yukten midir bilmiyorum ama betada gayet 70 fps falan alıyodum. 2gb ram, hd4850 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 quest helper workloadunu dusurebılırsın bıraz. %30'a fln. bu durumda questleri harıtada hemen cat dıe gostermek yerıne 3-4 saniye sonra hepsını gosterıyor ve buda cok kritik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 denerim tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Beyyler bu aralar lag spike yasiyorum... YF ile baglaninca daha da berbat oluyo gibi zaten official yf forumlarinda da bahsetmisler... Buna bir cozum bulan var mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bugün bi sorun var gibi yurtdışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Coştu latency bende de bugün. Dün gecede beterdi. Bugün tavan yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Dün sorun yoktu, bugün çoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 speedtest sitesi bile açılmıyor. deniz altı kablolara yine hangi balık tecavüz etti acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bağlantı bugün gg abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bok gibi lag var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 78. li ip aldım 48 ms var 88 li ip varken 2-3k idi demekki modem resete devam arkadaşlar düzgün ip gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 gz bab 48 ms :P kablonet surunuor valla suan tuketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 78li IPyi almak için reset babam reset denicez degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 78li ip harbiden süper. Evden alana kadar kasıyorum canım çıkıyor ama değiyor. Yaşasın ttnet ve 78li ip ve bizi aramaya inandıran zihniyet. Yıl 2008, Türkiye ip peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 modem bozulcak sonunda reset ata ata. anasını satayım şifreyi de unuttum kazara kayıtlı şifre silinirse ne yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 20 dakikadır filan deniyorum 78'li ip almayı, sonuca ulaşmış değilim. İlerleyen dakikalarda gelişmeleri sıcağı sıcağına aktarmayı sürdüreceğim. Ankara, Yenimahalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Rasgele gireyim dedim oyuna 88'li ip olmasına rağmen. 100ms var şu anda YF kullanarak. Sorun düzelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 inanılmaz şu anda giremiyorum bile oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 düzeldi galiba. 85 li başlıyan bi ip le girdim YF siz 100 ms alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar