varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 emo test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 500 verdiiiaaa .alllam niye hep beni buluyo bunnaaaaar. ölmek istiyorum edit : hayata döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Your ResultYour Result Not Emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 cok delikanlı bir ip ye sahip oldugum icin site acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sonuç Not Emo Try as you might, you are not emo. Perhaps goth, or punk, or a jock, or just a poser...not totally sure. But whatever you are, you are one pair of tight pants too short to really be called emo. Look on the bright side though...well...because that's what non-emo people do. yalnız daha çok beni bu gerizekalı reklamlar kısmı yordu sondaki afsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 harbi o ne öyle bi an bitmiycek sandım az kalsın hayata küsüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 posta kodu istiyo , giriyorum kabul etmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ve sen bundan mutlusun? ne yazık:(88(((888(8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 postal codes are so mean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 abi ne salak bi test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 abi gayet iyi de , anlamadım ya :) gerizekalı test . ya ben hiç birine basmadan continue dedim olmadı yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 said: Your Result Not Emo Try as you might, you are not emo. Perhaps goth, or punk, or a jock, or just a poser...not totally sure. But whatever you are, you are one pair of tight pants too short to really be called emo. Look on the bright side though...well...because that's what non-emo people do. Ayrıca gördüğüm en KÖTÜ siteydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 herkese aynı şei mi dior :D sonuç.. Your Result Not Emo Try as you might, you are not emo. Perhaps goth, or punk, or a jock, or just a poser...not totally sure. But whatever you are, you are one pair of tight pants too short to really be called emo. Look on the bright side though...well...because that's what non-emo people do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 off ne bayık site ya git git bitmio, sıkıldım kapattım, sonuç zatn aynı çıkıomuş genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bana onu bile demedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yap pencereyı kapa bi hede cıkıo cidden kapıcan mı die yok kapamicam de dier sayfaya gecio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 gittim emo şeyleri seçtim hep, sonuç xD : said: Totally Emo Cheer up Emo Kid, life isn't so bad. Think of all the great things that get you through the day. Ya know...like thrift stores, and vinyl records of whiny love songs, and don't forget those super tight vintage t-shirts! Ah, who are we kidding, no one "gets" you...it's complicated, it's sad....it's emo. da çok boktan test hakkaten be ahuh. saçmasapan. ciiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 aynı sonuç çıktı bende de eahae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yapmaya üşendim bea yarısında kapattım belkide korkuyodum emo filan çıkarım die..kimbilir sdfsdf :D üşeniyorum öyleyse yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 uygun seçenek bulamadım kendime göre çogu zaman.. kolpa bi quiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sorulara verebileceğim bi cevap yoktu yahu. verebilseydim ama sonuç şöyle olurdu heralde - öyle seçenekler yok arkadaşım- : emo? i don't know any word like that! black fuckin metal ist krieg. oha uyağı da çaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sonucu vermedi bile , artık ne kadar emo isem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 testi bitirdikten sonra 500 tane reklamı geçmen gerekiyor sonuca ulaşmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 no ayem nat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 reklamları da geçtim, ondan sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar