Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 freedom ezio ya :) ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yahu bunuda bi anlamıyorum. yf ile oyuna baglanmaya calıstıgımda ya authenticationda cook uzun süre kalıyor yada oyuna girdigimde 2000ms falan oluyor. doğruda yapmıştım herşeyi ama beni beğenmedi program heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yfsiz dns ayarsız hiçbişey degistirmeden direk bodozlama girerek auchindoun serverında 1 yıl kadar önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bende de öyle ya, yf'ye benimki de uyum sağlayamadı :P Bu arada miraul ss süpermiş, adamlar 400 ms falan diyo sende 89 ms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 87 var bende siz ne diyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yokmu indiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 rezalet ya yine ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Geçen akşam yine çok kötüyken, 600+ yani, bir anda 78ms gördüm, YF'siz. Garip abuk subuk işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Yaklaşık 1 saattir YF ile bağlanmaya çalıştığımda oyun kilitleniyor. Başka ip üzerinden denediğimde de authentication ekranında kalıyor. YF olmadan bağlandığımda ise sorun yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kendi forumlarında da var aynı sorun. YF ile bağlanamıyorum. Pofff... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 tertemiz baglandim valla suan yf ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Her böyle şeyler de beni buluyor hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ben bi ayarlayamadim YF yi yeni vista kurulduğudundan beri :S proxifier kullaniorum vista 64 bit sockscap calistiramadigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 yf yalan ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 hihi yalan o yuzden insanlar kullanior .p scorch vista 64 bit versiyonu var bulim upload ederim bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Olm ben de de çalışmıyo bu YF deli olcam, eski versiyonları server bulmuyo yeni versiyonları da çalışmıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 scorch said: ben bi ayarlayamadim YF yi yeni vista kurulduğudundan beri :S proxifier kullaniorum vista 64 bit sockscap calistiramadigi icin http://rapidshare.com/files/138628098/SocksCapV2.rar.html 64bit sockscap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 feci bi lag var dün ve bugün 700 latency sürekli ve disconnectler..oyundan soğudum acaba virüs felan mı yoksa genel bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Loncamda da herkes şikayet ediyor. Gerçi bende YF sorunu var diye pek anlayamıyorum da genel sorun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 rüyamda yf ile irana baglanıyodum oradan cok rahat gırıyodum lan hiç lag olmuyodu ne acaip rüyaysa. yok yok yalan bu yf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 suan kablonette hersey guzel 90 ms :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bugün bendede kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 uzun zamandır yf socks forwarding için proxifier ı kullanıyordum arada sorununu anlamadığım laglar yapıyordu, ping 200 e çıkıyordu, kardeşim dün ben işteyken proxifier ı çalıştıramadı ve socks cap kurdu, bende kullandığım programlara alıştığım için başka program kullanmayı sevmiyorum o yüzden eve gelince proxyfier ı conf edeyim dedim, sockscap le oynarken 95 ping alıyordum proxifier la bağlanınca 230 a çıktı, geri sockscap e dönünce ping tekrar 95 e düştü, işte o zaman yaptığım hatayı anladım (xp sp3, ems05) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Saat sabah 10 ve 600 kusur latency ve spike var. Aynı durumda olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bende bu aralar cok fena ya 100ms le giriorm 5 dakka soora bi bakıorm lag spike baslıo soora çat kırmızı bar 800-900 ms deli olcam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar