Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 5 dakikada 1 düşmekten gına geldi yanlız, allahtan ttüm akşam oyunda olmamı gerektirecek birşey yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 tiybek said: amd athlon64x2 3800+ kullaniorum ayrica bisey daha soyleyim bi kere format atmistim yani bglerde delaysiz felan 5-6 gun oynayabildim freedomlar :P kesin pcden kaynakli bisey varxD bizim bilg müh bi arkadaş yırtındı etti amd den intele geçtiginde kurtuldu o delaylerden o yüzden sorduydum ama urban legend olabülür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Blue post: Hello Dworgian, I'd like to make it clear that we do not support the use of proxies to connect to and play on World of Warcraft realms in anyway but with that said, using a proxy should not normally result in your account being suspended or banned. I believe this issue - particularly the use of Your Freedom - is under investigation, I'm afraid that's all the news I have at this time. For the moment, I would strongly advise against using the program until we have any further information. Please note that concerning the latency you are experiencing when connecting through normal means, it does appear that the issue lies with your provider: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5963176874&sid=1&pageNo=2#39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiybek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dworgian said: bizim bilg müh bi arkadaş yırtındı etti amd den intele geçtiginde kurtuldu o delaylerden o yüzden sorduydum ama urban legend olabülür :D Offff simdi benim icin de cozum yok yani islemcimden dolayi bu delaylere :(? Latency yi 100 gorup de 2yd onunde kosan adama vuramamak kotu oluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yamulmuyorsam abi direk ona yorma ya sora bana kızarsın fln neme lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Arkadaşlar 2 sorum olacak. 1.Şu anda YF bütün dertlerden kurtarıyor mu? 2. Blizzard YF kullananları banlıyor mu? Tam anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1) evet 2) hepsi banlanmıo (nie banlanıldıgı konusunda kesin bilgi yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 şu an outlands'de yf'siz latency kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 değişio kişiye yere göre? 150 - 300 (spikelar tek problem aslında yf onu da çözüo direk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Banlıyo derken süresiz accountu mu kapatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 1 GÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 İyi o zaman şuan 7000 ms var oyunda. 1 aylık basic alıp denicem bakalım işe yarıcak mı.. Edit: YF sayfası bile açılmıyor ne biçim iş bu ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Sabah cok ıyıydı ama şu fırtına başladığından beri 3 4k ms lerdeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 arkadaşlar yf ile freecap mi yoksa sockscap mi daha iyi çalşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Zlaneth said: Sabah cok ıyıydı ama şu fırtına başladığından beri 3 4k ms lerdeyim.. zaten biri kabloların yanında osursa internet patlıyo o dereceye geldi @redo ben sockscap kullanıyorum zten pek degişmiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Redo said: arkadaşlar yf ile freecap mi yoksa sockscap mi daha iyi çalşıyor? freecap daha sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yagdı yağmur Çaktı şimşek .. 2k lag olan kendi serverimdan bl ye geçiş yapıom 150 latency vadafak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 İş yerine gitmedim bugün , WoW oynıcaktım hesapta ama 3000 ms var . Kafam setleşmeye başladı (Anladın sen Telekom !!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tatile cıktıgımız günde olmazki hayır nasıl bi rüzgarsa 2 günde adamlar tamir edemiyolar pazartesiye kadar sarkacak:/ tayfun mübarek,resmen rüzgardan sonra gitti bilmiyorum gercek sebebini ogrenene kadar sebebi rüzgar işte pardon tayfun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yf kullanınca lag oluyo bende. kullanmıyorum. 200ms civarı ile idare ediyoruz. 2 haneliler lüks kaçıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yf ile 8k normal girince 2k dan asagı inmiyo mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Zlaneth said: Sabah cok ıyıydı ama şu fırtına başladığından beri 3 4k ms lerdeyim.. aynen. butun gece superdi. sabahtan beri de 200 ms uzeri gormedim. simdi 2k ms ve surekli dc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Scarshieldda 2k ms var. Yürüyemedim bile :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ulen yf kullanalım dedik elimizde patladı suspended diyo managementta ne zaman acılırkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Sabah 07.00 da 70-80 arası olan MS 2.5 saat sonra 09.30 da 400 nasıl olur ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar